- 22 Kasım 2010
- 11.048
- 19.334
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
yeni taşındık daha bir ay oldu. site içinde, her açıdan içimize sinen güzel bir dairede kiraya çıktık ancak bir dezavantajı var ki, duvarlar kağıt gibi adeta. feci ses geçiriyor. üst katımızda da küçük çocuklu bir aile var. 2 veya 3 çocukları var tam emin değilim. sürekli de küçük çocuklu misafirleri geliyor. gün içinde sürekli bir koşturma ve tepinme durumu mevcut. benim de 5.5 yaşında oğlum var, makul saatler içinde çocuk gürültüsünü problem edecek insanlar değiliz ancak bu çocuklar hiç mi uyumuyor anlamadım. gece 12, 1 de de koşturma sesleri, bağırışlar, ağlamalar....oğlum saat 20:30 dedi mi yataktadır, ertesi gün okul için erken uyanıyor. sesleri dinlemekten uykuya dalamıyor o derece ses oluyor. üst kattakileri tanımıyoruz hiç, ilk tanışmanın bu konu için kapılarına çıkarak olması nasıl olur bilemiyorum. mektup mu yazsam diyorum eşim de saçma olur yüz yüze konuşalım diyor. diğer bir seçenek de gece tepindiklerinde süpürgeyle tavana vurmak eşiyle kavgalarında ettikleri laflara da şahit olduğumuz için ben biraz çirkef tipler olduklarını da tahmin ediyorum. ilk iletişimim nasıl olmalı sizce?