- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
bence bu konu açık kalsın dertlendikçe yazarız hem konu sahibi daha wc ye attığı şeyleri anlatacak bu ssat oldu bekliyorum
prezervatif atıyormuş işte kızlar onu seks sanıp canları çekmesin diye
ne anlatacak daha
[QThemis1990, post: 39362721, member: 392825"]matmazel ne umdun ne buldun
son bir sosyal msjla konudan çekilmek istiyorum
sayın evli ve meraklı hatun hani o duyduğun sevişme sesleri var ya inan senin tuvalete kondom atmandan daha itici ve çirkin değil.
lütfen onları tuvaletlere atmayınız milletin gierlerini tıkamayınız kimsenin canı çekmez merak etmeyiniz
çektim tabii ben 1.katta oturuyorum o koku nasıl geliyor biliyor musun? hep böye saçma sapan davranan insanlar yüzünden.50 değil 100 kez de yazsam sinirim geçmez.ya koskoca insanlar harbiden wc ye atıyorlarmış hala inanamıyorum ki.
Bu arada hakkaten klozete atmayın peddir, kondomdur, tampondur.
Zaten hepsinin üzerinde yazar atmayın klozete diye
Klozet üstünde çarpılı resmi bile var
Sevişirken ses çıkaran tek varlık insandır cümlenizde yanlışlık var. Sokak kedilerimizin Mart ayında neye dönüştüğünü unutmayalım. :)Sevişmek çok insani bir eylem değildir. Ve bildiğim kadarıyla sevişirken ses çıkaran tek varlık insandır zaten. Bu şartlarda insan gibi sevişiyoruz.
Burda örnekler hep uç noktada. Çoğumuz çığlık atmıyor, ortalığı birbirine katmıyoruz zaten. Ama bazen dozu kaçabiliyor ya da olağan sesler çıkabiliyor. Bunu abartmanın, uçlara taşımanın bir anlamı yok bence. O çığlık çığlığa bağıranların da gerçek olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen numaradır.
Sevişirken ses çıkaran tek varlık insandır cümlenizde yanlışlık var. Sokak kedilerimizin Mart ayında neye dönüştüğünü unutmayalım. :)
arkadaşlar ben konuyu yönetime bildirdim. benim geyik olan konuyu kapama yetkim yok. geyik olarakta açılmadığı için geyiğede taşımam konu sahibine hoş olmaz. mune ve kazen online değiller. olunca gerekeni yaparlar. ama sizden ricam geyiği uzatmayın. konu sahibine saygıdan dolayı hiç olmazsabu konuda sadece komşu inlemesi konuşulmadı konuyla bağlantılı yerli yersiz bir dünya konu oldu
yani laf lafı açtı.sapık bile uğradı buraya yok edildi ama
o yüzden bu kadar çok sayfa oldu
arkadaşlar ben konuyu yönetime bildirdim. benim geyik olan konuyu kapama yetkim yok. geyik olarakta açılmadığı için geyiğede taşımam konu sahibine hoş olmaz. mune ve kazen online değiller. olunca gerekeni yaparlar. ama sizden ricam geyiği uzatmayın. konu sahibine saygıdan dolayı hiç olmazsa