• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görmek" nedir? Hamile kadın adet görür mü?

Mrb arkadaslar cok güzel bılgıler veren bır sıte burası nette tesadüfen rastladım ve bıkac konuyu okuduktan sonra benımde aklımda acaba.... Bende hamıle olabılırmıyım hıssı oluştu çünkü yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz 8,5 yıllık evlıyım 4 sene sonra hamıle kaldım polikistik over tedavısının ardından bır kızım oldu Allah hepımızın yawrularını bağışlansın… ve korunmayı bırakmamızın ardından gecen ay normal bır şeklide adet olduktan sonra bu ay yanı ocagın 4 adet olmam gerekırdı olmadım 10 ocak sabah hafıf lekelenme oldu sadece tuvalet kağıdında kurulma esnasında ıkıcın günde aynen fakat 12 Ocak normal adetten bıraz daha az gibi kanamam başladı dün ve bügünde aynen dvm bakalım bıtınce test yapmak ıstıyorum bu arada adetım gecıkınce test yaptım bır kaç kere ama negatif cıktı kızımdada gec ogrenmısıtım ve lekelenmem olmustu fakat 2 gundu ve adet gıbı cok degıldı sımdı tereddutte kaldım burda okuyunca bakalım sonucunu yazarım ıns…yumurtlama testıne gorede 28 Aralık tam yumurtlama günüydü cunku ogun cıft cızgı çıktı sanırım geç yumurtladım bundan dolayıda uzerıne adet gormuş olabılırım dıye düşünüyorum ……:KK46:
Merhaba, Testinizin sonucu ne oldu acaba? Ben aynen sizin gibi bir durum yaşadım.o yüzden merak ediyorum..İnşallah pozitiftir...

arkadaşlar bende 24 ocakta sabah adet gördüm 25 ocakta azaldı 26 ocakta lekelenme başlayıp biranda bıçak gibi kesildi sonrada ertesi günü kahverengi lekelenmem devam etti 3 gün kadar devam etti adetim bitti göğüs ağrılarım kasık bel ağrılarım bitti derken 3 gündür kasık ve bel ağrılarım yine başladı ve karnımda ki şişlik devam ediyor devam etmeyen tek şey göğüs ağrılarım sizce üstüne görmüş olabilirmiyim

arkadaşlar bende 24 ocakta sabah adet gördüm 25 ocakta azaldı 26 ocakta lekelenme başlayıp biranda bıçak gibi kesildi sonrada ertesi günü kahverengi lekelenmem devam etti 3 gün kadar devam etti adetim bitti göğüs ağrılarım kasık bel ağrılarım bitti derken 3 gündür kasık ve bel ağrılarım yine başladı ve karnımda ki şişlik devam ediyor devam etmeyen tek şey göğüs ağrılarım sizce üstüne görmüş olabilirmiyim
keşke birisi cevap verseydi 2 gündür de mide yanmalarım var

Kizlar meraba araniza yeni katildim benim bi sorum olucak adetim bir gun gecti sonra adet oldum birinci gun az az kahve rengimsi akinti geldi ikinci gun baya yogun pihtili geldi 3. Gun yine az kahve rengiye dondu benim adetim 8 gun suruyodu ve karnimda batmalar var sizce ustune mi goruyorum

Merhaba kizlar
ben normal adet gunumde (12 mayis) hafif pembemsi bir akintim geldi, sonra biraz daha acik renkli kanamam oldu ama normaldi sadece tuvalete ciktigimda, bugun 3. gunum ama daha cok boyle kahverengi bir sekilde. Aslinda tahminim adet oldugumdur ama daha yeni kuzenimin basina geldi ustune adet gormus. Acaba bende de durum oyle olabilir mi? Hamilelik testi alsam cikar mi acaba? Simdiden tesekkurler

merhaba siz test yaptiniz mi? Hamile miymissiniz?

Bende bu ay normalinden 3 gün önce adet oldum ve adetime bir hafta kala ara ara mide bulantısı istifra etme baş dönmesi, baş ağrısı, karnımda şişkinlik, aşırı bel ağrısı ve kasıklarda sancı vardı bu sefer kesin hamileyim dedim ve kaçkere test yaptım ama negatif ve adtim sadece 2 gün sürdü ve kahverengi akıntı geldi çok az karnım hala patlayacak gibi şiş baş dönmelerim devam ediyor acaba hala hamilelikten şüphelenmelimiyim diye düşünüyorum yaaa..
Merhaba yazınızın üstünden çok geçmiş ama birebir aynı şeyi yaşıyorum sizinle. Sonuç ne oldu merak ettim. Bebek var mıymış, yoksa Allah korusun bir rahatsızlık mıymış?

Merhaba arkadaşlar;adetimin geçtikten 3 gün sonra test yaptım sonuç pozitifti fakat ertesi gün sabah adet oldum sümüksü gibi adet oldum ve ilk defa bu şekilde oluyorum.Bu şekilde olan varsa lütfen yazabilirmi?çok önemli benim için acaba hamileliğim devam ediyor olabilir mi?

Merhaba kızlar bana yardımcı olun ben 2 senelik evliyim ve iki düşük yaşadım bu ay çok umutluydum çünkü tüm belirtiler vardı adetim iki gün geçti hamileyim diye sevinirken bi vajinal Ağrı'mla uyandım afedersiniz simsiyah geldi ve miktarı az normalde Çeşme gibi olurdu ağrım halen devam etmekte bi umut belki üstüne görme durumu yaşıyo olabilir miyim yorumları okudum normal adet gibi görenlerde olmuş ve yumurtlamadan 10 gün sonra kanamam oldu sence bi şansım varmı yoksa ümitlenmicem ona göre doktora gidiyim

Merhaba kızlar bana yardımcı olun ben 2 senelik evliyim ve iki düşük yaşadım bu ay çok umutluydum çünkü tüm belirtiler vardı adetim iki gün geçti hamileyim diye sevinirken bi vajinal Ağrı'mla uyandım afedersiniz simsiyah geldi ve miktarı az normalde Çeşme gibi olurdu ağrım halen devam etmekte bi umut belki üstüne görme durumu yaşıyo olabilir miyim yorumları okudum normal adet gibi görenlerde olmuş ve yumurtlamadan 10 gün sonra kanamam oldu sence bi şansım varmı yoksa ümitlenmicem ona göre doktora gidiyim
Bence doktora git kimyasal gebelik de olabilir. Ustune görme lekelenmiş şeklinde oluyor ya da hafif kana oluyormuş. Riske atma derim

Bence doktora git kimyasal gebelik de olabilir. Ustune görme lekelenmiş şeklinde oluyor ya da hafif kana oluyormuş. Riske atma derim
Çok Ağrı'm vardı sabah afedersiniz elime böyle parça geldi sizce düşük mü yaptım korkuyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 537
Hanimlar merhaba ben normalde cok duzenli adet olurum günü hiç Şaşmaz ve 5 6 gün surer ama ilk defa bu ay gununde de olsa sadece bor gün kanamam oldu ve kesildi test yapsam doğru sonuc çıkarmı bilmiyorum ama hamile olabilirmiyim sizce

Aman ya başlarım üstüsüne görmeye her ay her lekede aman hamilemiyim diye durup fos çıkmaktan bıktım her lekeyi hatta gerçek adetimi bile üstüne görme sanmaktan:)) bıktım kısaca bebiş bu ayda yok

aylarca kendimi böyle avuttum ben de. hatta benim gibi bir suru kisi var. 1 yilin sonunda dr.a gittim. iyi ki gitmisim yoksa daha cooook boşuna her ay hayal kuracakmisim. 1 yil olunca dr a gidin arkadaslar oyalanmayin. ve üstüne gorme beelki milyonda bir ihtimal falan. birakin medet ummayi... sevgiler....

Back
X