Yenilesinler de 1-2 hafta bilemedin hadi 1 ay da uzun ama 1 ay çekersin... 5 ay o gürültüyü sabahtan aksama kadar kim çekmek ister? Çok sinir bozucu bence 2 kişi yerine 1 kişi fazladan tutar, gelir bekler başlarında bitirtir işini bir an evvel.... saldım çayıra apartmandakileri mevla kayıra olur mu düşüncezilik resmen beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem
Bende aynı durumdayım yeni ev aldım içini mutfak,banyo,parke kapı ne varsa değiştiriyorum...Dekorasyon için anlaştığım kişi önce yönetime sonra alt,üst ve karşı daireme gerekli bilgiyi verdi çalışma saatleri konusunda izinleri aldı 10 gün falan oluyor en kısa zamanda kimseyi kırmadan üzmeden üzülmeden evime gitmek istiyorum....Ama eminim ki çok rahatsızlık vermişimdir neyse gidince helalleşirim artık başka elimden gelen bişey yok çünkü:26::26:simcik haklisiniz o seslerden bende nefret ederim amma basa gelen cekilir...adamlar evlerini yeniliyor burda yok binadan attirin yok polise sikayet edin gibi bi suru mantiksiz yorum var adamlar evlerini tamir ettiriyor diye neden atilsinlar binadan polis gelip hapisemi atcak ev tadilati yapiorlar die onlarin gucu demekki 2 kisiye yetiyor herhalde onlarda merakli degildir git gel nolmus ne bitmis die bakmaya...onlarda istiodur biran once evlerine kavussunlar ama ellerinden gelen buysa yapacak bisey yok
Bende aynı durumdayım yeni ev aldım içini mutfak,banyo,parke kapı ne varsa değiştiriyorum...Dekorasyon için anlaştığım kişi önce yönetime sonra alt,üst ve karşı daireme gerekli bilgiyi verdi çalışma saatleri konusunda izinleri aldı 10 gün falan oluyor en kısa zamanda kimseyi kırmadan üzmeden üzülmeden evime gitmek istiyorum....Ama eminim ki çok rahatsızlık vermişimdir neyse gidince helalleşirim artık başka elimden gelen bişey yok çünkü:26::26:
Apartman teslim olduktan sonra tadilat yasak bizde mutfak ile odanın yerini değiştirdik( ayyy neler çekmiştk)ama tabi önce bütün apartmanı gezip rica ettik bunun için sağ olsunlar annemle komşulukları hepsinin iyi izin verdiler bizimde 2 ay sürdü ama hiç kmse bişey demedi
Benimde başıma geldi sevdiğim komşularımdı üst komşularım . sabah saat 9 da başlayıp akşam 7 de bitiriyorlardı. Alt komşularınıda düşünmüşler dedim canlarım benim .3 günün sonunda çalışma akşam 20:30 a kadar sarkmaya başladı Düşünün tüm yerler duvarlar ayrıca su ve kalorifer tesisatı hepsi kırılıyor 2 gün kadarda öyle çektim Bi gün oğlumu aldım eve geldim çorbasını ısıttım tam ağzına vereceğim matkap başladı yeri kazdırıyor su borusu tesisatı için düşünün sesi ve titreşimi .oğlum gözlerimin içine öyle bi baktı ki o sinirle çıkıp yukarı işçilere sordum sizin mesainiz kaçta bitiyor diye Akşam 7 dediler. Daha önce Polislere sorduğum gürültü sesi sabah8:00 Akşam 17:00 idi .ozaman saat kaç diye sordum bana 18:30 deyip bide güldüler.O sinirle saate bakmamışım Bende onlara saat 18:00 den sonra birdaha gürültü istemiyorum dedim sinirle. Evin sahibini aramışlar adam geldi bana dediki çalışma saatleri sabah 8:30 Akşam 8:30 dur ya izin verirsiniz yada sizi komşuluktan silerim deyince;eyvellah dedim izin vermedim O gün bu gündür konuşmuyoruz. Ertesi gün yukarıdan banyoma iki delik açmışlar , sıva yapıyoruz die tavanlarım su aldı. Lanet olsun dedim. Polisten aldığım bilgiye göre apartmanda keyfi olarak yapılan tadilat saati: sabah 8:00 Akşam 17:00 Hafta sonu kesinlikle çalışamazlar suçtur. En yakın karakolu arayabilirsiniz . Kimse evimin orasını burasını beğenmiyorum, yaptıracağım diye özellikle alt komşusunun hayatını zehir edemez . Yasal süreç bellidir işleri uzarsa uzasın bu diğer komşuların değil onların problemi. Bu sorunu çözemeyecek insanlar tadilata başlamasın insanların çocukları hastadır .sınavları vardır. Bu tartışmadan sonra çok yüksek almak istediğim sınavımdan düşük not almıştım.üst katta full tadilat var
birde sanırım kötü bir şirketle anlaşmışlar ki 5-6 ay sürecekmiş en az
her sabah tam 9 da geliyorlar bir yandan matkap bir yandan tak tak tak sesler 2 kişi çalışıyor
2 aydır hiçbirşey olduğu yok
her sabah 9 dan akşam 7ye kadar bu gürültü ile çalışıyorlar
benm eşim gece çalışıyor sabah 8:30da mesaisi bitiyor tam 9da uyumak istiyor
ve o duvarın içinden titreşimle birlikte gelen konuştuğumuzu bile duymadığımız matkap sesi yüzünden uyuyamıyoruz
apartmanın yarısı kavga ettiği halde ev sahipleri umursamıyor ve daha en az 3 ay süreceğini söylüyorlar
bizim herhangi bir yasal hakkımız yokmu
bıktım yahu bunaldım kaç kez misafir geldi her geldiğinde alıp dışarı restorana cafeye çıkarmak zorunda kaldım
telefonla bile konuşamıyorum yemin ediyorum ki o kadar yoğun bir ses geliyor
evin heryeri titriyor
ve nasıl becerdiyseler banyonun tavanını delmişler delik var resmen kapatacakalrdı
ne yapabliriz bunlara yemin ettim eve taşındıklarında her sabah kalkıp tavana çekiç ile vuracağım
DİP NOT : pazar günleri dahil tadilata bencil insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?