üstüne görme olabilir mi?

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.185
598
31
Kizlar 17 ekimde de adet oldum ama baslarda pembe lekelenme seklinde başladı..sonra normal adete döndü iki gun orta yogunluktaydi gunde bi ped bile cok batmiyordu ama tuvalete gittigimde goruyordun yani bazen kirmiziyla kahverengi gibi cok koyu renk 3. Gün cok daha azaldı 4. Gun Pembe leke gibi oldu ve bitti bugun 6. Gün ama hala kasiklarm ve karnımin alt orta kısmında agri var belim de oyle ağrıyor bacaklarım ozellikle cok halsiz hissediyorum acaba ustune gorme mi psikolojik mi bu kadar uzun sürer mi anlamadım adetimin ilk günü artık umudumu kestim degilim hamile demistim zaten ama su acabalar düşündürüyor kan verip emin olsam mi diorum sonra da sacmalama diorum sizce boyle olup hamile olm ihtimalim var mi sadece bu ay lekelenme olarak basladi ve lekelenme olarak bitti adetim

Merhaba ben yeniyim aranizda ama uzun zamandir takip ediyorum sayfalari dediginiz sekilde bende de oldu benimde 13kasimda ilk adet günüm 18ne kadar sürdü ama normelinden cok cok daha azdi ve suanda da kasik agrilarim var bi halsizlik hep uyuma istedigi var acaba bende mi üstüne gördüm diye düsünüyorum sonrada diyorum hani acaba üsüttüm mü bilemiyorun bu deli sorular beni mahv ediyo. Ilk hamileligimde hic böyle seyler olmamisti

Vala hem mümkün degil diorum hem de olabilir diorum yakin zmnda randevu alabilirsem ins kadin doğuma gitcem ya emin olup umut etmeyi birakirim en azindan

Hayirlisi olur canim insallah allahim isteyen herkeze o güzel duyguyu yasatsin allahim banada o duyguyu tekrar yasamayi nasip etsin insallah .. test yaparsaniz benimlede paylasir misiniz ?
Amin ins cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..seninde mi ikinci olacak ins
Tabiki test yaparsam da doktora gidersemde yazarım ins hayırlısı ihtimal vermiyorum ama acaba gitsin kafamdan die emin olmam lazım

Amin ins cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..seninde mi ikinci olacak ins
Tabiki test yaparsam da doktora gidersemde yazarım ins hayırlısı ihtimal vermiyorum ama acaba gitsin kafamdan die emin olmam lazım

Aynen canim benimde ikinci olucak allah nasip ederse.. evet en azindan hersey yolunda mi ögrenirsin bi kontrol olmus olursun allahim insallah güzel haberini okumayi nasip eder.

Aynen canim benimde ikinci olucak allah nasip ederse.. evet en azindan hersey yolunda mi ögrenirsin bi kontrol olmus olursun allahim insallah güzel haberini okumayi nasip eder.
Amin cnm hepimz icin hayırlı sonuclar olsun saolasin sende bi gelişme olursa beni haberdar et

Regl olduysanız gebe değilsiniz demektir. Regl bitiminden 3 gün sonra normal düzene girer vucüdunuz o yüzen ağrı ya da rahatsızlık hissetmeniz çok normal. Ben gebe değilsiniz diye düşünüyorum, ama eğer ağrılarınız şiddetli düzeyde devam ederse doktora danışın. Psikolojik olarak da kendinizi gebe hissetmek istediğiniz için de olabilir, bazen çok isteyince regl olsak bile acaba diye kalıyor içimizde. Bence günde iki fincan yeşil çay ve bol su için ve eğer ağrılar rahatsız edecek derecede ise doktora görünün. Kan verip de negatif sonuç almak da size kötü hissettirir. Önce gebe olmadığınız konusunda kendinizi rahatlatın derim. Çünkü üstüne görme dediğimiz şey regl kanaması şeklinde değil lekelenme şeklinde olur ve kırmızı renkte olmaz. Normal regl oldum ama gebeydim diyen kişiler de binde birdir. Zihniniz ne kadar rahat ve boş olursa bedeniniz de o kadar çabuk yardımcı olur size. Geçmiş olsun ağrılarınız için.

Kesinlikle bende oyle düşünüyorum ihtimal yoktur diorum ama acaba oluyor psikolojik olabilecegine pek ihtimal vermiyorum adet oldugumda üzüldüm evet ama hamilr olmadigimi kabullrnmistim agrilarin normale donmedigi icin bi ihtimal olabilir mi diorum biraz da baska bi sknt olabilecegini düşünüyorum ins dgldr

Aynı durumdayım canım sanırım mevsim değişikliğinden dolayı çünkü çevremdeki herkesde bu şekilde olms :/

İnşallah sorun yoktur ama ben kötü bir durum olduğunu sanmıyorum, kimi kadınlarda bazı aylar oldukça ağrılı geçer kimi aylarda gayet acısız olur. Üşümüş olabilirsiniz, hormon düzeylerinizde farklılık olabilir, ya da hiçbir değişiklik yoktur rahminiz bu ay böyle olmasını tercih etmiştir bilemeyiz :) Dediğim gibi yeşil çay çok iyi geliyor bu regl sonrası günlerde.

Tamam canim cok tsk ederim icerm ara ara zaten yesil cay severim deniycem saolasin:)

Bu ay bende hamilelik bekler iken adet oldum ve 3 gün erken olup birde 6 gün süren adetim 3 gün sürdü lekelenme şeklinde ve şiddetli bel ve kasık ağrısıyla hayatımda böyle bi bel ağrısı görmedim ben. Sanırım mevsim geçişiyle alakalı.

O zmn bnmki de mevsimseldir ins ya başka bisey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…