- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
Allah kabul etsinSizin için okudum. Allah kabul etsin.
Benim duam: Hayırlı bir evlilik yapmak.
Allah kabul etsin
Okudum Allah kabul etsinOkudum, Rabbim kabul etsin.
Benim duam: sikintilarimin bitmesi ve kalbimdeki dualarin kabulü.
Okudum Allah kabul etsin
Duam Hilalin tum sikintilari bitsin hakkinda hayirli kapilar acilsin tez vakitte
Okudum Allah kabul etsin benim dilegim babam hastalığından Allahın izniyle kurtulsunOkudum, Rabbim kabul etsin.
Benim duam; icimdeki sikintinin bitmesi, kalbimin ferahlamasi, gogsumun genislemesi. Ve en kisa zamanda gonlume gore biriyle evlenmek
sizin için okudum rabbim kabul etsin babanıza şifa olsun..Okudum Allah kabul etsin benim dilegim babam hastalığından Allahın izniyle kurtulsun
Sizin için okudum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşaallahsizin için okudum rabbim kabul etsin babanıza şifa olsun..
benim duam sağlıklı bir şekilde hamile kalıp sağlıklı salihli evlat sahibi olmak Allahın izniyle
Bende sizin için okudum, Allah hayırlı kapılar açsın, tüm güzellikler sizi bulsunSizin için okudum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşaallah
Benim niyetim hayırlı bir iş kapısı açılması için
Sizin için okudum Rabbim evladınızı kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahBende sizin için okudum, Allah hayırlı kapılar açsın, tüm güzellikler sizi bulsun
Benim dileğim de evladımı sağlıkla ve hayırla kucağıma almak, bir de doğum anında bir avaz da doğurmak
Okudum Allah gönlünüze göre versin inşallah benim duam kanser hastasi babamın Allahın izniyle bu hastalıktan kurtulup sağlığına kavismasiSizin için okudum Rabbim evladınızı kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
Benim niyetim
Hayırlı rızık kapısı açılması hayırlı bir iş nasip olması için
Allah sağlığına tez zamanda kavuşmayı nasip etsinOkudum Allah gönlünüze göre versin inşallah benim duam kanser hastasi babamın Allahın izniyle bu hastalıktan kurtulup sağlığına kavismasi
Allah sağlığına tez zamanda kavuşmayı nasip etsinüç kez okudum
Benimde sağlıklı hayırlı evladım olur inşallah
Senin için 3 Ayetel Kürsi okudum Rabbim kabul etsin inşaallahOkudum, Rabbim en kisa zamanda hayirli, saglikli evlat nasip etsin
Benim duam; uzerimdeki agirligin kalkmasi, kapali kapilarin acilmasi, en kisa zamanda aski bulabilmek
Bende sizin için okudum Rabbim duanızı kabul etsinSenin için 3 Ayetel Kürsi okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Benim niyetim hayırlı bir iş hayırlı bir rızık kapısı nasip olması için
Okudum Rabbim sağlıklı kız evladi versin inşallah tez zamanda.Benim dileğim babam kanser hastalığını yenip sağlığına kavuşsun inşallah amin Yarabbim.Senin için okudum, benim dileğim de sizinki gibi hep kızım olsun istiyorum, Allah sağlık hayırlı evlat versin
Okudum, Rabbim şifa, uzun, sağlıklı ömür versin babanizaOkudum Rabbim sağlıklı kız evladi versin inşallah tez zamanda.Benim dileğim babam kanser hastalığını yenip sağlığına kavuşsun inşallah amin Yarabbim.
Sizin için okudum Allah kabul etsinOkudum, Rabbim şifa, uzun, sağlıklı ömür versin babaniza.
Benim duam; belirsizlikten kurtulup hayırlı yola iletilmek ve orada sabit kalmak.