- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
Sizin için okudum bende.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin için okudum bende.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Ben de sizin icin okudum, Allah kabul eder insallah siz de dileginize kavusursunuzSizin için okudum bende.
Sizin icin Okudum Allah kabul etsinBen de sizin icin okudum, Allah kabul eder insallah siz de dileginize kavusursunuz
Sizin icin Okudum Allah kabul etsin
,
Okudum, Rabbim dileklerinizi, dualarınızı, hacetlerinizi kabul eylesin.
sizin için okudumSizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sizin için okudum. Cuma vesilesiyle dualarınız kabul olur inş.sizin için okudum
alttaki üye dileğim için benim için okur musun?
Sizin için okudum. Cuma vesilesiyle dualarınız kabul olur inş.
Sizin icin okudum rabbim kabul etsinSizin için okudum Allah dualarınızı kabul etsin, gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sizin için okudum. İç geçirdiğiniz her duanız hayırla kabul olsun inş.Sizin icin okudum rabbim kabul etsin
Ben de sizin icin okudum, dualariniz kabul olsun gonlunuzdeki dilekler gercek olsun insallahSizin için okudum. İç geçirdiğiniz her duanız hayırla kabul olsun inş.
Amin bende sizin icin okudum rabbim kabul eylesin dileginize sevinmek nasip olsunSizin için okudum. İç geçirdiğiniz her duanız hayırla kabul olsun inş.
Amin bende sizin icin okudum rabbim kabul eylesin dileginize sevinmek nasip olsun
Sizin icin okudum,Allah butun dualarinizi kabul etsin,muradinizi size versin insallahSizin için okudum Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Sizin için okudum rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin.Sizin icin okudum,Allah butun dualarinizi kabul etsin,muradinizi size versin insallah
Sizin için okudum.Sizin için okudum rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin.
Sizin icin okudum Allah kabul etsinSizin için okudum.
Sizin için okudum rabbim kabul etsinSizin icin okudum Allah kabul etsin
Agzina saglik cnm bende senin icin okudum Allah kabul etsinSizin için okudum rabbim kabul etsin
Agzina saglik cnm bende senin icin okudum Allah kabul etsin