- Emoji Skoru
- 2.639
- Puanlar
- 723
- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
vallahi ben derim kardeşim biraz yavaş tepişin iyki bi cinsel hayatınız var ne etiket ediyonuz derim.. ayrıca bekarı var evlisi var olan var olmayan var..-tatlicadiarzu-
vallahi ben derim kardeşim biraz yavaş tepişin iyki bi cinsel hayatınız var ne etiket ediyonuz derim.. ayrıca bekarı var evlisi var olan var olmayan var..-tatlicadiarzu-
ya kirmadan de ki bence komsunu gördügünde " ya sende hic duyuyomusun geceleri cok fazla ses gelio böyle bagirmalar inlemeler felan acaba kim ne uyku kaldi ne de dünek de" ama kim oldugunu bulucam de. belki kafasi dank eder!kızlar benim üst kat komsumla ilgili bi sorunum var..aslında özel hayata sonsuz saygım var ama yetti artık.ne uyku kaldı nede huzur..
üst kat komsumun yatak odası benim odamın yukarısı..cinsel yasantılarına her gece sait olmak zorunda kalıyorum.öyle bagırıyorlarki uykumdan uyanıyorum..suanda sesler basladı deli olucam ya..adam karısına küfür falan ediyo..fantazileri genis yani..ama artık midem kaldırmıyor..saatlerce onlar yüzünden uyuyamıyorum..bide 5 tane cocukları var onlar nasıl uyuyor o seste anlamıyorum.işe gidiyorum ve sabah erkenden uyanıyorum..onlar yüzünden günde 2-3 saat anca uyuyabiliyorum.uykusuzlukta hasta etti beni.salonda yatıyım diyorum olmuyor.salon E5 yolunun üzerinde ordada araba,kamyon gürültülerinden uyuyamıyorum.cok kötüyüm..özel hayata saygım sonsuz ama bu kadarda abartı olmazki.annemde cok rahatsız oluyor ama kırgınlık olur komsular arası küslük olmasın diye sesini cıkarmıyordu.sabır ediyoruz ama canımıza tak etti...onlara söylesem ne diyebilirim..nasıl söyleyecegim..acayip utanıyorumda..nasıl cözebilirim bu konuyu?
kızlar benim üst kat komsumla ilgili bi sorunum var..aslında özel hayata sonsuz saygım var ama yetti artık.ne uyku kaldı nede huzur..
üst kat komsumun yatak odası benim odamın yukarısı..cinsel yasantılarına her gece sait olmak zorunda kalıyorum.öyle bagırıyorlarki uykumdan uyanıyorum..suanda sesler basladı deli olucam ya..adam karısına küfür falan ediyo..fantazileri genis yani..ama artık midem kaldırmıyor..saatlerce onlar yüzünden uyuyamıyorum..bide 5 tane cocukları var onlar nasıl uyuyor o seste anlamıyorum.işe gidiyorum ve sabah erkenden uyanıyorum..onlar yüzünden günde 2-3 saat anca uyuyabiliyorum.uykusuzlukta hasta etti beni.salonda yatıyım diyorum olmuyor.salon E5 yolunun üzerinde ordada araba,kamyon gürültülerinden uyuyamıyorum.cok kötüyüm..özel hayata saygım sonsuz ama bu kadarda abartı olmazki.annemde cok rahatsız oluyor ama kırgınlık olur komsular arası küslük olmasın diye sesini cıkarmıyordu.sabır ediyoruz ama canımıza tak etti...onlara söylesem ne diyebilirim..nasıl söyleyecegim..acayip utanıyorumda..nasıl cözebilirim bu konuyu?
annem küserlerse kötülük olmasın diye söylemiyordu ama az önce annemde tepkisini ortaya koydu..
kızım sizinle konusmaya gelmiş ama ters davranmıssız,ben kırgınlık olmasın diye sesimi cıkarmıyordum ama egerki kabalasacaksanız bizde ona göre davranırız demis.annemin yüzüne bakmıs bakmıs sacını sallamıs gitmiş
kızlar tsk ederim yorumlarınız için.tek tek okudum hepsini a.s.
bugunde öyle yaparlarsa artık sinirden o geceyi zehir etmezsem onlara bende neyim kötükedihüso kızlar valla uykusuzluktan göz altlarım mosmor oldu..sözde bugun tatil diye rahatca uyuyacaktım.gece 4-5 gibi anca durdu sesleri...klava:
kızlar yorumlarınıza tsk ederim..hepside süper..bu sabah söyledim..aslında söylemeye zorlananacaktım ama fırsat ayagıma geldi..
asansördeydim kadınla karsılastık.ben uykumu alamadım esniyorum tabii mirmirmirmir uyan uyan sabah oldu dedi..bende gece pek uyuyamadımda dedim..hayırdır canın mı sıkkın dedi..size bisey diyecegim ama lütfen tepki göstermeyin dedim..söyle canım dedi..gece sizden cok gürültü geliyor ben uyuyamıyorum dedim.gece gürültü gelse gelse yatak odamızdan gelir demez mi :1shok: baktım kadın utanmıyor bende acık acık söyledim..zaten yatak odasından geliyor ses dedim.sizin yatak odası benim odanın yukarısında hiç uyuyamıyorum dedim..güldü kadın..sinir oldum gülünce.ne var bunda gülecek sizin yüzünüzden uykusuz kalıyorum işe gidiyorum sabah erkenden dedim.canım sizin kadıköyde eviniz vardı ya oraya gidin dedi..o lafı degince tepem bi attı.biz gidicegimize siz fantazilerinizi kısık sesle yapsanız dedim.asansörden indim,inerkende bu gecede o kadar bagırırsanız gece falan dinlemem zile basarım dedim.bisey demedi..aslında böyle konusmazdım ama kadının rahatlıgı ve utanmazlıgı yüzünden cileden cıktım..
hergün, saatlerce:uhm:
nasil oluyoki bu ben anlamadimbenneyaptımki
hayir yeni evli desem 5 tane cocuklari varmis:ecrin_bebek: olmasa sasardim zati:roflol:
bunlar futbol takimini tamamlamadan durmicaklar:CüvCüv:
insan bikar be hergün hergündelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ne insanlar var be, bizde is yog-tatlicadiarzu-
kızlar tsk ederim yorumlarınız için.tek tek okudum hepsini a.s.
bugunde öyle yaparlarsa artık sinirden o geceyi zehir etmezsem onlara bende neyim kötükedihüso kızlar valla uykusuzluktan göz altlarım mosmor oldu..sözde bugun tatil diye rahatca uyuyacaktım.gece 4-5 gibi anca durdu sesleri...klava:
heh benim sıradışı hatunum yorumunu yazmış..
aynen bende katılmaktayım -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?