- 13 Şubat 2009
- 513
- 328
senin için okudum canım, Allah tez zamanda bir bebiş nasip etsin.
Benim duam bundan sonraki yaşantımda ve ahirette ebedi mutluluğa nasip olmak.
Senin iÇin okudum :) Rabbim istediğin haber beklediğin işi kabul etsin hayırlısıyla olumlu sonuçlanmasını nasip etsin inşallah.Sizin için okudum. Allah'ım bu dünyada sizden razı olsun rahmetini, bereketini, merhametini üzerinizden eksik etmesin. Ahirette de size bir cennet bahçesi nasip etsin inşallah.
Ben olmasını çok istediğim, haber beklediğim bir işe en kısa sürede, maddi ve manevi olarak gönlümden geçen koşullarda kabul edilmeyi, hayırla olumlu sonuçlanmasını istiyorum Allah'ımdan.
Senin iÇin okudum :) Rabbim istediğin haber beklediğin işi kabul etsin hayırlısıyla olumlu sonuçlanmasını nasip etsin inşallah.
Benim duam gönlümdeki o kişinin bana geri dönmesini istiyorum. Rabbim bana onu hayırlı kılsın inşallah :/ şimdiden duanı için teşekkür ederim Allah razı olsun
Sizin için okudum. Allah'ım gönlünüzden geçeni tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin sizi sevdiğinize kavuştursun inşallah.
Ben olmasını çok istediğim, haber beklediğim bir işe en kısa sürede, maddi ve manevi olarak gönlümden geçen koşullarda kabul edilmeyi, hayırla olumlu sonuçlanmasını istiyorum Allah'ımdan.
Sizin için okudumSizin için okudum.Rabbim dualarımızı kabul etsin.Gönlünüzden geçenlerin hayırlısıyla tez vakitte gerçekleşmesini nasip etsin inşallah.
Sizin için okudum Rabbim sevginizi arttırsın yuvanızı Camii ismiyle toparlasın inşallahokudum allah gönlündeki dileği versin
bende eşimden 2 aydır ayrı yaşıyorum annemlerde eşim boşanmak isityor ben ise tekrara barışmak 2 senedir bu şekildeyiz 2 aydırda annemlerde kalıyorum 4 yaşında oğlum var 2 aydır her hafta çocuğu görmeye geliyor boşanma davası açmadı çocuğu gezdirmeye tek göndermiyorum bende onlarla gidiyorum benden gerçekten boşanmak istiyorsan dava açarsın o zaman tek gezdirmeye götürsün dedim oda iki kuruşu bi araya getirsek açıcaz dedi
Sizin için okudum Rabbim sevginizi arttırsın yuvanızı Camii ismiyle toparlasın inşallah
benim duam iyi niyetle borç verdiğim yüklü bir para var ve şimdi art niyetli olarak alacağımı alamıyorum bunun için okur musunuz Rabbim tüm sıkıntılarımızı açsın
Sizin için okudum. Rabbim gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı kılıp gerçekleştirsin...ettim dua Allah kabul etsin M melly_mell
Sizin için okudum. Rabbim gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı kılıp gerçekleştirsin...
Sizin için okudum.Sizin için okudum. Rabbim gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı kılıp gerçekleştirsin...
Sizin için okudum.
Sizin için okudum rabbim dualarınızı kabul etsin gönlünüzden geçeni hayırlı şekilde versinSizin için okudum.Rabbim kabul etsin.
Sizin için okudum rabbim dualarınızı kabul etsin gönlünüzden geçeni hayırlı şekilde versin
Sizin için de okudum rabbim sizin için en hayırlısını en güzelini versin gönlünüzden geçenleri hayırlı eylesinSizin için okudum. Allahım gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin, en kısa sürede gerçekleşmesini nasip etsin inşallah.
Sizin için de okudum rabbim sizin için en hayırlısını en güzelini versin gönlünüzden geçenleri hayırlı eylesin
Sizin için okudum rabbim dileklerinizi kabul etsin hayırlısıylaSizin için okudum.Rabbim dualarımız kabul etsin.
Rabbim şifa versin size,sizin için okudum:)Sizin icin okudum sizde benim icin okurmusunuz bedenimdeki hastalıga şifa icin..