Üstüne görme yaşayanlar bir bakarmısnız

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
156
45
İstanbul
Bir arkadaşımın adet geçiyor normal de 29-30 günde bir adet oluyordu ve bu hiç şaşmamış 31.günde kahve lekesi olmuş şimdi 34. gününde hala çok az lekesi var adet olacakmış gibi ama gelen giden yok karnında a şişlik varmış başka bir belirtiside yok dedim ki test yap biliyorsun kaç sene uğraştık eşimde bende bıraktık uzun zamandır test işler belirtilere falan uğraşmıyoruz dedi evdede yokmuş yarında pazar
Sorum şu başına böyle birşey gelen varmı neden böyledir sizce ?

canım hamilelikte kahverengi akıntı geldiğini biliyorum büyük bi ihtimal hamile galiba en iyisi o pazartesi günü kan testi yaptırsın o zaman belli olur..

canım hamilelikte kahverengi akıntı geldiğini biliyorum büyük bi ihtimal hamile galiba en iyisi o pazartesi günü kan testi yaptırsın o zaman belli olur..

evet sanırım pzt beklemek zorunda daha önce hiç böyle bir şey olmamış çok ümitlenip sonrası hep hüsranla bitince de acaba aynı şeyi yaşayan varmı dedik çok sağol yorumun için canım

bende ocak 3te adet oldum sonra 30da oldum 2gün bende dedim üstüne gördüm felan die ama deilmiş kanda çıkmamıştıı

ben bu kişiyi biryerden tanıyorum gibi ama neysekaydirigubbakcemile5yerimseniben..bence arkadaşımız p.tesi gidip kanda baktırsa iyi olur..yerimsenibenhamile olabilir..inşallah yine burdan hamiş haberlerini alırız canımŞeniz...amiiinnnn.:Saruboceq::Saruboceq:.. Rabbim yar ve yardımcısı olsun...:Saruboceq::Saruboceq:.

bilmiyom ki testerecim bende çok merak ediyorumboshayallersmilehayırlı haberlerle gelir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olucak.5 aylık evliyim,evlendiğimden beri 6 kez adet gördüm ve son 4 adetimde bir tuhaflık var.ılk adetimde 27 kasımda(1gün önce veya sonra) olmam gerekirken ayın 21 ve22 çok az bişey 1 damla gibi kan geldi sonra ayın 23 felaket bir sancıyla adet oldum(o güne kadar öyle bir sancı çekmemiştim).Herzamanki gibi 7 güne yakın sürdü.
Bir sonraki ay 25 aralıkta oldum bu seferki 5 gün sürdü ve hiç ağrı nedir duymadım.
Sonrakide 22 ocakta oldu onda da ağrı duymadım ve 3 günden sonra çok az yokla var arasında devam etti 5.gün bitti.
Son alarak 20 şubatta oldum ilk günü az miktarda koyu bir kahverengi şeklinde geldi ve felaket baş ağrım oldu sonrasında sıcak duş ile baş ağrımı geçirdim.2.günü pedim tamamen dolmuştu 3.gün ise ilk günkü gibi çok az ve rengi hafif kahverengi gibi geldi 4.hiç bişey gelmedi ve adet bitti.Göbekte tuhaf bir şişlik var gören hamilemisin diye soruyor bende hayır diyorum ve kayınpederim sıgara kullanır.
Bugüne kadar hiç rahatsızlık duymamıştım fakat dün sıgara kokusunda acayip rahatsız oldum.
Sizce bana neler oluyor böyle adetimdeki bu tuhaflık nedir?Bebek istiyoruz korunmasız ilişkiye giriyoruz daha yeni evli olduğumuz içinde şuana kadar olmamasını kafamıza takmıyoruz o yüzden de henüz doktora gitmedim ama adetimdeki bu tuhaflıklar kafama takılıyor.

Resmen bir destan yazdım kusuruma bakmayın lütfen arkadaşlar.Umarım sıkılmadan okuyan ve bir fikir sunan çıkar...

Hayırlı haberlerle geldi arkadaşım sonunda hamile darısı isteyen herkesin başına işallah :Saruboceq:

gerçek mi yaaa eylülcüm ....Allahım çoookk şüküüürrrrr....bende meraktan çatladım vallaaa...Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallaaahhh....bi gelsin kendisi halaya başlayalım inşallah...yerimsenibenŞeniz

:teytey::teytey::teytey:
ıste bu balkafam balsuratım...
ıcımden bu kız hamıle dedım am umııtlendırmek ıstemedım..
uc gundur hep balsuratım hamıs dedım
ııste sonunda balkafalı balsuratlı bebsımız yegenımız gelıyor

ayy bu negüzel bir haber rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle .balımı tebrik ediyorum..:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

canım 4 aydır adetlerim farklı diyorsun,4 aydır hamile olupta farketmemen gibi bir olasılık olmayacağına göre mevsimlerden etkilenmiştir ya da ilaç falan kullandıysan o da etkilemiş olabilir.ama son adetin için birşey diyemeyeceğim istersen bir test yaptır.benimde son adetim bir garip oldu aynı seninki gibi adet bitince test yaptım negatif.ama şikayetlerim devam ediyor adetime 10 gün var bekleyeceğim ben.ilk gebeliğimiz olacağı için vücudumuzda ne gibi değişiklikler veya belirtiler olacağını henüz bilemiyoruz ikimizde :)bak mesela ben göğüs sancısından duramıyorum içindeki damarlar geriliyor sanki öyle bir sancı.kirpiklerim karıştı halsizlik var iştahım açık karnıma ara ara iğneler batıyor gibi oluyor.sen de başka belirtiler var mı?(böyle soruya böyle cvp bu da cok uzun oldu sanırsamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…