• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kat komşum ve özel hayatı

komşunuza çıkıp söyleyin hiç de çekinmeyin söylemekten.
ne dikkatsiz insanlar var ya ben bile sinir oldum.
kimsenin sesini dinlemek zorunda degilsiniz.

Bence gece annenle yüksek sesle konuşmaya başla onlar gürültüye başladığında, havadan sudan konuşuyomuş gibi ama yüksek sesle, sen onları duyuyosan onlarda seni duyacaktır, bugun hiç uyuyamadım falan de ananenle sohbet eder gibikaydirigubbakcemile3
İnsan olan anlar zaten ama genelde bu tipler insan olmaz.
benim üst katımdakilerde sabah 2 de işe gittikleri için sabaha kadar oturup sabahtan öğleye kadar yatıyolar, 30 kere söyledim olmadı bende FARMATAB GOMA 2'Lİ KADEMELİ MEDİKAL KAUÇUK KULAK TIKACI aldım, başta zorlanırsın kullanmakta ama zamanla alışırsın, rahat ettim bekaydirigubbakcemile3
tamamen sesi kesmesede çok çok faydası oluyor, dene bence, yoksa 2. yol taşınmak

canim ben seni iyi anliyorum aslinda benim uykumda derindir ama bundan üc sene önce bizimde böyle komsumuz vardi tabii bunlarda böyleydi eger tasinmasaydilar bende onlara az bucuk söylemeye calisacaktim gerci kendileri avusturyaliydi..
senin durumun ise ayni eger sen ufaktan rahatsiz olugunu belli etezsen onlarda bilemezki , benim sana tavsiyem kadin ile bir görüs hemen direk suratina vurma ama dolayli bir sekilde anlatmaya calis....

Vallaha uykumdan olacak bir sekilde rahatsiz oluyorsam direkt komsu kadini alir karsima söylerim...:delphin:

Komus..özel hayatiniz beni hic mi hic ilgilendirmiyor ama malesef benide özel hayatiniza dahil ediyorsunuz...lüften biraz dikkatli olun...tüm sesiniz asaga geliyor...annemde bende rahatsiz oluyoruz :kahve:

Açıkca söyle. Sen utanacağına onlar utansın. Gerçi 5 tane çocuğundan utanmayan senden hiç utanmaz ya neyse. Hatta eminim çocuklar sesleri merak edip gizlice izliyordur da ebeveynlerini.

burdan bı arkadas yapmıstı adını hatırlamadım sımdı kapının altından not atmıstıkaydirigubbakcemile3

eger yine olursa bence ertesi gün git kapisini cal ve kadina deki dün gece sizn evde cok gürültüler geliyodu buda ilk degil .. dünde olunca artik uyuyamaz hale geldim ertesi gün okula/ise gitmeliyim ve uyuyamiyorum. Lütfen bidahaki sefere komsularinzna ses gitmemesine özen gösterin apartmanda sizden baskalarida var.. sevinirim.

(bana kalsa dayanirim kapiya vallah acikca sölerim "ya ne bu böyle hergece sizn gürültünzden uyuyamiyorum insan biraz utanir yaa...bidaha olmasin kardesim!" bukederrrrr :)))

Son düzenleme:
bence tam sesler iyice çığırından çıktığında -tatlicadiarzu-
eline bi sopa al
alttan yukarı tavana vur dur kaydirigubbakcemile3
anlarlar benceee öküz deyillersee
tabi söyleyemiyorsan :delphin:

alla allaa ne yapıyorlarda okadar ses çıkıyor die merak ettim şimdii :roflol:sırnaşık şey sırnaşık şey

desene ya sizin evden uzun zamandır sesler geliyor bende merak ettim acaba gündüzleri çalışıp geceleride antreman yapıp olimpiyatlaramı katılmayı düşünüyosunuz diyee

hay Allahım ya terbiyesiz insanlar o kadar çocuğun arasında yapılacak işmi oldu olacak çıkıp sokakata halletsinler işlerini töbee töbeeee

kızlar yorumlarınıza tsk ederim..hepside süper..bu sabah söyledim..aslında söylemeye zorlananacaktım ama fırsat ayagıma geldi..

asansördeydim kadınla karsılastık.ben uykumu alamadım esniyorum tabii mirmirmirmir uyan uyan sabah oldu dedi..bende gece pek uyuyamadımda dedim..hayırdır canın mı sıkkın dedi..size bisey diyecegim ama lütfen tepki göstermeyin dedim..söyle canım dedi..gece sizden cok gürültü geliyor ben uyuyamıyorum dedim.gece gürültü gelse gelse yatak odamızdan gelir demez mi :1shok: baktım kadın utanmıyor bende acık acık söyledim..zaten yatak odasından geliyor ses dedim.sizin yatak odası benim odanın yukarısında hiç uyuyamıyorum dedim..güldü kadın..sinir oldum gülünce.ne var bunda gülecek sizin yüzünüzden uykusuz kalıyorum işe gidiyorum sabah erkenden dedim.canım sizin kadıköyde eviniz vardı ya oraya gidin dedi..o lafı degince tepem bi attı.biz gidicegimize siz fantazilerinizi kısık sesle yapsanız dedim.asansörden indim,inerkende bu gecede o kadar bagırırsanız gece falan dinlemem zile basarım dedim.bisey demedi..aslında böyle konusmazdım ama kadının rahatlıgı ve utanmazlıgı yüzünden cileden cıktım..

Ya alakasız olacak ama e-5 karayolu Moda'nın neresinden geçiyor kifisfisfis

tabiki modada E5 yok..!!!kışın modadaki evde kalıyoruz,yazın bu evde kalıyoruz..bu ev baska semtte..modadaki evde yazın bile kalorifer yanıyor orası sıcak diye burada kalıyoruz

kızlar yorumlarınıza tsk ederim..hepside süper..bu sabah söyledim..aslında söylemeye zorlananacaktım ama fırsat ayagıma geldi..

asansördeydim kadınla karsılastık.ben uykumu alamadım esniyorum tabii mirmirmirmir uyan uyan sabah oldu dedi..bende gece pek uyuyamadımda dedim..hayırdır canın mı sıkkın dedi..size bisey diyecegim ama lütfen tepki göstermeyin dedim..söyle canım dedi..gece sizden cok gürültü geliyor ben uyuyamıyorum dedim.gece gürültü gelse gelse yatak odamızdan gelir demez mi :1shok: baktım kadın utanmıyor bende acık acık söyledim..zaten yatak odasından geliyor ses dedim.sizin yatak odası benim odanın yukarısında hiç uyuyamıyorum dedim..güldü kadın..sinir oldum gülünce.ne var bunda gülecek sizin yüzünüzden uykusuz kalıyorum işe gidiyorum sabah erkenden dedim.canım sizin kadıköyde eviniz vardı ya oraya gidin dedi..o lafı degince tepem bi attı.biz gidicegimize siz fantazilerinizi kısık sesle yapsanız dedim.asansörden indim,inerkende bu gecede o kadar bagırırsanız gece falan dinlemem zile basarım dedim.bisey demedi..aslında böyle konusmazdım ama kadının rahatlıgı ve utanmazlıgı yüzünden cileden cıktım..

ayy kadindan simdi migdem bulandi gercekten.. suratina tüküreydinnn! pisslikk .. utanmazz seyy.. kötükedihüso

oooo kadın amma yüzsüzmüş yaa.
konuşman iyi olmuş ama maalesef arsızın tekine rastlamışsın.bence bu da bir çeşit hastalık aslında.bazıları yatak odalarını deşifre etmekten zevk alır.hiç utanmaz hiç kaygılanmazlar.
aslında yönetici falan varsa ona haber versen diycem ama yöneticiler bu konularda çok yetersiz kalıyor.kanunlar da bu konuda yetersiz.mahkemeye versen bi işe yaramaz.kiracıysan taşınmanı tavsiye ederim.
bir de benim anlamadığım 5 çocuk, her gece ve saatlerce, oha oldum-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

ayyy hakketten kotüymüs....nasıl söleyeceğine gelince çok basit...
yukarı çıkarsın...nasıl hitap ediyosan...x'cim yada ablacım....geceleri assağıya çok ses geliyor ben ve ailem uyuyamıyoruz biraz daha sakin olsanız....
bu kadar o utanmıyosa ben uyarmaktan hiç utanmam....

abbboooooğğğğğğğ kadına bak meğer ses ettiklerinin farkındaymışta umurunda değilmiş..belkide hatun bile bile değiştirmio tarzını..fantazi olsun diyedelikafaduldenmanyamış anam bu kadın...:roflol::roflol::roflol: yakında sokağa çıkıp yaparlarsa şaşmam valla-tatlicadiarzu-

vay bee üste çıkmanında hiç bu kadarını duymamıştım ne arsız kadınlar var yahuuu..

Back