al benden de okadar. ben de nezaman biseye cok heveslensem hep sabrimla sinanirim:) bakalim hangimizden gelcek guzel hbrbelki ayni anda gelir bebislerimiz. hakkimizda hayirlisi. kendine cokkk iyi bak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen ben de senin gibi dusundugum icin cemrecinar nickim:)kızlar kafaya takmayın 11 ay bekleyip hamile kaldım.yerleşme kanaması oluyo bazı kişilerde ama o öyle adet kadar yoğun değil yani ayrıca gebelikte her kanama düşük riskidir bunuda unutmayın... CEMREÇINAR arkadaşım nickine bayıldımmmmmmm neden cemreçınar? :) Hamileyken erkek olursa çınar demiştim şimdi kızım var ve adı cemre :)
aynen ben de senin gibi dusundugum icin cemrecinar nickim:)
ama daha cocugum olmadi fikrim degisir mi bilmiyorum. hayirlisi diyelim
sen benim dusuncemi gerceklestirmissin Allah bagislasin yawrunu. darisi bize
your_app_name uygulaması kullanılarakdevice_name cihazından gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) Rabbim isteyen herkese en kısa ve hayırlı zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah... AminnnAllah isteyen herkese nasip etsin.
Merhaba benimde kafam.cok karisik esimle en son 6eylulde birlikte olduk birgun sonrasi adetoldum ekimdede normal gunumden onc56, member: 309998"]kızlar kafaya takmayın 11 ay bekleyip hamile kaldım.yerleşme ksı oluyo bazı kişilerde ama o öyle adet kadar yoğun değil yani ayrıca gebelikte her kanama düşük riskidir bunuda unutmayın... CEMREÇINAR arkadaşım nickine bayıldımmmmmmm neden cemreçınar? :) Hamileyken erkek olursa çınar demiştim şimdi kızım var ve adı cemre :)
vücut alışık olduğu gibi adet günü geldiğinde lekelenme şeklinde kanaması olabiliyor. hatta bazıları bildiğin adet bile görebiliyor. benimde lekelerim gelmişti .. test yaparsan çıkar. benim son adet tarihinden 5-6 gün önce yaptığımda silikte olsa çıkmıştı..adet günü tam çift çizgi çıkmıştı. varsa çıkararkadaslar adet gorme veya akintiyi ustune gorme olarak kabul edersek en erken ne zaman idrar testi yaptirmaliyiz, fikri olan var mi?
Çok teşekkür ederim Allah bebeğinizin hayirlisiyla doğmasıni nasip etsin doğduktan sonra hayırlı uzun ömürler versin . Benim adetim bugün bitti ancak gaz, sık tuvalete gitme memelerde sızı devam ediyor ümit ışte beni de böyle merak sardı. Hakikaten yazilanlar çok ilginç Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah bizlere. Yarın test alacağım . İnşallah hayırlısı olur.vücut alışık olduğu gibi adet günü geldiğinde lekelenme şeklinde kanaması olabiliyor. hatta bazıları bildiğin adet bile görebiliyor. benimde lekelerim gelmişti .. test yaparsan çıkar. benim son adet tarihinden 5-6 gün önce yaptığımda silikte olsa çıkmıştı..adet günü tam çift çizgi çıkmıştı. varsa çıkar
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. inşallah Allah isteyen herkese hayırlı zamanlarda evlat nasip eder bizim gibi hamilelerinde kucağına almasını nasip eder. inşallah hamilesindir. ilk belirtiler bende de çok gaz vardı. hatta 4-5 aylık gibi şişiyordu akşamları karnım . hakkımızda hayırlısıÇok teşekkür ederim Allah bebeğinizin hayirlisiyla doğmasıni nasip etsin doğduktan sonra hayırlı uzun ömürler versin . Benim adetim bugün bitti ancak gaz, sık tuvalete gitme memelerde sızı devam ediyor ümit ışte beni de böyle merak sardı. Hakikaten yazilanlar çok ilginç Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah bizlere. Yarın test alacağım . İnşallah hayırlısı olur.
Adet gününüzdemiydiniz. Ben bahsettiğim olayda yaptığım test negatifti , sonra nasıl adet sonrası test yaparım diye kendime güldüm. Bence bu üste görme olayı şöyle oluyor diye düşündüm. Adet olmak demek rahmin temizlenmesi demek , eğer hem adet olup hem embriyo rahme gelse tahminim embriyo düşerdi, benim tahminim bahsedilen gelen kanama ya yerleşme kanaması ya da yumurtalıklardan geç düşen yumurtanın adetten bir gün önce döllenmesiyle doktorlarinda belirttiği 5-6 gün sonra adetinde bitim zamanında rahime yerlesmesidir,böylece kişi hem adet görmüş olacak hemde hamile olacaktır. İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder hepimize :) .dün acillik oldum buscopan ve dikloron iğnesi oldum adet sancısından.midem bulantı yapıyor.ağrım devam edecek gibiydi buscopan içtim kanamam normal adet kanaması gibi yoğun günümdeyim merak ediyorum böyle birşey olabilir mi böyle olup testi pozitif çıkan var mı?
Canım bende senin gibiyim goğuslerimde ağrı sızı yok sadece uclarının etrafı koyu bide karnımın altı şiş gibi geliyo ben normalde zayıfım göbek falanda yok bide adetten sonra inerdi benim şişliğim yani kafam çok karışıkİyi Akşamlar kızlar bende regli oldum 2 gün sürdü sonra az az peçeteye geldi yani ped kattım ama çok az az geldi 2 gün normal oldu amamidem bulanıyor başım Dönüyor ama göğüslerimde Ağrı yok ayrıca benim reglim normalde 6 yasa 7 gün Sürer sizce ben üstüne Görmüş olabilirmiyim ?
Evet benim başıma geldi ilaç kullaniyordum adetler gelince ilk dört ay farkedemedim amniyosentez oldum bir sürü sorunAdet gibi olur da hamile olduğunu anlayamayan kadın bu sürede ilaç kullanmış olursa ne olacak peki? Yani hamile olduğunu ilk 10 hafta anlayamazsa aldırma gibi bir durumda olamayacak demek oluyor bu. Yine kadınların psikolojisini bozacak bir sorun((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?