E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
aşmış canım o hatun..
bas ziline yüksek sesle söyle belkı kocası utanır.!!!
bas ziline yüksek sesle söyle belkı kocası utanır.!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yorumlarınıza tsk ederim..hepside süper..bu sabah söyledim..aslında söylemeye zorlananacaktım ama fırsat ayagıma geldi..
asansördeydim kadınla karsılastık.ben uykumu alamadım esniyorum tabii mirmirmirmir uyan uyan sabah oldu dedi..bende gece pek uyuyamadımda dedim..hayırdır canın mı sıkkın dedi..size bisey diyecegim ama lütfen tepki göstermeyin dedim..söyle canım dedi..gece sizden cok gürültü geliyor ben uyuyamıyorum dedim.gece gürültü gelse gelse yatak odamızdan gelir demez mi :1shok: baktım kadın utanmıyor bende acık acık söyledim..zaten yatak odasından geliyor ses dedim.sizin yatak odası benim odanın yukarısında hiç uyuyamıyorum dedim..güldü kadın..sinir oldum gülünce.ne var bunda gülecek sizin yüzünüzden uykusuz kalıyorum işe gidiyorum sabah erkenden dedim.canım sizin kadıköyde eviniz vardı ya oraya gidin dedi..o lafı degince tepem bi attı.biz gidicegimize siz fantazilerinizi kısık sesle yapsanız dedim.asansörden indim,inerkende bu gecede o kadar bagırırsanız gece falan dinlemem zile basarım dedim.bisey demedi..aslında böyle konusmazdım ama kadının rahatlıgı ve utanmazlıgı yüzünden cileden cıktım..
kızlar yorumlarınıza tsk ederim..hepside süper..bu sabah söyledim..aslında söylemeye zorlananacaktım ama fırsat ayagıma geldi..
asansördeydim kadınla karsılastık.ben uykumu alamadım esniyorum tabii mirmirmirmir uyan uyan sabah oldu dedi..bende gece pek uyuyamadımda dedim..hayırdır canın mı sıkkın dedi..size bisey diyecegim ama lütfen tepki göstermeyin dedim..söyle canım dedi..gece sizden cok gürültü geliyor ben uyuyamıyorum dedim.gece gürültü gelse gelse yatak odamızdan gelir demez mi :1shok: baktım kadın utanmıyor bende acık acık söyledim..zaten yatak odasından geliyor ses dedim.sizin yatak odası benim odanın yukarısında hiç uyuyamıyorum dedim..güldü kadın..sinir oldum gülünce.ne var bunda gülecek sizin yüzünüzden uykusuz kalıyorum işe gidiyorum sabah erkenden dedim.canım sizin kadıköyde eviniz vardı ya oraya gidin dedi..o lafı degince tepem bi attı.biz gidicegimize siz fantazilerinizi kısık sesle yapsanız dedim.asansörden indim,inerkende bu gecede o kadar bagırırsanız gece falan dinlemem zile basarım dedim.bisey demedi..aslında böyle konusmazdım ama kadının rahatlıgı ve utanmazlıgı yüzünden cileden cıktım..
bence sen degilde Annenin söylemesi gerekiyor,annen seninde sesleri duydugunun farkinda ben olsam ben genc,bekar kizim var sesiniz cok duyuluyor demesi lazim kadina.
ya ne terbiyesiz insanlar var ya. böylelerine ne demeli bilmiyorum. ya tamam fantazi yelpazesi geniş insanlar olabilirsiniz ama bir ahlak denilen birşey vardır mahrem denilen bişey vardır. herkes senin fantazi hayatına şahit olmak zorundamı yaaaaa Çok üzgünüm çoook
bende birşey paylaşayım benim tüm komşularım ne yazık ki öyle. sağ yan tarafta pazar sabahın 9 u adam parke ile çeilk kapı yaptırıyor sabahın 9 unda ev yıkılıyor zannettim eşim hergün 5 saatlik uykuyla işe gidiyor sadece 1 gün uyuyacaktı olmadı. ön taraftaki komşu her sabah 7 de konser mesaisşne başlıyor akşam 12 aşağıdakiler için zaten gece 12 den sonra hayat başlıyor. maalesef günümüzde bu duvarlar sanki karton gibi yapılıyor. hiç mi adap yoktur hiç mi apartmanda yaşamadın kardeşim nerden geldin nerden indin diye diye sorarlar adama. ama az kaldı bir yerde patlıcam ama durun bakalım ne zaman kötükedihüso
offf canım ya sizde benim gibi huzursuzsunuz demekki..canım bizim asagı dairede oturanlarda her sabah 8de öyle yüksek sesle müzik acıyorlarki anlatamam.ben ise gidiyorum benim için sorun degil ama annem uyanıyor ses mecbur.elli kez dedik sesi az acın diye ama yok yine aynı..bi keresinde ben hastaydım üstelik 20lik dis agrısıda cekiyordum,işten izin aldım evde uyuyup dinlenmek için..asagıdaki kız müzik sesini bi actı aman Allahım ev sallanıyor resmen.indim zile basıyorum acmıyor.deli oldum kac saat bastım zile.baktım o beni umursamıyor bodrumdan elektrik sayacını indirdim..elektrik kesildi sandı kaydirigubbakcemile3 güzelce uyudum bende:jeyyar:
hahahahahhahahahhahahahhahhahaha çok iyi yapmışsın onlara az bile çok iyi etmişsin valla eşimle aramızda artık huzursuzluklar oluşmaya başladı taşınmayı bile düşünmeye başladık![]()