http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1024357&d=1394909593
numarası ve fıyatı nedır
30 tl biraz fazla değil mı dısarı cıksam aynısı olmasada bıraz değişiğini sıfır olarak bu fıyata bulablırım,markalı mı acaba :18:
bugüne özel(17.03.2014) olarak yapacağınız tüm alışverişlerde kargo bedava
Ben bunu değerlendirmek istiyorum.
tabi :) beğenin yeter :)
5 dk. ya takıldım. Şu an bulunduğum yer nedeni ile tel. kullanamıyorum. 22 dk. önce ok. demiştiniz. Son 22 dk. da ne oldu ?
cnm elbisenın kol uzunlugu ne kadar dırsege kadar gelırmı acaba:26:Eki Görüntüle 1025421 Eki Görüntüle 1025433
Buyrun :)
Hawana'nın Dükkanı'na mutlaka uğrayın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kaç gündür konuşuyoruz kazak ve çantayı hiç sorun yoktu , bugün kargo bedava yapmışsınız ve ben de bunu değerlendirerek ödemeyi yaptım. 22 dk. önce problem olmayan ürünün başına 22 dk. içinde kaza geldi.
Ben ne olduğunu anladım da ayıp oldu sanki. Gerçi tanışmıyoruz , bu nedenle ayıbı dert etmemiş de olabilirsiniz. Ama bunu daha dürüst yöntemleri de var keşke onları kullansaydınız...
Bu durumda doğal olarak ödememi geri talep ediyorum banka transfer ücretini de unutmayın lütfen.
cnm elbisenın kol uzunlugu ne kadar dırsege kadar gelırmı acaba:26:
yok cnm beklıyorum ozamn tskler..Merhabalar, şu anda ofisteyim akşam kol uzunluğunu ölçüp göndersem sorun olur mu?
yok cnm beklıyorum ozamn tskler..
Başına kasten bir şey getirmiş olmam ya da parayı aldıktan sonra ürünü göndermeme gibi bir şey yapmam söz konusu bile olamaz,aksilik bu maalesef ben de böyle bir durum olsun istemezdim tabi ki sonuçta burada bir güven ve itibar söz konusu,burada ilk satış yaptığım insan siz değilsiniz,benden alışveriş yapan diğer kk üyeleri çok memnun kaldılar bundan da emin olabilirsiniz,banka iban ınızı özelden gönderdiğiniz taktirde ücretinizi 35₺ olarak iade edeceğim,aksilik için tekrardan özür dilerim,iyi günler.
Ne olduğunu bilmeme imkan yok doğal olarak , kesinlikle itibar söz konusu . Aynı durumdayız benimde ilk alış veriş yaptığım kişi siz değilsiniz ve benimde alışveriş yaptığım diğer kişiler benden çok memnunlar. Ne alakası var bunun anlamadım . IBAN ımı gönderdim , bekliyorum.
Bu durumda özür ne kadar anlamsız kalıyor değil mi?
Gözünüzde parayı alıp ürünü göndermeyen bir satıcı durumuna düşmemek için böyle bir açıklama yaptım,tabi ki haklılık payınız benden daha fazla,sonuçta burada ticaret yapılıyor,ödemenizi yaptım,bir sıkıntı olursa tekrar haberleşelim.