üstüne görme olabilir mi?

Merhabalar
Arkadaşlar temmuz ayında boş gebelik yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. O zaman hiç bulantım vs yoktu. Sadece göğüslerimde aşırı hassasiyet vardı. Ve adet gecikmesi. Gebelik testinde çift çizgiyi görmüştüm. kan tahlilinde de hcg 16.000 civarı çıkmıştı, kalp atışı dinlemeye gittiğimizde bebeğimin benimle olmadığını öğrendim. 2 ay deneme yasağı verdi doktorum.
Bu ay tekrar denemeye başladım. Ben yumurtlama zamanımı tam bilemiyorum, ama geç yumurtladığımı düşünüyorum. VE bu ayı iyi değerlendirdiğimi düşünürken adetime de 2 gün varken kahverengi lekelenmem var bugün. Ayrıca inanılmaz bi başağrısı ve yemek görmek istemiyorum. Ancak göğüslerimde hiç hassasiyet yok‍ Hamile miyim yerleşme kanaması mı üstüne görme mi adet mi oluyorum kafayı yicem ya yine boş gebelikse ya şöyleyse ya böyleyse diye diye kendimi yiyorum. Herşey olacağına varır biliyorum ama benim gibi şeyler yaşayıp gebe kalanlar var mı yardımınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…