Üst kat komşum neden böyle :(

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Merhaba Arkadaşlarım.üst kat komşumun kızına tahammül edemiyorum.kendisi evli.35-40 yaşlarında.daha öncede aramızda tartışma olmuştu.bugünde oldu.önceki tartışmamızın sebebi şu;balkonuma sürekli çöp atıyor.defalarca oldu en sonunda güzellikle "abla balkona çöp atıyorsunuz yapmayın lutfen" dedim.benim tepemdekide bana atıyor bende atarım dedi!sizde balkonda sigara içiyorsunuz kokusundan annem rahatsız oluyor gir evinde iç dedi!ben zaten sigara kullanmam.eşimde günde 2 tane içer.balkonda içilen sigara kokusundan rahatsız olmuş!sırf ben ona çöp atmayın dedim diye bişey deyimde altta kalmayım diye bu bahaneyi buldu.bugünde annem ben ve eşim mutfakta kahve içiyorduk.balkondan battaniye çırpıyordu.battaniye ıslakmış mutfak penceremi,oturma odası penceremi tamamen ıslattı.pencerelerimide yeni silmiştim."abla napıyorsun ıslandı bütün camlar" dedim."bişey olmaz temiz su" dedi."temiz yada kirli olması önemli mi penceremi yeni sildim leke olacak" dedim."beğenmiyorsan s....git" dedi."seninle konuşulmaz" dedim içeriye girdim ama eşim küfür ettiğini duyunca ne diyorsun sen diye kadına kızdı.bi adam çıktı şerefsizler diye bağırdı.kadında ev sahibinizi atıyorum sizi bu evden attıracağım dedi.o aramadan biz arayalım ev sahibini dedik aradık.o kadın manyak üzülmeyin dedi ev sahibi ama çok moralim bozuldu.nasıl insanlar var şu hayatta.pencereme bi kaç damla su gelmiş olsa sesimi çıkarmazdım ama binlerce su damlası oldu.içimde sıkıntı oldu kızlar küfür etmesi ve attıracam demesi.hem suçlu hem güçlü :( çok kavgacı birisi.annemde korkuyor muhatap olma diyor ama illaki karşılaşcaz bana laf atıp kötü konuşursa napcam bilmiyorum :( içimdeki sıkıntıyı sizle paylaşmak istedim :(

şikayet etmediniz mi ?
aslında olay sırasında videoyaya alsaydınız iyi olurdu

Ne dengesiz kadinmis , ayrica cok terbiyesiz...
Ev sahibide manyak oldugunu biliyor madem , neden cikartmiyor veya uyarmiyor!

Ev sahibiyle gereken sekilde konusun birseyler yapsin..
Oyle uzaktan manyak demekle sorun cozulmez..
Beliki kadinla konusulmuyor..
Sende gordugunde bakma suratina kadinin , birsey dedigi zamanda ver agzinin payini don git...

Merhaba Arkadaşlarım.üst kat komşumun kızına tahammül edemiyorum.kendisi evli.35-40 yaşlarında.daha öncede aramızda tartışma olmuştu.bugünde oldu.önceki tartışmamızın sebebi şu;balkonuma sürekli çöp atıyor.defalarca oldu en sonunda güzellikle "abla balkona çöp atıyorsunuz yapmayın lutfen" dedim.benim tepemdekide bana atıyor bende atarım dedi!sizde balkonda sigara içiyorsunuz kokusundan annem rahatsız oluyor gir evinde iç dedi!ben zaten sigara kullanmam.eşimde günde 2 tane içer.balkonda içilen sigara kokusundan rahatsız olmuş!sırf ben ona çöp atmayın dedim diye bişey deyimde altta kalmayım diye bu bahaneyi buldu.bugünde annem ben ve eşim mutfakta kahve içiyorduk.balkondan battaniye çırpıyordu.battaniye ıslakmış mutfak penceremi,oturma odası penceremi tamamen ıslattı.pencerelerimide yeni silmiştim."abla napıyorsun ıslandı bütün camlar" dedim."bişey olmaz temiz su" dedi."temiz yada kirli olması önemli mi penceremi yeni sildim leke olacak" dedim."beğenmiyorsan s....git" dedi."seninle konuşulmaz" dedim içeriye girdim ama eşim küfür ettiğini duyunca ne diyorsun sen diye kadına kızdı.bi adam çıktı şerefsizler diye bağırdı.kadında ev sahibinizi atıyorum sizi bu evden attıracağım dedi.o aramadan biz arayalım ev sahibini dedik aradık.o kadın manyak üzülmeyin dedi ev sahibi ama çok moralim bozuldu.nasıl insanlar var şu hayatta.pencereme bi kaç damla su gelmiş olsa sesimi çıkarmazdım ama binlerce su damlası oldu.içimde sıkıntı oldu kızlar küfür etmesi ve attıracam demesi.hem suçlu hem güçlü :KK43: çok kavgacı birisi.annemde korkuyor muhatap olma diyor ama illaki karşılaşcaz bana laf atıp kötü konuşursa napcam bilmiyorum :KK43: içimdeki sıkıntıyı sizle paylaşmak istedim :KK43:
Ne kadar kötü ve terbiyesiz bi kadınmış. Sanırım ordan taşınmalısınız. Kötü komşuyla başa çıkılmaz. İyi komşu ailedendir; ama böyleleri insanı evinden yurdundan eder.

Aman kardeş senin dert benimkinden de betermiş.
Maalesef sadece oradan taşınarak kurtulursunuz gibi. Boyle tipler ne polisten, ne zabıtadan anlar, başınıza aldığınız belayla kalırsınız.
"Abla su geldi cama" dediğinde s.ktir çekiyorsa, polis gelince evi basarlar herhalde.
Ben okurken hem sinirlendim, hem çekindim kadından, ne değişikler var.

şikayet etmediniz mi ?
aslında olay sırasında videoyaya alsaydınız iyi olurdu
Eşim şikayet edelim dedi canım ama şikayet etsemde daha beter şeyler yapar diye boşver dedim.çok çirkef birisi.videoya çekmek aklıma dahi gelmedi canım çok ani oluştu herşey

Ne dengesiz kadinmis , ayrica cok terbiyesiz...
Ev sahibide manyak oldugunu biliyor madem , neden cikartmiyor veya uyarmiyor!

Ev sahibiyle gereken sekilde konusun birseyler yapsin..
Oyle uzaktan manyak demekle sorun cozulmez..
Beliki kadinla konusulmuyor..
Sende gordugunde bakma suratina kadinin , birsey dedigi zamanda ver agzinin payini don git...
Ev sahibimizde etliye sütlüye karışmayan sessiz bi insan.üst kattakilerinde kendi evi zaten canım.gördüğümde başımı çevirip geçicem canım ama bana çatarsa nolcak bilmiyorum

Pislik terbiyesiz ya.. Ev sahibin de manyak dedigne gore herkesin bildiği bir manyaklik bu. allah kolaylik versin ugrasilir mi boylesiyle

Aman kardeş senin dert benimkinden de betermiş.
Maalesef sadece oradan taşınarak kurtulursunuz gibi. Boyle tipler ne polisten, ne zabıtadan anlar, başınıza aldığınız belayla kalırsınız.
"Abla su geldi cama" dediğinde s.ktir çekiyorsa, polis gelince evi basarlar herhalde.
Ben okurken hem sinirlendim, hem çekindim kadından, ne değişikler var.
11 ay sonra kendi evimize taşınacağız canım şükür.yoksa dayanamam böyle komşuya.eşimde şu kadına niye abla diyorsun daha öncede tartıştık diyor ama Saygısızlık etmemek için güzellikle abla dedim canım ama buna rağmen Lafı yedim.kusura bakma dese canım feda.beni en cok üzende bu oldu :(

Ne kadar kötü ve terbiyesiz bi kadınmış. Sanırım ordan taşınmalısınız. Kötü komşuyla başa çıkılmaz. İyi komşu ailedendir; ama böyleleri insanı evinden yurdundan eder.
11 ay sonra kendi evimize taşınacağız canım.zaten sabır edemem böylesine.başa çıkılabilecek birisi değil canım.küfür eden insandan nefret ederim heleki bi kadına hiç yakışmıyor

11 ay sonra kendi evimize taşınacağız canım.zaten sabır edemem böylesine.başa çıkılabilecek birisi değil canım.küfür eden insandan nefret ederim heleki bi kadına hiç yakışmıyor
Buna gerçekten sevindim. Umarım oradaki komşularınız iyi insanlardır. Ev alma komşu al diye boşa söylememiş atalarımız.

Pislik terbiyesiz ya.. Ev sahibin de manyak dedigne gore herkesin bildiği bir manyaklik bu. allah kolaylik versin ugrasilir mi boylesiyle
Uğraşılmaz canım :( küfür ediveriyor kocaman kadın utanmıyor kendinden.bu küfürü ettiğinde annesine duydu.insan annesinden utanır

[QUOTEolan _i_n_a_r, post: 37113734, member: 289272"]Uğraşılmaz canım :KK43: küfür ediveriyor kocaman kadın utanmıyor kendinden.bu küfürü ettiğinde annesine duydu.insan annesinden utanır[/QUOTE]
İnsan olan utanir.. Allah islah etsin

Back
X