Okudum senin icin. Allah kabul etsinSizin için 10 tane Ayetel Kürsi okudum.
Benim duam: " Rabbim evlatlarıma, eşime ve bana her zaman en hayırlı kapıları açsın."
Benim niyetim hastaligima sifa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum senin icin. Allah kabul etsinSizin için 10 tane Ayetel Kürsi okudum.
Benim duam: " Rabbim evlatlarıma, eşime ve bana her zaman en hayırlı kapıları açsın."
Okudum, tez zamanda rabbim şifa versin.Okudum senin icin. Allah kabul etsin
Benim niyetim hastaligima sifa
Okudum dua ettim canimOkudum, tez zamanda rabbim şifa versin.
Okudum dua ettim canim
Okudum. Rabbim en kısa zamanda hayrılıya çevirip bu dualarınızı kabul etsin.Okudum, Allah kabul etsin.
Benim duam; sikintilarimdan kurtulmak, ruhumun ferahlayip hafiflemesi, huzur, sevdiklerimin sagligi ve aski bulmak
Okudum allah şafi ismiyle şifa versin.Okudum. Rabbim en kısa zamanda hayrılıya çevirip bu dualarınızı kabul etsin.
Benim duam; Allahım yarın doktordan hayırlı haber alayım, annemin sonuçları temiz çıksın. Saçımdaki hastalığıma ve bedenimdeki hastalığıma Şafi isminle şifa ver, tedaviler işe yarasın iyileşeyim.amin..
okudum canımOkudum allah şafi ismiyle şifa versin.
Benim dileğimi rabbim biliyor inşallah en kısa zamanda nasip etsin.
Okudum Allah kabul etsin.okudum canım
benim niyetim sıkıntılarımın geçmesi
Sizin için 3 Ayetel Kürsi okudum Rabbim aklınızdan kalbinizden geçen niyetlerinizi kabul etsin inşaallahOkudum Allah kabul etsin.
Benim niyetim gönlümden geçen niyetime tez vakitte kavuşmak
Okudum, Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda kabul etsin.Allah’ım tez vakitte kolaylıkla çok hayırlı çok güzel bir iş nasip etsinn. 3 ayetel kürsi okudum. Allah’ım kabul etsin
Benim duam:Allah'ım hemen tez vakitte hayırlı kolaylıkla göz aydınlığı bir eş göndersin . beni o kadar çok sevsin ki bende onu çok seveyim hemen tez vakitte tanışayim. Her sey cok kolay ve hayırlı bir sekilde gerceklessin(nişan, evlilik) beni hiç uzmesin cok guvensin. Bende ona cok guveneyim. Boyu uzun olsun ben cok uzunum cunku. Birlikte gezelim eglenelim ve cocuklarimiz olsun .Hem bu dunyada hem diger dunyada birlikte cok mutlu olalim.nolur dua edin
Senin için 3 Ayetel Kürsi okudum Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşaallahC Camille_claudel niyetine okudum rabbim duanı kabul etsin inşallah
Duam rabbim hayırlısıysa sağlıklı evlatlar nasip etsin. Gördüğüm tedaviler işe yarasın inşallah
Senin icin okudum Allah hayırlı bir is kapisi acsin inşallahSenin için 3 Ayetel Kürsi okudum Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşaallah
Benim niyetim hayırlı bir iş kapısı açılması
NIyetiniz için okudum Allah tez vakitte kabul etsin.Senin icin okudum Allah hayırlı bir is kapisi acsin inşallah
Benim niyetim oğlumun şifası sinirliginin azalmasi, ve konusmasi derdini anlatmasi inşallah kabul olan dualardan olur hepimiznki
Niyetine okudum. Bu cuma gunu hurmetine ALlah gonlunden geceni hayirlisiyla nasip etsin sana amin amin aminNIyetiniz için okudum Allah tez vakitte kabul etsin.
Niyetim bir süredir gönlümden geçen hayırlı niyetimin tez vakitte kabul olması.
Sizin için 3 tane Ayetel Kürsi okudum Allah Gönlünüzden geçenleri kabul eylesinNiyetine okudum. Bu cuma gunu hurmetine ALlah gonlunden geceni hayirlisiyla nasip etsin sana amin amin amin
Sizin için 3 Ayetel Kürsi okudum Rabbim içinizi ferahlatsin aklınızdan kalbinizden geçen niyetlerinizi kabul etsin inşaallahSizin için 3 tane Ayetel Kürsi okudum Allah Gönlünüzden geçenleri kabul eylesin
Benim niyetim İçimde sıkıntı veren derdimi bir an önce en hayırlı en güzel şekilde dediğim gibi olması
Sizin için okudum. Allah kabul etsin.Sizin için 3 Ayetel Kürsi okudum Rabbim içinizi ferahlatsin aklınızdan kalbinizden geçen niyetlerinizi kabul etsin inşaallah
Benim niyetim hayırlı bir iş kapısı açılması için