- 13 Şubat 2009
- 513
- 328
Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum Rabbim hayal ettiklerinizi tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Annanem yogun bakımda Allah Rıza'sı için mesajını gören herkes ona Ya Şafi diyerek dua etsin nolur
Sizin için okudum.Annaneniz için 100 Ya Şafi daha okudum.Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah.
Sizin için okudum Allah gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
senin için okudum canım Rabbim gönlüne göre versinSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum.senin için okudum canım Rabbim gönlüne göre versin
Sizin için okudum.
Sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin, gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
sizin için okudum Allah kabul etsin . Anneannemin sağlığına kavuşması için dua istiyorum.
okudumm senin için inşallah hayırlı bi evladın olur isteyen herkese nasip olsun inşallah bende hayırlı kapılar açılmasını istiyorum inş kabul olur dualarimiz..sızın ıcın okudum ısallah anannen saglıgına kavusur.
bnm cocugum olmuyorr dua edın lutfen
cookk sagol cnm benm bende 1 yıllık evlıyım daha allahım sana hayırlı kapılar acsın işallahhokudumm senin için inşallah hayırlı bi evladın olur isteyen herkese nasip olsun inşallah bende hayırlı kapılar açılmasını istiyorum inş kabul olur dualarimiz..
cookk sagol cnm benm bende 1 yıllık evlıyım daha allahım sana hayırlı kapılar acsın işallahh
senın ıcın okuudm bı daha
Sizin içi okudum bende.Sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sizin içi okudum bende.
Sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin, kalbinizden geçenleri en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah.