Üst komşumun umursamazlığı

LadyCedar

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
2.509
897
Merhaba arkadaşlar,

Kaç gündür bu konu yüzünden gerginim. Yapabileceğim pek bir şey yok, en azından rahatlayayım diye yazıyorum buraya.

Ben oturduğumuz apartmanın en üst katındayım. Ama üstümüzde teras var ve terasta da 1+1 daire var. Evsahibi orayı da kiraya vermiş. Orada da bekar bir adam oturuyor. Apartmanımızda ses yalıtımı yok, ve sesli konuşursan alt ya da üst dairelerden rahatlıkla duyuluyor.

Yukarıdaki kiracının kız arkadaşı gelmiş sanırım, 3-4 gündür var. Gündüz bir problem yok, ama gece... Eşim erken kalktığı için 12 gibi yatıyoruz, eşim hemen uyuyor ama ben maalesef yukarıdaki sesler yüzünden bir türlü uyuyamıyorum. Sürekli bir şeyleri deviriyorlar, evin içinde koşuşturup bağırarak konuşuyorlar. Ve daha sonra başka türlü sesler de duymaya başlıyorum. 3-4 saat aralıksız gürültüleri geliyor. 1 olur 2 olur tamam, ama sürekli bu şekildeler. :KK47:

Ne yapacağımı şaşırdım, sinirden başım ağrıyor uyuyamadığım için. Eşim de boşver takma kafana diyor. Ama nasıl boşverebileceğim bilemiyorum. :KK4:

bence bu kadar rahatsız edici birşeyi sineye çekmeyin..
kapıcıya söyleyin sizin yerinize söylesin rahatsız olanlar varmış diye...
olmadı yöneticiye bildirin....apartmanda yaşayan usüllere uymak zorunda, gecenin bi vakti ahır gibi koşturmak da ne yahu....

bence bu kadar rahatsız edici birşeyi sineye çekmeyin..
kapıcıya söyleyin sizin yerinize söylesin rahatsız olanlar varmış diye...
olmadı yöneticiye bildirin....apartmanda yaşayan usüllere uymak zorunda, gecenin bi vakti ahır gibi koşturmak da ne yahu....

Apartmanımızın bir kapıcısı yok maalesef.

Ama yöneticiye söyleyebilirim. Valla kafamı şişirdiler kaç gündür.:KK50:

Apartmanın asansörüne yazı fln yazın, toplu şikayetmiş gibi- isim vermeden tabi. İşe yarıyor :KK1:

Böyle çok oluyor canım .
Uyar uyuyamıyorum falan de.
Bizim alttakilerin yatak odasında olan her ayrıntıyı biliyorum ben .
Ne kadar uyarsak değişmiyor .
Yakın arkadaşım bizde kalmaya gelmişti sesleri çoğaldı bunların arkadaşım diyor adam sanki beni şey etti o derece içindeyim olayın. :KK1:

Merhaba arkadaşlar,

Kaç gündür bu konu yüzünden gerginim. Yapabileceğim pek bir şey yok, en azından rahatlayayım diye yazıyorum buraya.

Ben oturduğumuz apartmanın en üst katındayım. Ama üstümüzde teras var ve terasta da 1+1 daire var. Evsahibi orayı da kiraya vermiş. Orada da bekar bir adam oturuyor. Apartmanımızda ses yalıtımı yok, ve sesli konuşursan alt ya da üst dairelerden rahatlıkla duyuluyor.

Yukarıdaki kiracının kız arkadaşı gelmiş sanırım, 3-4 gündür var. Gündüz bir problem yok, ama gece... Eşim erken kalktığı için 12 gibi yatıyoruz, eşim hemen uyuyor ama ben maalesef yukarıdaki sesler yüzünden bir türlü uyuyamıyorum. Sürekli bir şeyleri deviriyorlar, evin içinde koşuşturup bağırarak konuşuyorlar. Ve daha sonra başka türlü sesler de duymaya başlıyorum. 3-4 saat aralıksız gürültüleri geliyor. 1 olur 2 olur tamam, ama sürekli bu şekildeler. :KK47:

Ne yapacağımı şaşırdım, sinirden başım ağrıyor uyuyamadığım için. Eşim de boşver takma kafana diyor. Ama nasıl boşverebileceğim bilemiyorum. :KK4:

Eşiniz cıkıp kibarca uyarsın, bağıra bağıra konusup bişeyleri devirmesinler en azından.

Ah şu görgüsüz saygısız insanlar canım canım bendede bir tane var ondan ara polisi anında gelirler sözlü uyar savcılığa vereceğinden bahset birde benim bebeğim var tatlım aynısını ben yaptım çağırdım polisi altdan bağırdım olmadı en sonunda eşim dövecek olacak bitecek yani allah sabır versin

Merhaba arkadaşlar,

Konuştuklarını duyuyorsanız bir kağıda yazıp kapının altından atabilirsiniz, kapıya yapıştırabilirsiniz :KK1:
Denendi onaylandı kesin çözüm :KK1:

ev sahibiyle de konuşabilirsiniz :KK34:

Ev sahiplerimiz aynı, pek umursayacağını sanmıyorum. Pek ulaşamıyoruz kendisine :KK1:

Apartmanın asansörüne yazı fln yazın, toplu şikayetmiş gibi- isim vermeden tabi. İşe yarıyor :KK1:

Asansör benim de aklıma geldi de, belki asansörü en az onlar kullanıyor. Çünkü adam esnaf akşam çok geç geliyor. Daha önce asansöre yazı yazılmıştı çok tepki çekmişti. Ama yazılan şey "Asansörün aynalarını kim batırıyorsa hayvandır" idi. :KK1:

Asansör yerine posta kutularına mesaj bırakılabilir.

Bu mantıklı gerçekten, yapayım bunu.

Böyle çok oluyor canım .
Yakın arkadaşım bizde kalmaya gelmişti sesleri çoğaldı bunların arkadaşım diyor adam sanki beni şey etti o derece içindeyim olayın. :KK1:

Hahahaha :KK1:
Pek tanışıklığımız yok, bir de bekarlar ya o yüzden konuşmaya çekiniyorum. Bizi eleştiriyor ayıplıyor demesini istemem.

Eşiniz cıkıp kibarca uyarsın, bağıra bağıra konusup bişeyleri devirmesinler en azından.

Eşimi göndermek istemiyorum açıkçası. Çünkü her ne kadar sakin konuşursa konuşsun, karşısındaki ters cevap verirse olay ciddileşiyor. O da bu huyunu bildiğinden bana boşver diyor sanırım.

Ah şu görgüsüz saygısız insanlar canım canım bendede bir tane var ondan ara polisi anında gelirler sözlü uyar savcılığa vereceğinden bahset birde benim bebeğim var tatlım aynısını ben yaptım çağırdım polisi altdan bağırdım olmadı en sonunda eşim dövecek olacak bitecek yani allah sabır versin

Kız arkadaşı gider belki, geçicidir diye çok büyütme taraftarı değilim şu durumda.

Konuştuklarını duyuyorsanız bir kağıda yazıp kapının altından atabilirsiniz, kapıya yapıştırabilirsiniz :KK1:
Denendi onaylandı kesin çözüm :KK1:

Aklıma geldi inanın.:KK17: Ama konuşmaktan ziyade bağırarak kahkaha attıkları için pek bir şey duyamıyorum.

Böyle çok oluyor canım .

Kizlar ne safmissiniz ayol . Su ayip sozcukleri bol olan Ankara havalari oluyo bunlar is ustundeyken koyucaksiniz bi tabe bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni diye bi sarki olcakti.... bak bi da yapiyolar mi :d :KK53:

Bence eşiniz çıkıp söylesin. Bu evler çok ses geçiriyor, özellikle geceleri. biz erken yatıyoruz, evde ne yaşıyorsanız aşağıyada o sesler geliyor diye :)

Bence eşiniz çıkıp söylesin. Bu evler çok ses geçiriyor, özellikle geceleri. biz erken yatıyoruz, evde ne yaşıyorsanız aşağıyada o sesler geliyor diye :)

Eşimin gitmesini pek istemiyorum çünkü karşı tarafın ters tepki vermesine karşılık olacakları kestirebiliyorum. O yüzden posta kutusuna not bırakmaya karar verdim. Olmazsa artık yöneticiye ev sahibine bi şekil çözeceğim.

Herkeste var böyle değişik versiyon üst komşular genelde kimse çare bulamıyor yapacak birşey yok sanırım. Biz h.sonu üst komşunun çocuklara bağırmasıyla fırlıyoruz yataktan, her gün balkonda ekmek kırıntıları, makarnalar, maydanozlar saolsunlar bize de yemek gönderiyorlar:) daha neler neler..Ama maalesef yapacak bişey yok böyle gelmiş böyle gider..

Herkeste var böyle değişik versiyon üst komşular genelde kimse çare bulamıyor yapacak birşey yok sanırım. Biz h.sonu üst komşunun çocuklara bağırmasıyla fırlıyoruz yataktan, her gün balkonda ekmek kırıntıları, makarnalar, maydanozlar saolsunlar bize de yemek gönderiyorlar:) daha neler neler..Ama maalesef yapacak bişey yok böyle gelmiş böyle gider..

Aynen öyle, inşallah kısa zamanda sevgilisi gider de rahat ederim.:KK20:

:KK9:
Bizim cama komşunun çocukları şıpsevdi sakız atıp yapıştırıyorlar düşün :KK31: Halı silker hiç haber vermez, toz toprak evin içine dolar bizim, umrunda değildir bağyanın :KK53: Biz yüksek girişteyiz. Balkon kapısı da açık olur çoğu zaman. Evin altında semaver yakıp çay demlerler, evi duman kaplar, her yere siner kokusu :KK31:
Konu sahibi daha beter komşuları olanlar var :KK1: Gerçi gürültüde ben de uyuyamam. Gidip güzellikle konuşsan aslında senin sorunun çözülmeyecek bişey değil :KK6:

Son düzenleme:
X