Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

[QKazen, post: 39355649, member: 5"]bu arada sapıklık siteden atılmak için geçerli bir gerekçe değil yeterki başkasını rahatsız etmesin : )[/QUOTE]

Sanirim ozelden mesajlar atılmış sorun bu

Mesajlar cinsellikle ilgili yani buradan okuduğum ve anladığım bu

ben lezbiyenim demedim, hetero değilim dedim ve bu yeni bişi değil.
tüm genç kızlığımdan beri böyle idim.
beni burda herkese açık bi yerde açık açık konuşturduğunuz için utanması gereken sizlersiniz bence.
özel mesajdan yazsa idiniz her isteyene açıkça anlatırdım çekinmeden.
çekinmemeyi öğreneli epeyce oldu bu ülkede zorda olsa.
kimse hakkımda ne düşünürse düşünsün maalesef beni incitemedi hiç bir söz.
ama üzüldüğüm bişi var ki, forumlarda biz kadınların ne kadar gaddarlaşabileceğini göstren tonla konu var.
sahipleri kırılmış incitilmiş yüzlerce konu.
keşke önce insan olmayı becerebilsek sonra kadın kimliğimizle yaşayabilsek !!!
ama zor.

Çok haklısınız.

Mesela konu sahibine prezervatifleri kabıyla birlikte klozete atıp durmamasını, apartmanda yaşamanın belli kuralları olduğunu hatırlatalım önce bence.

Sonra da kapı açıp kapamalarından, lavaboya vurdukları sesten, yaptıkları her şeyden ama her şeyden kendi söylemine göre ibret verici bir ceza vermek için haberdar oluşunun çok garip olduğunu anlayalım önce.

Konu sahibi her sesi bu kadar ayrıntılı duyuyor ise demek ki zaten çok yüksek bir sesten bahsedilmiyor. Ayrıca konu sahibi gerçekten kulak kesilmiş durumda üst komşusuna. Ayıp olan da budur.

Hiç kimse ama hiç kimse mümkünse halı silkmesin, ayakkabılarını evin önüne çıkarmasın, kocasıyla kavga ederken mahalleyi yıkmasın, çocuğuna opera denemesi yaptırmasın, bebeği ağladığında bile mahcup olsun, hastası olduğunda önceden uyarsın. Bunlar zaten birlikte yaşamanın koşulları.

Ama bu kadar basit bir konuya gelip gelip, ahlak, yok çocuğum duyarsa ölür, eşim duyarsa kadını hayal eder, beni duyarlarsa kendimi öldürürüm, edep kalmadı, mahrem bilmemne yazmanın da belli bir zihniyete yönelik amacı var.

Şikayet edin devam ederlerse tutuklanırlar yazan var, şaka da yapmıyor, gayet ciddi. Şımarık bir çocuk mahalleyi uyutmasa tutuklanmayı bırakın, minnoşlarla, robot mu çocuklarla dolardı burası. Sorun da burada.

Yani medeniyet olan kısım sevişmek kısmı değil. A gürültüsü B sesi ayrımı yapmadan apartman kurallarına saygı beklemek. Konu yatak odası olunca terbiyesizleşmeye gerek yok.

özel mesaj attığı kişi kötü içerikten bildirebilir mi ?
sayın admin üyelikten kendim çıkabilecek kadar da özgürüm.
lütfen benim üyeliğimi iptal ediniz ki kötü kalplilere sadizm zevki yaşatmayınız.
teşekkür ederim

Valla ben çocuk gürültüsüne de aynı şeyi yazıyorum, 10dan sonra çalıştırılan çamaşır makinesine de. Genellikle sizinle benzer şekilde düşünüyorum ama açıkçası şu an ne düşündüğünüzü tam anlamadım.

Ama 10dan sonra calıstırılınca daha ucuz oluyor elektrik

Çok haklısınız.

Mesela konu sahibine prezervatifleri kabıyla birlikte klozete atıp durmamasını, apartmanda yaşamanın belli kuralları olduğunu hatırlatalım önce bence.

konu sahibi böyle mi yapıyormuş?

bizim giderler bu kondom olayı yüzünden tıkandı ben sadece bizim apartmada var sanıyordum böyle tipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…