üstüne gören anneler lütfen buraya !

Hangi ülkedesin cnm suanda?
Güney Afrika Cape Town :KK43:
Dün kan testi için bi hastaneye gittim ama kan testi yapmadıklarını söyleyip başka bi yere yönlendirdiler. Yönlendirdikleri yerde doktor isteği dahilinde kan testi yapıyormuş. Doktorları dün olmadığı için eczaneden test alıp döndüm bende :KK43:

Güney Afrika Cape Town :KK43:
Dün kan testi için bi hastaneye gittim ama kan testi yapmadıklarını söyleyip başka bi yere yönlendirdiler. Yönlendirdikleri yerde doktor isteği dahilinde kan testi yapıyormuş. Doktorları dün olmadığı için eczaneden test alıp döndüm bende :KK43:
Ouu oraları bilemicem. Sabret cnm biraz daha ya bende senin gibi caresizdim bi cevap gelirde belirtileri anlatan birileri cıkar diye günlerce bu sitelerde dolandım durdum. Beklemekten başka caresi kalmıyo insanın malesef.

3 4 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum bende. Keşke Türkiye'de olsaydı şu an. Bu kadar strese girmez bi kan testi yaptırırdım hemen. :KK43:
Canim hayirlisi olsun benim adetim normaline dondu artik bitmesini beklicem. Ne kadar daha Cape Town'dasin? Orda mi yasiyorsun?

Canim hayirlisi olsun benim adetim normaline dondu artik bitmesini beklicem. Ne kadar daha Cape Town'dasin? Orda mi yasiyorsun?
Ben test yaptım negatifti canım ama bel ve kasık ağrım var biraz şiddetli. Sanki adet kanamam sökülecek de sökülemiyor gibi. Ne oluyor anlamadım. 6 ay diye planlıyordum canım ama süpriz olursa dönerim.:emir_bebek: Zaten sevemedim burayı. 3 hafta bitti ama çok kilo kaybettim.Yemeklerini yiyemiyorum. :kk77:Restoranlar çok ağır kokuyor. Bir de ben sevdiğim adamı çok özledim. Ne tuhaf ya önce sevgilim sonra nişanlım sonra eşim şimdi.. :110:

aslinda deniz urunleri guzel canim ya ocean basket diye bir yer var waterfront alisveris merkezine yakin. Ama iste tek eksigi ulasim zorlugu. ama dert etme ilk basta hersey zor gelir zaten hele bir de sevdiklerinden ayri olunca. Bir de zaten bosanmanin uzerine gitmissin zor gelir tabiki ama bol bol table mountaine cik valla kafani dinle canim. Cape Town yeryuzunun en guzel yerlerinden bir suru kisi gitmek icin can atiyor tadini cikarmaya bak canim biliyorum zor ama kendini gezmeye ver :KK66:

aslinda deniz urunleri guzel canim ya ocean basket diye bir yer var waterfront alisveris merkezine yakin. Ama iste tek eksigi ulasim zorlugu. ama dert etme ilk basta hersey zor gelir zaten hele bir de sevdiklerinden ayri olunca. Bir de zaten bosanmanin uzerine gitmissin zor gelir tabiki ama bol bol table mountaine cik valla kafani dinle canim. Cape Town yeryuzunun en guzel yerlerinden bir suru kisi gitmek icin can atiyor tadini cikarmaya bak canim biliyorum zor ama kendini gezmeye ver :KK66:
Evet bahsettiğin yeri biliyorum gerçekten güzel yemekleri ama yaşadığım yere hayli uzak. Ben de o şekilde yapmayı düşünüyorum ama çok yanlış bi zaman tercihi oldu burada Türkiye'den ters bi iklim söz konusu ki anladığım kadarıyla sen de az çok biliyorsun :)

evet canim esim benim guney afrikadan cape towndan=) eger yardimci olabilecegim birsey olursa soyle lutfen sorarim =)

X