- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 2.998
Bende senin için okudumBen de sizin için okudum. Ne derdiniz veya dileğiniz varsa Allah yardımcınız olsun.
Benim derdimi Allah biliyor. Okuyanlardan Allah razı olsun.
Rabbim duanı dileğini kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende senin için okudumBen de sizin için okudum. Ne derdiniz veya dileğiniz varsa Allah yardımcınız olsun.
Benim derdimi Allah biliyor. Okuyanlardan Allah razı olsun.
Senim icin okudum canim. Allah duani kabul etsinBende senin için okudum
Rabbim duanı dileğini kabul etsin inşallah
3 ayetel kürsi okudum.size dua ettim..senin için okudum canım, Allah tez zamanda bir bebiş nasip etsin.
Benim duam bundan sonraki yaşantımda ve ahirette ebedi mutluluğa nasip olmak.
Ben size de okudumSirada ben vardim ama
Sagol canimBen size de okudum
Sizin için okudum allah kabul etsin3 ayetel kürsi okudum.size dua ettim..
Benim duam yeğenim Eren'in hayırlı iş ve hayırlı eş bulması ve hidayete ermesi.
Sizin için okudum allah kabul etsin
Sizin niyetinize okudum, Allah dualarımızı kabul etsin inşallahOkudum, Rabbim kabul etsin.
Benim duam; en kisa zamanda aski bulmak
Sizin niyetinize okudum, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Niyetim: Allah izin verirse yavrumu hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla kucağıma alabilmek.
3 ayetel kürsi okuyup, sizin için dua ettim.Okudum, Rabbim kabul etsin, kolaylikla kurtarsin.
Benim duam; sikintilarimdan kurtulmak, ruhumun hafiflemesi ve aski bulmak
Ben de sizin için okudum allah kabul etsin3 ayetel kürsi okuyup, sizin için dua ettim.
Ben de sizin için okudum allah kabul etsin
3 ayetel kürsi okudum, dua ettim.Okudum, Rabbim tez zamanda kabul etsin.
Benim duam; ruhsal sikintilarimdan kurtulmak, aski bulmak.
Senin için okudum benim duam inşallah tez zamanda borçlarımızı bitiririz amin3 ayetel kürsi okudum, dua ettim.
Benim duam abimle birlikte Hacca gidebilmek...
Bende sizin için okudum rabbim tez zamanda feraha çıkartsın aminn.Senin için okudum benim duam inşallah tez zamanda borçlarımızı bitiririz amin
Sizin için okudum Rabbim sıkıntılarınızdan kurtulmayı nasip etsinBende sizin için okudum rabbim tez zamanda feraha çıkartsın aminn.
Çok büyük ruhsal sıkıntım, aile içindeki huzursuzluğum ve bir miktar borcum var. Rabbim kimin nerde dile gelmeyen içinde yaşadığı sıkıntısı varsa ferahlık versin
Size ve tüm yorum yapanlar için okuyorum, ALLAH ne muradınız ne isteğiniz var ise hayırlara çevirip sizlere nasip etsin. AMİN <3Aynısının Fatiha başlığı var ben de Ayetel Kürsi yapayım dedim:)
Neden? Çünkü dua gruplarına girecek düzenli vaktim olamıyor strese giriyorum zaman oldukça okumak da olur bence:)
bilmeyenler için Ayetel Kürsi
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.
Benim duam dileğim:İnşallah derslerimi güzel notlarla verebilirim,Allah razı olsun okuyan arkadaşımdan
Size ve tüm yorum yapanlar için okuyorum, ALLAH ne muradınız ne isteğiniz var ise hayırlara çevirip sizlere nasip etsin. AMİN <3
Sizin için 10 tane Ayetel Kürsi okudum.Ben de sizin icin okudum, Rabbim duanizi kabul etsin.
Benim duam; bereketli bol kazanc, sevdiklerimin sagligi, sikintilarimdan kurtulup ruhumun arinmasi, hafiflemesi ve aski bulmak