Merhaba Arkadaşlarım.üst kat komşumun kızına tahammül edemiyorum.kendisi evli.35-40 yaşlarında.daha öncede aramızda tartışma olmuştu.bugünde oldu.önceki tartışmamızın sebebi şu;balkonuma sürekli çöp atıyor.defalarca oldu en sonunda güzellikle "abla balkona çöp atıyorsunuz yapmayın lutfen" dedim.benim tepemdekide bana atıyor bende atarım dedi!sizde balkonda sigara içiyorsunuz kokusundan annem rahatsız oluyor gir evinde iç dedi!ben zaten sigara kullanmam.eşimde günde 2 tane içer.balkonda içilen sigara kokusundan rahatsız olmuş!sırf ben ona çöp atmayın dedim diye bişey deyimde altta kalmayım diye bu bahaneyi buldu.bugünde annem ben ve eşim mutfakta kahve içiyorduk.balkondan battaniye çırpıyordu.battaniye ıslakmış mutfak penceremi,oturma odası penceremi tamamen ıslattı.pencerelerimide yeni silmiştim."abla napıyorsun ıslandı bütün camlar" dedim."bişey olmaz temiz su" dedi."temiz yada kirli olması önemli mi penceremi yeni sildim leke olacak" dedim."beğenmiyorsan s....git" dedi."seninle konuşulmaz" dedim içeriye girdim ama eşim küfür ettiğini duyunca ne diyorsun sen diye kadına kızdı.bi adam çıktı şerefsizler diye bağırdı.kadında ev sahibinizi atıyorum sizi bu evden attıracağım dedi.o aramadan biz arayalım ev sahibini dedik aradık.o kadın manyak üzülmeyin dedi ev sahibi ama çok moralim bozuldu.nasıl insanlar var şu hayatta.pencereme bi kaç damla su gelmiş olsa sesimi çıkarmazdım ama binlerce su damlası oldu.içimde sıkıntı oldu kızlar küfür etmesi ve attıracam demesi.hem suçlu hem güçlü
çok kavgacı birisi.annemde korkuyor muhatap olma diyor ama illaki karşılaşcaz bana laf atıp kötü konuşursa napcam bilmiyorum
içimdeki sıkıntıyı sizle paylaşmak istedim