Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

prezervatifler tuvalete mi atılıyormuş,kafayı mı yemiş millet.lağımlar tıkanırsa görürler

hiç güleceğim yoktu ya konu mahvoldu

tuvaleti tıkayan kondomu atan bizim karşı dairede ki yeni evli çiftti yani biz onlardan şüphelendik kk ya duyrulur

valla benim de yok da 5 kız 5 erkek varsa 5.5=25 tur sevişilmiyordur herhalde. öyle değildir galiba. sırayla yapılmıyor sanırım.

Ben de sanmıyorum, hani sevişmek hayvani dürtülerin işiydi, hakem lazım, kağıt kalem lazım bu permütasyon sorusu gibi şey için

Pasta benzetmesi de, ne pasta yenilebileceği ne de karın doyduğu için (bi de nimet) olmaz,
tarif için "nedensiz çıblak linç" daha güzel bir tanım olur.

Ya valla esnek bir insanımdır
Özgür düşünürüm
Her cins insana da saygım da vardır
Yorumlarda ilerledim baya ama
Anlam veremedim
Toplu yaşamın belli kuralları vardır

Özgürlük, başkasının özgürlük alanına girdiğinde biter ya.
Birinin özgürlüğü başkasınınkini gasp edemez.
Çok tuhaf.

Son zamanlarda da insanlarda kendimi tutucu zihniyete karşı göstermeliyim, aykırı olmalıyım modası başladı
Çok enteresan
Biz de tutucu değiliz ama başkasını rahatsız etmemeye de dikkat ediyoruz
Ettiysek de affola

Konu üst komşudan bebek ağlama sesine, toplu taşıma araçları, uçak, prezervatif, genelev.... sonsuza kadar gider diye korkuyorum saymaya kalksak.

Toplu taşıma araçlarındaki gürültü ile ilgili birkaç bişey söyleyesim var, bilmiyorum daha önce söylendi mi ama... İster 20 saat yolculuk olsun, ister 3 saat, isterse şehir içi 20 dk. Bebek ağlaması, çocuk mızırtısı olmasa bile koskoca insanların car car telefon muhabbetleri, yanındakiyle muhabbeti falan var. Açıkçası ben öyle pek gürültüsüz bir otobüs yolculuğuna rastlamıyorum. Gece yolculuğu, herkes sessiz bile olsa muhakakk birileri horlar yani şanssızsan. O yüzden bunları kendinize dert etmeyin. Benim yolculuklarda en sevdiğim şey kulaklığı takıp müzik dinlemektir. Takın kulaklığınızı müzik dinleyin kardeşim, bu bir çözüm önerisi mesela. Kulakiçi kulaklıklar var biliyorsunuz, artık standart oldu neredeyse cep telefonlarında falan. Philips'in 20-30 TL fiyat aralığında işinizi görebilecek kulakiçi kulaklık modelleri var; hem dışarıya senin dinlediğin müzik sesini taşırıp kimseyi rahatsız etmiyor hem de kulağına yerleştirip müziğini açtığında dışarıdaki gürültüyü de azaltıyor, onları duymuyorsun yani. Parayı bastıracak olursan daha iyi markaların daha üst model kulaklıkları var, Philips örneğini gidip 5 TL'lik kulaklık alıp "bu işe yaramadı" diyen olmasın diye verdim. Yani demek istediğim şey şu; gürültülü yolculuklarda gürültüden kaçış için bir alternatiftir bu. Üzmeyin kendinizi böyle şeyler için.

hiç güleceğim yoktu ya konu mahvoldu

tuvaleti tıkayan kondomu atan bizim karşı dairede ki yeni evli çiftti yani biz onlardan şüphelendik kk ya duyrulur
Maşallah
Sende otobüste ağlayan bebekler olmasın diye mi konuyu prezervatife getirdin
Konuyu akışta sürekli görüyorum,her geldiğimde konu değişmiş
Yeterin gari

Konu biraz daha olgunlaşsın tüüüm mesajları yazicıdan çıktı alıp kapılarının önüne koyacağım.

Buna uygun mesajlarınızı bekliyorum.

İntikamım acı olacak :)

Eşekten düşmüş gibi olacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…