Mrb arkadaslar cok güzel bılgıler veren bır sıte burası nette tesadüfen rastladım ve bıkac konuyu okuduktan sonra benımde aklımda acaba.... Bende hamıle olabılırmıyım hıssı oluştu çünkü yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz 8,5 yıllık evlıyım 4 sene sonra hamıle kaldım polikistik over tedavısının ardından bır kızım oldu Allah hepımızın yawrularını bağışlansın
ve korunmayı bırakmamızın ardından gecen ay normal bır şeklide adet olduktan sonra bu ay yanı ocagın 4 adet olmam gerekırdı olmadım 10 ocak sabah hafıf lekelenme oldu sadece tuvalet kağıdında kurulma esnasında ıkıcın günde aynen fakat 12 Ocak normal adetten bıraz daha az gibi kanamam başladı dün ve bügünde aynen dvm bakalım bıtınce test yapmak ıstıyorum bu arada adetım gecıkınce test yaptım bır kaç kere ama negatif cıktı kızımdada gec ogrenmısıtım ve lekelenmem olmustu fakat 2 gundu ve adet gıbı cok degıldı sımdı tereddutte kaldım burda okuyunca bakalım sonucunu yazarım ıns
yumurtlama testıne gorede 28 Aralık tam yumurtlama günüydü cunku ogun cıft cızgı çıktı sanırım geç yumurtladım bundan dolayıda uzerıne adet gormuş olabılırım dıye düşünüyorum