- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin icin okudum rabbim istediklerinizi hayirli bir sekilde nasip etsin.sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin icin okudum rabbim istediklerinizi hayirli bir sekilde nasip etsin.
Bir altaki arkadasim gönlümdeki duam icin banada dua edermisin? Teskere ederim
sizin için okudum Rabbim kabul eylesinokudum sizin için Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin
Senin icin okudum.sizin için okudum Rabbim kabul eylesin
Sizin için okudum Allah kabul etsin yüreğinizdeki olur inşallah.Senin icin okudum.
Alttaki arkadasim gönlümdeki dua icin bana dua edermisin?
Sizin için okudum Allah kabul etsin yüreğinizdeki olur inşallah.
Sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin.En kısa zamanda Hayırlı bi yuva kurmam için benim için okurmusunuz?okudum Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum Allah kabul etsin insaAllah..Sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin.En kısa zamanda Hayırlı bi yuva kurmam için benim için okurmusunuz?
Slnchn sizin icin okudum, Allah yardimciniz olsun insallah.Sizin icin okudum Allah kabul etsin insaAllah..
Benim duam içimde. . Kim okursa Allah razı olsun ♡
Allah razı olsun canim tabiki de ederim ne demek..Slnchn sizin icin okudum, Allah yardimciniz olsun insallah.
Bende cok sevdigim biri cok mutsuz gozundeki yas kurumuyor Allah rizasi icin dua edermisiniz esiyle sorunlarini cozsun, yuvasina huzur gelsin en kisa zamanda, mutlu olsun yuvasinda diye.
Ben okudum Allah kabul etsin inşallahAllah razı olsun canim tabiki de ederim ne demek..
Ederim.tabiki Rabbim sifa versin ne derdiniz varsa tez vakitte gidersin insaAllahBir alttaki arkadaşım oğlum için dua edermisiniz?
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahEderim.tabiki Rabbim sifa versin ne derdiniz varsa tez vakitte gidersin insaAllah