- 13 Ağustos 2020
- 254
- 1.461
- Konu Sahibi beatrice88
Üst komşum iflah olmaz bir insan(?). sorun şu ki her şeyi silkelemesi; günde 10 tane battaniye hepsi saç ve kıl dolu, 4-5 kere sofra yemek artığı dolu, ha bide halılar. Kadının evinde halı yok bir tane mi yok? yok işte hep ince halıdan bozma şeyleri yere atmış ve her gün silkeliyor o halılar silkelenirken hava gri oluyor hortum çıkmış gibi inanamazsınız cam açık kapalı dinlemeden her şeyi silkeliyor. Ay bide evi temiz olsa pislik içinde mikrop her yer bir kez süpürge açılmamış görseniz yerler kir içinde o ince halıdan bozma şeyler tertemiz hep üstümüze attığı için mikrobunu onun dışında leş gibi. Defalarca şikayete gittim bana verdiği cevap 'şu halıda ne kir olacak ki?' gel de dövme valla yaşlı falan dinlemicem az önce de yine 5-6 tam bilmiyorum sayısını battaniye silkeledi kendime söz verdiğim bir tane daha görürsem üste çıkıp anladığı dilden konuşacağım olmadı elini kolunu kıracağım bir daha istese de yapamaz. Zaten yağmurda yağıyor ondan kocasının saçı kılı camıma yapışmış şuan. Böyle insanlara ne yapabilirim bilmiyorum bir fikir verin yoksa bu kol kırma işi iyice kafama yatmaya başladı