Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Canım senin için okudum Rabbim gönlünden geçenleri en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sizin için okudum
Rabbim gönlünüzce nasip etsin herseyi inşallah
Bende size 3 tane okudum. Allah kabul etsin inşallah.Sizin için 3 ayetel kürsi okudum. Gönlünüzdeki duaları Rabbim kabul etsin.
Sizin için okudum.Sizin için 3 ayetel kürsi okudum. Gönlünüzdeki duaları Rabbim kabul etsin.
Sizin için okudum.
Sizin için okudum.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum.
Sizin için okudum
Sizin için okudum.Sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Sizin için okudum.
Bende senin için okudumSizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin.
sizin için okudum.Bende senin için okudum
Rabbim ne dileğin varsa çok hayırlı bir zaman da çok hayırlı şekilde kabul etsin
sizin için okudum.
Sizin için okudum
Allah razi olsunSizin için okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
melly_mell, geberik gelin
İkiniz için de okudum dua ettim, Rabbim kalbinizden geçen hayırlı duaları kabul etsin, sağlık, huzur versin dilerim...
Dileğim tez zamanda hayırlı, sabit bir iş sahibi olmak...
Sizin için okudum.Sizin için okudum Rabbim en kisa surede hayirli, bereketli kazanci olan, huzurlu ve mutlu bir şekilde calisacaginiz, basarili olacaginiz bir is nasip etsin inşallah.
Sizin için okudum.