ben üstüne gördüm.lekem geliyodu.sonra geçti.ama bazıları tam adet olur gibi oluyo.bir ay önce drdaydım.kızın biri aşırı kanamam var dr kürtaj olucan dedi diye başka dra gelmiş. çıkışta sordum.bebeğinin kalbi atıyomuş.dr üstüne görmşsün demiş.ve bebeği sağlammış.galiba kişiden kişiye değişiyo
inşallah benimki de üstüne görmedir yaaa,,,,5- 6 gündür lekelenmelerim var...korkuyorum ben..
kızlar bende geçen ay öyle olmuştum ya hatırlayan vardır belki.adet gördüğüm zaman meğer hamileymişim hemde normal edetimi görmüştüm 6 gün sürdü..kesildikten 1 hafta sonra kadar titreşimli zayıflama kemeri kullandım ve bebeğim tam yerleşme zamanında rahme tutunamadı ve lekelerim başladı arkasından kanamam ve bebeğim düştü.o kemeri kullanmasaydım bebeğim şimdi 2.inci ayını geçmiş olacaktı ne kötü değilmi.ama nerden bileyim edet gördüm diye ben çok rahattım...bebeğimi bilmeden düşürdüm..senağlama
selam arkadaslar benım adetlerım duzensızdı bu ay 10 gun gecıktı bende sanırım hamıleyım derken adet gordum acaba hamıle olabılırmıyım yınede yaaa keske su yumurtlama donemını bı denk getırebılsek olacak bıseyler ama duzensız olunca denk gelıp gelmedıgını bıle bılmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?