evet bende çok rahat değilim vicdanen ama bunu onların düşünmesi gerekmez mi ?Zor bir karar ben olsam öğrenci olduklari icin aramazdim.Bilemedim simdi ev sahibi atarim falan demis degisik siz bilirsiniz.
6 aydır zaten izliyorum . 1 kere kapıcı 2 kere ev sahibi 1 kere de polis konustu . hala biz film izliyoruz ne yapabiliriz diyorBence bi bekleyin 1-2 gün. Bakalım yine aynı şeyleri mi yapacaklar. Cahilliklerine veriyorsunuz sizde benim gibi. Bi taraftan da vicdanen üzülüyorsunuz. İzleyin 1-2 gün ona göre direkt ev sahibini arayın.
eve gecenin bi yarısı polis gelince adamda bunu duyunca asırı rahatsız oldu haklı olarak . atacak muhtemelenEv sahibinin de atacağını düşünmedim niyeyse. Siz soyliyceksiniz sorun devam edecek gibi geldi bana
rica edecek halim kalmadı inanın . hayır gayet dogal gibi görüyorlar inat değil .İnatla yapıyor da olabilirler. Sizin tepkilerinizle egleniyorlardır belki de.Bence kızgın değil de daha ricacı bir ses tonu filan kullanırsanız eminim anlarlar.
Öyle bir şans varsa değerlendirmeli. İnşallah sessiz birileri gelireve gecenin bi yarısı polis gelince adamda bunu duyunca asırı rahatsız oldu haklı olarak . atacak muhtemelen
film izliyoruz orası sizin eviniz burası bizim diyince acaba abartıyor muyum dedim ama ısrarla yatak odasını kullanmaları bu sorunu yaratıyor . gece ne yapacklarsa salonda yapsalar sorun olmayacak6 aydır aynı modda devam ediyorlarsa üzgünüm, ben ev sahibi ile konuşup gönderirdim. Apartman kuralları bellidir, insan olanda en başından anlar. Vicdan yapmanıza hiç gerek yok bence.
vicdanım elvermiyor ona da işteÖyle bir şans varsa değerlendirmeli. İnşallah sessiz birileri gelir
6 aydır uyarıyorum , polise kadar geldi eve .Ben 2 gün daha bekler öyle söylerdim kış günü öğrenci nereden ev bulacak yazık ya tabi onların düşünmesi lazım ama gençlik işte
merkezi ısınma olan bir sitedeyiz herkese aynı ücret gelenlerden .Acaba salon soğuk mu oluyor? Küçük oda daha kolay ısınıyor vs?
Laftan anlamaları gerekiyor ama öğrenciler sonuçta, ev bulmaları bir tık daha zor.
Ev sahibi ile konusun, son şansları olduğunu söylesin.
Devam ederlerse o zaman gönderirsiniz
evet ama film izliyoruz burası bizim evimiz diyince bi acaba mı dedim . vicdan yaptım sonraDavranışlarının sorumluluğunu alacak yaştalar diye düşünüyorum. Öğrenci olmaları kimseyi rahatsız etme hakkı vermiyor.