Üst komşumun umursamazlığı

:KK9:
Bizim cama komşunun çocukları şıpsevdi sakız atıp yapıştırıyorlar düşün :KK31: Halı silker hiç haber vermez, toz toprak evin içine dolar bizim, umrunda değildir bağyanın :KK53: Biz yüksek girişteyiz. Balkon kapısı da açık olur çoğu zaman. Evin altında semaver yakıp çay demlerler, evi duman kaplar, her yere siner kokusu :KK31:
Konu sahibi daha beter komşuları olanlar var :KK1: Gerçi gürültüde ben de uyuyamam. Gidip güzellikle konuşsan aslında senin sorunun çözülmeyecek bişey değil :KK6:

Biliyorum daha beterleri de var, annem de çok çekiyor çünkü.:KK1: Ben tanımıyorum bayanı, bir kez asansörde karşılaştık geçen yıl, tanışıklığım muhabbetim olsa gidip söylerdim zaten. Geçen yıl da arada gelip gidiyordu, yine öyledir diye düşünüyorum inşallah doğru düşünüyorumdur. :KK50:

Merhaba arkadaşlar,

Kaç gündür bu konu yüzünden gerginim. Yapabileceğim pek bir şey yok, en azından rahatlayayım diye yazıyorum buraya.

Ben oturduğumuz apartmanın en üst katındayım. Ama üstümüzde teras var ve terasta da 1+1 daire var. Evsahibi orayı da kiraya vermiş. Orada da bekar bir adam oturuyor. Apartmanımızda ses yalıtımı yok, ve sesli konuşursan alt ya da üst dairelerden rahatlıkla duyuluyor.

Yukarıdaki kiracının kız arkadaşı gelmiş sanırım, 3-4 gündür var. Gündüz bir problem yok, ama gece... Eşim erken kalktığı için 12 gibi yatıyoruz, eşim hemen uyuyor ama ben maalesef yukarıdaki sesler yüzünden bir türlü uyuyamıyorum. Sürekli bir şeyleri deviriyorlar, evin içinde koşuşturup bağırarak konuşuyorlar. Ve daha sonra başka türlü sesler de duymaya başlıyorum. 3-4 saat aralıksız gürültüleri geliyor. 1 olur 2 olur tamam, ama sürekli bu şekildeler. :KK47:

Ne yapacağımı şaşırdım, sinirden başım ağrıyor uyuyamadığım için. Eşim de boşver takma kafana diyor. Ama nasıl boşverebileceğim bilemiyorum. :KK4:
ınsanlardakı enerjıye de maşallahhhh demek gerekır şimdi :KK53::KK53::KK53: sizin kıra sözleşmenız varsa şikayet edebılırsınız

ben zaten komşum yuzunden tasınmak zorunda kaldım allahım rezalet bırılerıydı sabahın 7 sınde ayaktaydım evın ıçınde koşturmalar bagırmalar kanepeden yere zıplamalar eşim annem hepsı söyledı ama tık yok umursamadı bana dediği tek şey çocuktur anlamıyo sen uykunu almıyormusun çık gıt lojmanlara burda ne işin var cahılliğine verıyorum camımı hıç acamazdım onlar yuzunden cunku camdan sofra bezı sırkelıyorlardı vede ınkar edıyordu en sonunda tasındım kurtuldum çok sukur allah boylelerınden kurtarsın

Cok benzer bi yerden tasindim 2 ay once.. ustum tetas ve ev sahibi 3e bolmus orayi daha cok kazanmak icin.. 3 ayri gurultu kim yapiyo anlsmazdik.. hele bi krolar vardi off.. surekli kavga ederler kufur.. gece baslar ev supurmeye bekar..
Bence de duzgun tip degilse esini yollama hic. Benimki tartismisti seni sikayet ederim eve kimin girdigi belli degil diye. Adam da demisti sen yokken kim geliyo evine biliyo musun allahtan eşim o hengamede anlamadi adam resmen felaketine sebep olacakti..

Bizin yan komsular.... Piskolojim bozuldu artk duydugumda gelip salonda yatiyorum napaym. Uyarmaya ben cekiniyorum insanlar gayet rahat.. Arkadasim onermisti: not yaz kapiya yapistir diye ama ona bile cekindim ben :)

Ayni dertten ben de muzdaribim.

Bizim ust katimizda da bir ayiogluayi yasiyor karisiyla. Annesininmis ev. Kendi evleri tadilattaymis o yuzden buradalarmis ama biz tasinali bir seneyi gecti hala bitmedi ne tadilatiysa.

Surekli gurultu yaparlar, gece gunduz takir tukur sesleri gelir, yuksek sesle muzik dinlerler vs... Cok umursamazdik.

Bir gece saat 3'te kari koca darbuka calip eglenmelerinden rahatsiz olduk. Saka gibi ama evet cidden darbuka caliyorlar evin icinde. Abim nobetten gelmisti o da uyaninca ikaz etme geregi duyduk. Tavana viledayla vurduk tik tik. Vurdugumuz gibi saniyesinde bu defa muzigi son ses actilar. Yani diyor ki sen beni uyariyorsun ama inat degil mi al iste boyle yaparim.

O hareketinden sonra babami tutamadik. Cikti yukari. Once kibarca acar misin kapiyi ben alt komsunum konusmak istiyorum dedi. Adam kapiyi acamiyor ama arkadan "bas git benim basimi belaya sokma" diyor. Karisi da arkadan terbiyesiz insanlarla muhatap olma bosver diyor. :)))

Bu yaptigin kanunsuz dedi adam. Hem suclu hem guclu derler ya... Kendi yaptigi kanunlara cok uygun ya... :)

Babam sert bir sekilde ikaz etti kapinin ardindan. Asagi indigimde o ses kesilmemis olsun gostericem ben sana kanunlari diye...

Indiginde muzik kesilmisti gercekten. :) Ve dahasi adam apartmanda annemi ne zaman gorse posetlerini tasiyayim abla diye israr ediyor. :)

Ama yatak odalari tam benim odamin uzerinde ve daha evlenmeden cinsellikten igrenmeye basladim onlar yuzunden. Kadin abartti isi nefret ediyorum o kadindan sirf bu yuzden.

Bir de ben yuzlerini gormemistim hic ama duymustum. Adam bu kadin icin cocuklarinin annesini birakmis, aralarinda cok yas farki varmis demislerdi. Gecen gun denk geldim gordum ikisini. Iyice igrendim. Adam babasi gibi duruyor kizin. Allah akil fikir versin ne mide varmis dedim....

Ama tabi ben bunun icin mudahale edemiyorum. Babama soyleyemem gece seslerinden rahatsiz oluyorum diye, cok utanirim. Kendim de halledemem. Mecburen duydugum zaman kulaklarimi tikiyorum bi sure.

Herkes çekiyor desenize komşulardan. :KK14:

Benim olayım çözüldü dün. Akşamüstü evden çıkacağıma yakın kapı çaldı, yukarıdaki kız geldi. Merhaba ben yukarıdaki kiracının nişanlısıyım, ütünüzü bir kaç saatliğine ödünç alabilir miyim dedi. Ben de olur tabii dedim. Verdim ütüyü, bir kaç gecedir çok fazla gürültü oluyor gece yarısı siz de farkettiniz mi, ben çok rahatsız oluyorum dedim. Yoo, biz uyuyoruz erkenden dedi:KK52: Hay Allah bir ben rahatsız oluyorum demek ki, neyse devamı gelirse bakıcam bir çaresine dedim. İnşallah bir daha gelmez gürültüler dedi çıktı yukarı:KK1: Dün akşamdan beri ses gelmiyor evden, anladı galiba. :KK14:

yakin bi arkadasimin ust komsusundan cektiklerini dinlemekten bunaldim resmen :KK70: ama onlar cozumu buldular ses geldigi zaman sesleri kaydediyorlar(bu sesler gece yarisi karaoke partileri,sex fantezileri ve sex partileri,ciglik cigliga kavga vs vs ) yani cok igrenc bi durum ben ses kayitlarini dinledigimde soka girdim.ama onlar bi kavga etti sonra bizim arkadas polise gidersek basiniz cok buyuk belaya girer (evde uyusturucuda kullaniliyormus) beni buna zorlamayin dedi,o gunden beri bahcelerini bile bolduler :KK70: hala gurultu varmis ama daha aza indirmisler :KK70: ses kaydi kesin cozum (=

yakin bi arkadasimin ust komsusundan cektiklerini dinlemekten bunaldim resmen :KK70: ama onlar cozumu buldular ses geldigi zaman sesleri kaydediyorlar(bu sesler gece yarisi karaoke partileri,sex fantezileri ve sex partileri,ciglik cigliga kavga vs vs ) yani cok igrenc bi durum ben ses kayitlarini dinledigimde soka girdim.ama onlar bi kavga etti sonra bizim arkadas polise gidersek basiniz cok buyuk belaya girer (evde uyusturucuda kullaniliyormus) beni buna zorlamayin dedi,o gunden beri bahcelerini bile bolduler :KK70: hala gurultu varmis ama daha aza indirmisler :KK70: ses kaydi kesin cozum (=

Noluyor orda cidden her halt varmış, şikayet edin bence.

Noluyor orda cidden her halt varmış, şikayet edin bence.

valla benim komsum olsaydi cikar sacini basini yolar devam ederim yasamaya (= arkadasta en son uyardi ve bahceyi falan ayirdilar ama hala gurultuler geliyor sonucta saglikli insan degiller ama en azindan artik yuzlerini gormuyorlar (= biz gecen gun gittik evlerine kopegin yuruyus sesi esyalarin atilip tutulmasi falan hersey duyuluyodu

X