• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görmek" nedir? Hamile kadın adet görür mü?

al benden de okadar. ben de nezaman biseye cok heveslensem hep sabrimla sinanirim:) bakalim hangimizden gelcek guzel hbr;) belki ayni anda gelir bebislerimiz. hakkimizda hayirlisi. kendine cokkk iyi bak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kafaya takmayın 11 ay bekleyip hamile kaldım.yerleşme kanaması oluyo bazı kişilerde ama o öyle adet kadar yoğun değil yani ayrıca gebelikte her kanama düşük riskidir bunuda unutmayın... CEMREÇINAR arkadaşım nickine bayıldımmmmmmm neden cemreçınar? :) Hamileyken erkek olursa çınar demiştim şimdi kızım var ve adı cemre :)

kızlar kafaya takmayın 11 ay bekleyip hamile kaldım.yerleşme kanaması oluyo bazı kişilerde ama o öyle adet kadar yoğun değil yani ayrıca gebelikte her kanama düşük riskidir bunuda unutmayın... CEMREÇINAR arkadaşım nickine bayıldımmmmmmm neden cemreçınar? :) Hamileyken erkek olursa çınar demiştim şimdi kızım var ve adı cemre :)
aynen ben de senin gibi dusundugum icin cemrecinar nickim:)
ama daha cocugum olmadi fikrim degisir mi bilmiyorum. hayirlisi diyelim:o
sen benim dusuncemi gerceklestirmissin Allah bagislasin yawrunu. darisi bize:rolleyes:
your_app_name uygulaması kullanılarakdevice_name cihazından gönderilmiştir.

aynen ben de senin gibi dusundugum icin cemrecinar nickim:)
ama daha cocugum olmadi fikrim degisir mi bilmiyorum. hayirlisi diyelim:o
sen benim dusuncemi gerceklestirmissin Allah bagislasin yawrunu. darisi bize:rolleyes:
your_app_name uygulaması kullanılarakdevice_name cihazından gönderilmiştir.

Allah isteyen herkese nasip etsin.

56, member: 309998"]kızlar kafaya takmayın 11 ay bekleyip hamile kaldım.yerleşme ksı oluyo bazı kişilerde ama o öyle adet kadar yoğun değil yani ayrıca gebelikte her kanama düşük riskidir bunuda unutmayın... CEMREÇINAR arkadaşım nickine bayıldımmmmmmm neden cemreçınar? :) Hamileyken erkek olursa çınar demiştim şimdi kızım var ve adı cemre :)[/QUOTE]
Merhaba benimde kafam.cok karisik esimle en son 6eylulde birlikte olduk birgun sonrasi adetoldum ekimdede normal gunumden onc
e adet oldum ama butun hamilelik belirtilerini tasiyorum artik idrar testinde tek cizgi gormrk istemiyorum acaba ustune gormus olabilitmiyim yaboyle olan var mi yardim edin

56, member: 309998"]kızlar kafaya takmayın 11 ay bekleyip hamile kaldım.yerleşme ksı oluyo bazı kişilerde ama o öyle adet kadar yoğun değil yani ayrıca gebelikte her kanama düşük riskidir bunuda unutmayın... CEMREÇINAR arkadaşım nickine bayıldımmmmmmm neden cemreçınar? :) Hamileyken erkek olursa çınar demiştim şimdi kızım var ve adı cemre :)
Merhaba benimde kafam.cok karisik esimle en son 6eylulde birlikte olduk birgun sonrasi adetoldum ekimdede normal gunumden onc
e adet oldum ama butun hamilelik belirtilerini tasiyorum artik idrar testinde tek cizgi gormrk istemiyorum acaba ustune gormus olabilitmiyim yaboyle olan var mi yardim edin[/QUOTE]

Merhaba canım muhtemelen şimdiye kadar test yaptırmışsındır ama 2 kez kanaman olduysa malesef sonuç olumsuzdur

Anneannem 7 ay adet görmüş hamileyken. 5.ayda karnı şişince anlamış hamile olduğunu antidepresan kullanıyormuş bide. Anneannemin büyüttüğü yeğeni öldüğü için zor zamanlar yaşıyormuş mide bılantısı be yememe isteğini üzüntüden zannetmişler..

arkadaslar adet gorme veya akintiyi ustune gorme olarak kabul edersek en erken ne zaman idrar testi yaptirmaliyiz, fikri olan var mi?

arkadaslar adet gorme veya akintiyi ustune gorme olarak kabul edersek en erken ne zaman idrar testi yaptirmaliyiz, fikri olan var mi?
vücut alışık olduğu gibi adet günü geldiğinde lekelenme şeklinde kanaması olabiliyor. hatta bazıları bildiğin adet bile görebiliyor. benimde lekelerim gelmişti .. test yaparsan çıkar. benim son adet tarihinden 5-6 gün önce yaptığımda silikte olsa çıkmıştı..adet günü tam çift çizgi çıkmıştı. varsa çıkar

vücut alışık olduğu gibi adet günü geldiğinde lekelenme şeklinde kanaması olabiliyor. hatta bazıları bildiğin adet bile görebiliyor. benimde lekelerim gelmişti .. test yaparsan çıkar. benim son adet tarihinden 5-6 gün önce yaptığımda silikte olsa çıkmıştı..adet günü tam çift çizgi çıkmıştı. varsa çıkar
Çok teşekkür ederim Allah bebeğinizin hayirlisiyla doğmasıni nasip etsin doğduktan sonra hayırlı uzun ömürler versin . Benim adetim bugün bitti ancak gaz, sık tuvalete gitme memelerde sızı devam ediyor ümit ışte beni de böyle merak sardı. Hakikaten yazilanlar çok ilginç Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah bizlere. Yarın test alacağım . İnşallah hayırlısı olur.

Çok teşekkür ederim Allah bebeğinizin hayirlisiyla doğmasıni nasip etsin doğduktan sonra hayırlı uzun ömürler versin . Benim adetim bugün bitti ancak gaz, sık tuvalete gitme memelerde sızı devam ediyor ümit ışte beni de böyle merak sardı. Hakikaten yazilanlar çok ilginç Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah bizlere. Yarın test alacağım . İnşallah hayırlısı olur.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. inşallah Allah isteyen herkese hayırlı zamanlarda evlat nasip eder bizim gibi hamilelerinde kucağına almasını nasip eder. inşallah hamilesindir. ilk belirtiler bende de çok gaz vardı. hatta 4-5 aylık gibi şişiyordu akşamları karnım . hakkımızda hayırlısı

dün acillik oldum buscopan ve dikloron iğnesi oldum adet sancısından.midem bulantı yapıyor.ağrım devam edecek gibiydi buscopan içtim kanamam normal adet kanaması gibi yoğun günümdeyim merak ediyorum böyle birşey olabilir mi böyle olup testi pozitif çıkan var mı?

dün acillik oldum buscopan ve dikloron iğnesi oldum adet sancısından.midem bulantı yapıyor.ağrım devam edecek gibiydi buscopan içtim kanamam normal adet kanaması gibi yoğun günümdeyim merak ediyorum böyle birşey olabilir mi böyle olup testi pozitif çıkan var mı?
Adet gününüzdemiydiniz. Ben bahsettiğim olayda yaptığım test negatifti , sonra nasıl adet sonrası test yaparım diye kendime güldüm. Bence bu üste görme olayı şöyle oluyor diye düşündüm. Adet olmak demek rahmin temizlenmesi demek , eğer hem adet olup hem embriyo rahme gelse tahminim embriyo düşerdi, benim tahminim bahsedilen gelen kanama ya yerleşme kanaması ya da yumurtalıklardan geç düşen yumurtanın adetten bir gün önce döllenmesiyle doktorlarinda belirttiği 5-6 gün sonra adetinde bitim zamanında rahime yerlesmesidir,böylece kişi hem adet görmüş olacak hemde hamile olacaktır. İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder hepimize :) .

İyi Akşamlar kızlar bende regli oldum 2 gün sürdü sonra az az peçeteye geldi yani ped kattım ama çok az az geldi 2 gün normal oldu ama :( midem bulanıyor başım Dönüyor ama göğüslerimde Ağrı yok ayrıca benim reglim normalde 6 yasa 7 gün Sürer sizce ben üstüne Görmüş olabilirmiyim ?

İyi Akşamlar kızlar bende regli oldum 2 gün sürdü sonra az az peçeteye geldi yani ped kattım ama çok az az geldi 2 gün normal oldu ama :( midem bulanıyor başım Dönüyor ama göğüslerimde Ağrı yok ayrıca benim reglim normalde 6 yasa 7 gün Sürer sizce ben üstüne Görmüş olabilirmiyim ?
Canım bende senin gibiyim goğuslerimde ağrı sızı yok sadece uclarının etrafı koyu bide karnımın altı şiş gibi geliyo ben normalde zayıfım göbek falanda yok bide adetten sonra inerdi benim şişliğim yani kafam çok karışık

kahverengi lekelenmem var dun başladı regli olmadım test yaptım negatıf çıktı

Merhaba aranızda yeniyim çok guzel bilgi paylaşımında bulunuyorsunuz hepinize teşekkürler
Benim adet düzenim 31 günde bir oluyor 24.11.2014 tarihinde adet oldum ve yumurtlama doneminde esimle birlikte olduk bebiş istiyoruz 24.12.2014 tarihinde adet olmam gerekiyordu hamileliğin belirtilerini yaşıyorum ayın 24 ünde yani adet olmam gereken günde adet olmadim ve o gün kan testi yaptırdım 6.53 çıktı gebe olabilirsin dediler 3 gün sonra kanamam başladı adet gibi üstüne görme olabilir mi yada bebisim bana tutunamayip düşük mü yaptim cok korkuyorum doktora gittim henuz belli olmaz pazartesi kan testini tekrarla dedi yarin yine kan vericem cok korkuyorum eşim ve ben cok istiyoruz lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar mrb biz eşimle iki aydır bebek istiyoruz be iki aydır korunmuyoruz bir haftadır karnımın içinde yanma hissi vardı 2 hün önce doktora gittim alttan muayene yaptı idrar ve kanda gebelik testi istedi idrar son derece temiz çıktı B hgc hormonuda 0.100 yani negatif çıktı adetime daha bir hafta vardı ve doktor gebelik olsa bile şuanda çıkmaz dedi o gece sancıyla uyandım ve kanamam var bende adet olduğumu düşündüm ama daha bir hafta var adet günüme hemde adet olsa ultrasonla baktığında belli olmazmıydı idrarda kanda görünmedi tahlilde şimdi birde bu üstüne görme olayını okuyunca yeniden umutlandım olabilir mi arkadaşlar lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum:)))

Annem de bana hamileyken üstüne görmüş uzunca bi sure de hamile oldugunu anlamamis cok rahat hamilelik gecirmis cok da kolay dogmusum:)))

Adet gibi olur da hamile olduğunu anlayamayan kadın bu sürede ilaç kullanmış olursa ne olacak peki? Yani hamile olduğunu ilk 10 hafta anlayamazsa aldırma gibi bir durumda olamayacak demek oluyor bu. Yine kadınların psikolojisini bozacak bir sorun:(((
Evet benim başıma geldi ilaç kullaniyordum adetler gelince ilk dört ay farkedemedim amniyosentez oldum bir sürü sorun

Back