- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
Sizin icin okudum Allah kabul etsnBen de sizin icin okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum Allah kabul etsnBen de sizin icin okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin icin okudum Allah kabul etsn
Sizin için okudum Allah kabul etsin
Sizin icin okudum Allah kabul etsinsizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşaAllahSizin icin okudum Allah kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin için okudum Allah kabul etsin inşaAllah
Rabbim gönlündeki ni hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanı gönlüne hoş kılsın. Senin için okudum. Rabbim kabul etsin. Bende ikinci çocuğum için dua istiyorum Allah razi olsun.sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Senin icin okudum cnm. Rabbim kabul etsin
Benim icinde hamileyim hayirlisindan saglikli bi bebek dogurmam icin okur musun
Senin icin okudum ve dua ettim hayirlisila hamile kalip bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim.sizin için okudum Rabbim sağlıklı bi bebek doğurmanı nasip etsin inş
benimde hayırlısıyla hamile kalmamı nasip etsin
Sizin için okudum inşallah duamiz kabul olur aminSenin icin okudum ve dua ettim hayirlisila hamile kalip bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim.
Bir alttindaki arkadasim gönlümdeki duanin kabulu icin bana dua edermisin? Tesekur ederim
sizin için okudum Rabbim tüm sıkıntılarınızı açsın inşallahSizin için okudum inşallah duamiz kabul olur amin
Senin icin okudumsizin için okudum Rabbim tüm sıkıntılarınızı açsın inşallah
Senin icin okudum
Bir alttindaki arkadasim gönlümdeki duanin kabulu icin bana dua edermisin? Tesekur ederim
Sizin icin okudum Allah kabul etsinokudum Allah gönlünüzden geçeni kabul etsin
Canim senin icin okudum rabbim dualarini kabul etsin.Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Senin icin okudum. Rabbim duani yasamayi nasip etsin. Benimde gonlumun muradi icin. Okurmusun benden sonraki arkadasim.Canim senin icin okudum rabbim dualarini kabul etsin.
Bir alttaki arkadasim gönlümdeki duam icin sende bana dua edermisin? Teşekkür ederim
Buglemsu senin icin okudum. Rabbim duani hayirlisiyla kabul etsin insallah.
Alttaki arkadasim bende esim hayirlisiyla guzel bir is bulsun islerimiz yolunda gitsin, yuvamiza huzur gelsin diye dua istiyorum.