Umarım çabucak biter bundan sonrası, zordur gerçekten o gürültüyü çekmek. Ama yukarıda bir arkadaş belirtmiş, mutlaka tadilat yapılan evde taşıyıcı kolon ve kirişlerin kırılmadığından emin olun. Allah korusun, bunlara bir zarar gelirse bina değil depremde, durup dururken bile yıkılabilir çünkü binanın statiği ile oynamış olurlar. Anladığım kadarıyla ev sahipleri umursamaz bir tavırda, dolayısıyla kolonmuş kirişmiş yıkıldı mı diye de umursamazlar. Tek dertleri istedikleri değişikliklerin yapılıp yapılmadığı olur. Bunun dışında ev sahipleri bağımsız bölüm değil de kendi evlerinde tadilat yaptırdıkları için yasal bir sınırlama olabileceğini sanmıyorum ama saatler ve günler konusunda bir yaptırım olabilir. Özellikle de pazar günü için. Bizim yandaki apartman yıkılıp yeniden yapılırken gece 12'de bile kamyonlar gelip gürültü yapıyordu, mahalle haklı olarak ayağa kalktı. Herkes işine, gücüne gidiyor ertesi gün, uyumak mümkün değildi. Ben de mavi masaya şikayet etmiştim, siz de en azından saatlerin kısıtlanması ve tatil günlerinde çalışılmaması konusunda yasal haklarınızı arayabilirsiniz...
Son düzenleme: