canım hamilelikte kahverengi akıntı geldiğini biliyorum büyük bi ihtimal hamile galiba en iyisi o pazartesi günü kan testi yaptırsın o zaman belli olur..
belkide üstüne görmüştür acilde kana bakarlar merak ediosa yaptırabilir
olmadı hennuz.Arkadaşın sonucu ne oldu acaba :) adet oldumu
Merhaba arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olucak.5 aylık evliyim,evlendiğimden beri 6 kez adet gördüm ve son 4 adetimde bir tuhaflık var.İlk adetimde 27 kasımda(1gün önce veya sonra) olmam gerekirken ayın 21 ve22 çok az bişey 1 damla gibi kan geldi sonra ayın 23 felaket bir sancıyla adet oldum(o güne kadar öyle bir sancı çekmemiştim).Herzamanki gibi 7 güne yakın sürdü.
Bir sonraki ay 25 aralıkta oldum bu seferki 5 gün sürdü ve hiç ağrı nedir duymadım.
Sonrakide 22 ocakta oldu onda da ağrı duymadım ve 3 günden sonra çok az yokla var arasında devam etti 5.gün bitti.
Son alarak 20 şubatta oldum ilk günü az miktarda koyu bir kahverengi şeklinde geldi ve felaket baş ağrım oldu sonrasında sıcak duş ile baş ağrımı geçirdim.2.günü pedim tamamen dolmuştu 3.gün ise ilk günkü gibi çok az ve rengi hafif kahverengi gibi geldi 4.hiç bişey gelmedi ve adet bitti.Göbekte tuhaf bir şişlik var gören hamilemisin diye soruyor bende hayır diyorum ve kayınpederim sıgara kullanır.
Bugüne kadar hiç rahatsızlık duymamıştım fakat dün sıgara kokusunda acayip rahatsız oldum.
Sizce bana neler oluyor böyle adetimdeki bu tuhaflık nedir?Bebek istiyoruz korunmasız ilişkiye giriyoruz daha yeni evli olduğumuz içinde şuana kadar olmamasını kafamıza takmıyoruz o yüzden de henüz doktora gitmedim ama adetimdeki bu tuhaflıklar kafama takılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?