Sizin içinde okudum Allah kabul etsin.
Sizin icin okudum Rabbim kabul etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin içinde okudum Allah kabul etsin.
Senin için okudum. Rabbim kabul eylesinSizin icin okudum Rabbim kabul etsin.
Senin için okudum. Rabbim kabul eylesin
Bende senin icin okudum Allah gonlune gore versin canimSenin icin okudum canim. Rabbim feraha cikarasin insAllah.
Bende senin icin okudum Allah gonlune gore versin canim
Bende anneligi tatmak istiyorum Rabbim bu mucizeyi en kisa surede yasatir insallah Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
Sizin için okudum. Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin, dualarınızı kabul eylesin.sizin için okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin, dualarınızı kabul eylesin.
Sizin için okudum. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin, dualarınızı kabul eylesin.
Senini için okudum Allah kabul etsinSenin icin okudum canim Rabbim kabul etsin.
Senin için okudum, bu mübarek gece hürmetine Rabbim kabul eylesinSenini için okudum Allah kabul etsin
Senin için okudum, bu mübarek gece hürmetine Rabbim kabul eylesin
Ben de sana okudum. Rabbim gönlünün muradını versinSenin icin okudum canim. Rabbim bu mubarek gunun hurmetine butun sikintilarindan feraha cikarsin seni. Cocugunu saglikla, mutlulukla, huzurla kucagina al insAllah.
Bende senin icin okudum canim Rabbim ne muradin varsa versin bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsinBen de sana okudum. Rabbim gönlünün muradını versin
Bende senin icin okudum canim Rabbim ne muradin varsa versin bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Bende en kisa zamanda anne olmak istiyorum insallah Rabbim benim gibi bekleyen isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin
Sana okudum. Allahım kabul eylesin canımBen de sana okudum canim Rabbim saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin insAllah.
Sana okudum. Allahım kabul eylesin canım
Sana okudum Allah’ım ne muradın varsa kabul etsin
Bende hayırlı sağlıklı bi bebek istiyorum tez zamanda
Senin için okudum canım rabbim en kısa zamanda yuvanızı bebekle taçlandırsın
Ben de hayırlı bir evlilik yapmak için dua istiyorum ..
Senin için okudum canım. Rabbim hayırlısıyla yuvanızı kurmayı, hayırlı evlatlarınız olmasını nasip etsinSenin için dua ettim. İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlilik yaparsın.
Bende bir mucize olması ve sevdiğimle evlenebilmek için dua istiyorum