Ustalar

Nykaramel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
30
15
88
53
Merhaba arkadaşlar sizlerden akıl almak istedim.Evimde tadilat olacak yaklaşık 12 gün ustalara öğlen yemeği vermeliyim yoksa kendilerimi hallediyor

Bir dekorasyon firması ya da bir mimardan teklif aldıysanız yemek o fiyata dahil olur genellikle. Ustalarla ilgili her şey işi alanın sorumluluğundadır. Yine de sorun.
Ustaları siz ayarladıysanız sizin yemek vermeniz gerekir diye düşünüyorum.

yemek ver ama çok da şımartma. ne yersiniz diye sorma. ciddiyim bu arada şaka yapmıyorum. eşi usta olan hanımlar varsa alınmasınlar ama ustaya yüz vermeye gelmez. sektörün içinden bildiriyorum.

Aynen, firmayla anlaşırsanız yemek vermiyorsunuz ama gelecek ustalar serbest çalışan kişilerse öğle yemeği veriyorsunuz, her 2 türlü ustayla da çalıştık, sözleşme imzaladığımız firmaya bağlı ustalar öğlen yemeğe gidiyordu, serbest çalışanlara da biz yemek hazırlıyorduk.

Merhaba arkadaşlar sizlerden akıl almak istedim.Evimde tadilat olacak yaklaşık 12 gün ustalara öğlen yemeği vermeliyim yoksa kendilerimi hallediyor
Eğer evleri yakınsa kendi evlerine giderler ama onun dışında biz çok işçi çalıştırdık hep yemek verdik öyle olması lazım

Aynen, firma o sorumluluğu alarak iş yapıyor zaten. Yemek, sigorta, gerekirse ulaşım vs.
Müşteri bir sıcak çay verse yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…