üst katta full tadilat var
birde sanırım kötü bir şirketle anlaşmışlar ki 5-6 ay sürecekmiş en az
her sabah tam 9 da geliyorlar bir yandan matkap bir yandan tak tak tak sesler 2 kişi çalışıyor
2 aydır hiçbirşey olduğu yok
her sabah 9 dan akşam 7ye kadar bu gürültü ile çalışıyorlar
benm eşim gece çalışıyor sabah 8:30da mesaisi bitiyor tam 9da uyumak istiyor
ve o duvarın içinden titreşimle birlikte gelen konuştuğumuzu bile duymadığımız matkap sesi yüzünden uyuyamıyoruz
apartmanın yarısı kavga ettiği halde ev sahipleri umursamıyor ve daha en az 3 ay süreceğini söylüyorlar
bizim herhangi bir yasal hakkımız yokmu
bıktım yahu bunaldım kaç kez misafir geldi her geldiğinde alıp dışarı restorana cafeye çıkarmak zorunda kaldım
telefonla bile konuşamıyorum yemin ediyorum ki o kadar yoğun bir ses geliyor
evin heryeri titriyor
ve nasıl becerdiyseler banyonun tavanını delmişler delik var resmen kapatacakalrdı
ne yapabliriz bunlara yemin ettim eve taşındıklarında her sabah kalkıp tavana çekiç ile vuracağım
DİP NOT : pazar günleri dahil tadilata bencil insanlar
birde sanırım kötü bir şirketle anlaşmışlar ki 5-6 ay sürecekmiş en az
her sabah tam 9 da geliyorlar bir yandan matkap bir yandan tak tak tak sesler 2 kişi çalışıyor
2 aydır hiçbirşey olduğu yok
her sabah 9 dan akşam 7ye kadar bu gürültü ile çalışıyorlar
benm eşim gece çalışıyor sabah 8:30da mesaisi bitiyor tam 9da uyumak istiyor
ve o duvarın içinden titreşimle birlikte gelen konuştuğumuzu bile duymadığımız matkap sesi yüzünden uyuyamıyoruz
apartmanın yarısı kavga ettiği halde ev sahipleri umursamıyor ve daha en az 3 ay süreceğini söylüyorlar
bizim herhangi bir yasal hakkımız yokmu
bıktım yahu bunaldım kaç kez misafir geldi her geldiğinde alıp dışarı restorana cafeye çıkarmak zorunda kaldım
telefonla bile konuşamıyorum yemin ediyorum ki o kadar yoğun bir ses geliyor
evin heryeri titriyor
ve nasıl becerdiyseler banyonun tavanını delmişler delik var resmen kapatacakalrdı
ne yapabliriz bunlara yemin ettim eve taşındıklarında her sabah kalkıp tavana çekiç ile vuracağım
DİP NOT : pazar günleri dahil tadilata bencil insanlar
Son düzenleme: