Üstüne görme yaşayanlar bir bakarmısnız

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim arkadaşım.Benim öğle göğüslerimde damarlar görüncek kadar gerilme yok sadece ufaktan bir sızlama var oda adet günüme hemen hemen 12 gün olduğu için heralde diyorum.
İştah açıklığı dersen ben önceden 1 hafta yemesem banamısın demezdim çoğu zaman sadece akşam yemeği yerdim ama şu birkaç haftadır karnım açıktımı duramıyorum resmen bayılcak gibi oluyorum,midem kazınıyor:)
Karnıma ara ara ufacık kısa süreli sancı gibi bişey giriyor ve gün içersinde de(hergün değil ama)midem kalkıyor sanki tam çıkartıcam sonrada yutuyor gibi oluyorum ve son olarak bikaç gündürde sürekli tuvalete gidiyorum onada havalar soğuduğu için diyorum.
Daha önce 2 kere gebelik testi yaptım ve sonuç tek çizgi olduğu için şimdi tekrardan yapmaya korkuyorum o yüzden bende adet günümü bekliyorum kendimlede ben psikolojik hamileyim diye dalga geçiyorum artık ama göbeğim çok tuhaf daha önce bende hiç böyle göbek olmamıştı resmen hamile göbeği ve eşimde artık benimle dalga geçiyor diyorki sana bişey olcak hastaneye bi gidicez sonra diceklerki 2-3 aylık hamilesin sonra bende orda şaşırıp kala kalcamsüprizzzzz
Seninkisi uzun sorunun uzun cevabı olmuştu buda uzun cevabında uzun cevabı oldu:)):1rolleyes::dance:

arkadaşlar lütfen bana cevap verin bugün adet günüm hafiften kırmızı leke oldu sizce üstüne görme olabilirmi
:18:

9 yil once arkadaşım benim icin merak edip açmişti bu konuyu ne güzel günlerdi allah tekrarini nasip etsin inş

meger hamileymişim o zmn

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Adete 10 gun kala lekelenme erken geldi bana Adete yakın yada adet günu yerlesme lekesi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…