Aynı benim gibiymiş sizin de valla kendim yazmış gibi okudum tek fark çocuğunuz varAyni bizim ust komsu bide bebegim var tam uyuyor yukardan gum diye bir ses cocuk korkarak uyaniyor kadin kendi geldi kapiya ufak cocugu vardi kusura bakmayin dedi ama yine devam iki kere kapisina gittim acmadi artik oyle delleniyorum ki tavana Allah ne verdiyse vurup bagiriyorum kesiyolar sesi daha az once 12 de cocuk kosturuyordu yani anlamayan insan anlamiyor bazilari insan olmayi beceremiyor maalesef
İşte ben yapamam geçen gün birşeyle vurdum ama yetersiz geldi boyum kısa o kadar uzun bir sopa yok kiRabbim gerçekten evden önce hayırlı komşular versin.
Boşuna dememişler, ev alma komşu al diye. Bi insan nasıl bu kadar görgüsüz ve düşüncesiz olabiliyor.
Ses yaptıkça sizde yukarı vurun sürekli.
Ben müstakil evde de yaşadım işte o yüzden sanıyorlar ki ben apartmanda yaşamayı bilmiyorum ama değil işteArtık aptda huzur kalmadıı en iyisi müstakil ev
bizim apartman da çok eskiYeni evlerde oluyo sanırım bu sorunlar. Eski bina bizim ev üst katta bazen misafir gelince oluyo gürültü idare edilecek şeyler yani eski bina olduğu için sanırım öyle sorunlar olmuyo. Çok şükür.
Laftan anlamazlar sanki. İnsan düşünür bu saatte ses gider rahatsız olurlar diye uyarınıza rağmen devam ediyo.
Anlayacaklarını sanmamuyumalarini bekle al eline sert bi cizim güm güm vur tavana... anlasinlar konun ne oldugunu
Onlar bilmiyor maalesef. Toplu yaşanıyorsa kurallar var uymuyorlarsa yaptırımı var yine olmuyosa müstakil eve dönmek son çareİşte ben yapamam geçen gün birşeyle vurdum ama yetersiz geldi boyum kısa o kadar uzun bir sopa yok ki
Ben müstakil evde de yaşadım işte o yüzden sanıyorlar ki ben apartmanda yaşamayı bilmiyorum ama değil işte
bizim apartman da çok eski
gerçi diğer evim yeni binaydı
Anlayacaklarını sanmam
Ne tesafuf birebir ayni problemi yasiyorum ben kend8mi gectim bebegim korkarak uyaniyo ben ve esin kirk kez soledik bagirdik sonunda ama nafile biyle tipler assanda kessende yapacagini yapar bebegim gece yarisi uyaniyo korkuyla sabaha kadar ne uyuyo ne uyutuyo allah sabir versinİyi geceler arkadaşlar
Şu an uykulu gözlerle ve hafif bir bağ ağrısı ile yazıyorum.
Az önce tam dalmak üzereyken bir gümbürtüyle uyandım.
Üst kat komşum taşınalı yaklaşık üç ay oluyor
Taşındıklarından beri sesler hiç susmuyor.
Haftasonu halı çırpılmasıyla uyandığımı bilirim ki halı silkmek yasak ayrıca ben zaten sık cam silemem pencerem ve balkonum hep toz içinde!
Gece yatarken hep eşya gıcırtısı gelir yani bildiğiniz eşya sürükleniyor.
Haftasonları evdeyim ve ses çok oluyor ben de misafiri vardır, haftasonu temizliğidir diyerek idare ediyorum ama akşam işten eve gelmemle yatana kadar sesler hiç bitmiyor.
Geçen gün eve kapıdan bir girdim güm güm sesler, dayanamadım elimdekileri hole bırakıp çıktım yukarı kapıyı 45 yaşlarında bir abla açtı kapıyı ben de "ablacım ben alt komşunuzum sizden çok ses geliyor bakın ben çalışıyorum sesten gece uyuyamıyorum apartmanımızın ses yalıtımı da yok duvarlar ince idare etmeye çalışıyorum ama çok ses geliyor ve ben uykusuz kalıyorum sabah işe gidiyorum" diye durumu anlattım. O da "oğlanın deli çağı işte napalım" minvalinde konuştu dikkat ederiz dedi ama yarım ağız! Bir de ev işini gece çocuğu ve eşi yatınca yapıyormuş gündüz yetiştiremiyormuş. Kocasıyla da daha önce asansörde karşılaşmıştık tesadüfen üst katımda oturduğunu öğrenince biraz çıtlattım "sizden çok ses geliyor ben gece geç saatlerde ürküyorum sesten" dedim ki o günlerde gerçekten korkuyordum aniden zıplıyordum yerimden. O da korkacak bir şey yok biz varız demişti.
Yani ben mi yanlış anlıyorum acaba diye kendimi bile sorguladım ama sanki beni geçiştirdiler ve bana fazla vurdumduymaz geldi tavırları.
Dün biraz geç yattım bugun için yemek hazırladım iş için gece 2 idi. İnanın mutfakta tak tak sesler hiç kesilmedi. Salona geliyorum koşturma sesleri arada birşeyler mi düşüyor güm güm ses geliyor, yatak odasında zaten eşya yer değiştirildiğinden eminim.
İnsan evinde huzur bulmak ister huzurluyum da seviyorum evimi ama bu sesler yüzünden uyuyamıyorum inanın gözlerim fena ağrıyor kapanmak istiyor ama uyandım bi kere, gece bile kalkan bir insanım ben uykum hafiftir. Zor dalar çabuk uyanırım.
Valla sinirimden epey detaylı yazmışım kusura bakmayın anlatmaya ihtiyacım vardı.
Şimdi sorum şu: yukarı çıksam mı inanın bir yanım git söyle uyuyamıyorum de diyor diğer yanım da uğraşma saat kaç oldu diyor ama inanın sesler hala devam ediyor şu an.
Yorum ve görüşleriniz için ve okuduğunuz için teşekkürler...
Bizim üsttekiler de böyleİyi geceler arkadaşlar
Şu an uykulu gözlerle ve hafif bir bağ ağrısı ile yazıyorum.
Az önce tam dalmak üzereyken bir gümbürtüyle uyandım.
Üst kat komşum taşınalı yaklaşık üç ay oluyor
Taşındıklarından beri sesler hiç susmuyor.
Haftasonu halı çırpılmasıyla uyandığımı bilirim ki halı silkmek yasak ayrıca ben zaten sık cam silemem pencerem ve balkonum hep toz içinde!
Gece yatarken hep eşya gıcırtısı gelir yani bildiğiniz eşya sürükleniyor.
Haftasonları evdeyim ve ses çok oluyor ben de misafiri vardır, haftasonu temizliğidir diyerek idare ediyorum ama akşam işten eve gelmemle yatana kadar sesler hiç bitmiyor.
Geçen gün eve kapıdan bir girdim güm güm sesler, dayanamadım elimdekileri hole bırakıp çıktım yukarı kapıyı 45 yaşlarında bir abla açtı kapıyı ben de "ablacım ben alt komşunuzum sizden çok ses geliyor bakın ben çalışıyorum sesten gece uyuyamıyorum apartmanımızın ses yalıtımı da yok duvarlar ince idare etmeye çalışıyorum ama çok ses geliyor ve ben uykusuz kalıyorum sabah işe gidiyorum" diye durumu anlattım. O da "oğlanın deli çağı işte napalım" minvalinde konuştu dikkat ederiz dedi ama yarım ağız! Bir de ev işini gece çocuğu ve eşi yatınca yapıyormuş gündüz yetiştiremiyormuş. Kocasıyla da daha önce asansörde karşılaşmıştık tesadüfen üst katımda oturduğunu öğrenince biraz çıtlattım "sizden çok ses geliyor ben gece geç saatlerde ürküyorum sesten" dedim ki o günlerde gerçekten korkuyordum aniden zıplıyordum yerimden. O da korkacak bir şey yok biz varız demişti.
Yani ben mi yanlış anlıyorum acaba diye kendimi bile sorguladım ama sanki beni geçiştirdiler ve bana fazla vurdumduymaz geldi tavırları.
Dün biraz geç yattım bugun için yemek hazırladım iş için gece 2 idi. İnanın mutfakta tak tak sesler hiç kesilmedi. Salona geliyorum koşturma sesleri arada birşeyler mi düşüyor güm güm ses geliyor, yatak odasında zaten eşya yer değiştirildiğinden eminim.
İnsan evinde huzur bulmak ister huzurluyum da seviyorum evimi ama bu sesler yüzünden uyuyamıyorum inanın gözlerim fena ağrıyor kapanmak istiyor ama uyandım bi kere, gece bile kalkan bir insanım ben uykum hafiftir. Zor dalar çabuk uyanırım.
Valla sinirimden epey detaylı yazmışım kusura bakmayın anlatmaya ihtiyacım vardı.
Şimdi sorum şu: yukarı çıksam mı inanın bir yanım git söyle uyuyamıyorum de diyor diğer yanım da uğraşma saat kaç oldu diyor ama inanın sesler hala devam ediyor şu an.
Yorum ve görüşleriniz için ve okuduğunuz için teşekkürler...
Dedim yöneticiye de gittim o gün bugündür çıt yok :)Siz 2 defa uyarınızı yapmışsınız. Yöneticiye söyleyin. Eğer olmazsa gidip 'Polise kadar uzamasını istemiyorum, anlayış lütfen' deyin.
Dedim yöneticiye de gittim o gün bugündür çıt yok :)
olsa da nolacağını biliyorlar onlara göre sorunlu bir komşuyum :) amannn deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı böyle bilsinler bana bulaşmasınlarSon mesajınızı cevabı yazdıktan sonra okudum. Sizin adınıza çok sevindim. :) Umarım tekrarı olmaz.
Aynısı bızde de var uyardım napcan yavrum dınlemıyo cocuklar dedi şok oldum kızım kaç oldu uyandı gece mutfak temızluyo çamaşır atıyor çocuklar gec yatar koşturma sesı eşi geç geliyo onu beklıyolarmıs uyarınca senden kötüsü de yokAyni bizim ust komsu bide bebegim var tam uyuyor yukardan gum diye bir ses cocuk korkarak uyaniyor kadin kendi geldi kapiya ufak cocugu vardi kusura bakmayin dedi ama yine devam iki kere kapisina gittim acmadi artik oyle delleniyorum ki tavana Allah ne verdiyse vurup bagiriyorum kesiyolar sesi daha az once 12 de cocuk kosturuyordu yani anlamayan insan anlamiyor bazilari insan olmayi beceremiyor maalesef
olsa da nolacağını biliyorlar onlara göre sorunlu bir komşuyum :) amannn deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı böyle bilsinler bana bulaşmasınlar
Valla aynı!Aynısı bızde de var uyardım napcan yavrum dınlemıyo cocuklar dedi şok oldum kızım kaç oldu uyandı gece mutfak temızluyo çamaşır atıyor çocuklar gec yatar koşturma sesı eşi geç geliyo onu beklıyolarmıs uyarınca senden kötüsü de yok
Niye akıllandı mı yoksa bırazValla aynı!sadece adam memur 6-7 gibi evde onun haricinde aynı kadın gece temizlik yapıyormuş gerçi artık yapamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?