- 11 Mayıs 2012
- 801
- 590
Beklerim hiç sorun değil. Kazak kalçamı örter mi diye merak ettiğim için ölçü sordum sadece . :)
Günaydın :) tunik gibi değil orta uzunlukta benimm boyum 167 kalçamı yarıya kadar örtüyor normal yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklerim hiç sorun değil. Kazak kalçamı örter mi diye merak ettiğim için ölçü sordum sadece . :)
Günaydın :) tunik gibi değil orta uzunlukta benimm boyum 167 kalçamı yarıya kadar örtüyor normal yani
Ok. portföy ve kazak için son ne olur. ?
Merhaba bayanlar,
Ben de elimdeki giymediğim kıyafetlerimi burada sizlerle paylaşacağım,öncesinde bir kaç konuya değinmek istiyorum
*Ürünlerim en fazla iki kere giyilmiştir,aralarında sıfır ürünler de mevcuttur(alıp alıp giymeyenlerdenim)
*Burada ürünlerin tek fotoğrafı var ama isteyen olursa detaylı foto gönderebilirim
*Kargo alıcıya aittir/PTT Kargo ile çalışıyorum
*Ücreti almadan ürün gönderme yapmıyorum.
*Çalıştığım için kargoları cumartesi günleri gönderebiliyorum ve PTT kargo cumartesileri öğlene kadar çalıştığı için almak istediğiniz ürünler varsa en geç cumartesi sabah saat 10'a kadar iletirseniz sevinirim :)
*Takas ve iade yoktur
*Havale veya eft ile ödeme kabul ediyorum,zaten artık PTT fatura olmadan kapıda ödeme kabul etmiyor.
*Bir günden fazla ürün ayırma yapmıyorum.
Birazdan ürünlerimi yüklemeye başlayacağım :) Alanlara hayırlı olsun,satanlara Allah bol kazanç versin :)
satılan ürünler burada listelenecektir.
*Grili siyahlı Bershka kazak satılmıştır
*Maybelline Makyaj Paleti Satılmıştır
*Siyah tüllü elbise satılmıştır
*Sephora fondöten satılmıştır[/QUOT
Sevgili Hawana çok güzel yazmışsın.Ben de şartlarımı ifade etmekte zorluk çekiyordum alıcılarıma.İzninle kendi satış sayfamda da paylaşıyorum yazını.Hayırlı bol kazançlar dilerim.
Merhaba bayanlar,
Ben de elimdeki giymediğim kıyafetlerimi burada sizlerle paylaşacağım,öncesinde bir kaç konuya değinmek istiyorum
*Ürünlerim en fazla iki kere giyilmiştir,aralarında sıfır ürünler de mevcuttur(alıp alıp giymeyenlerdenim)
*Burada ürünlerin tek fotoğrafı var ama isteyen olursa detaylı foto gönderebilirim
*Kargo alıcıya aittir/PTT Kargo ile çalışıyorum
*Ücreti almadan ürün gönderme yapmıyorum.
*Çalıştığım için kargoları cumartesi günleri gönderebiliyorum ve PTT kargo cumartesileri öğlene kadar çalıştığı için almak istediğiniz ürünler varsa en geç cumartesi sabah saat 10'a kadar iletirseniz sevinirim :)
*Takas ve iade yoktur
*Havale veya eft ile ödeme kabul ediyorum,zaten artık PTT fatura olmadan kapıda ödeme kabul etmiyor.
*Bir günden fazla ürün ayırma yapmıyorum.
Birazdan ürünlerimi yüklemeye başlayacağım :) Alanlara hayırlı olsun,satanlara Allah bol kazanç versin :)
satılan ürünler burada listelenecektir.
*Grili siyahlı Bershka kazak satılmıştır
*Maybelline Makyaj Paleti Satılmıştır
*Siyah tüllü elbise satılmıştır
*Sephora fondöten satılmıştır[/QUOT
Sevgili Hawana çok güzel yazmışsın.Ben de şartlarımı ifade etmekte zorluk çekiyordum alıcılarıma.İzninle kendi satış sayfamda da paylaşıyorum yazını.Hayırlı bol kazançlar dilerim.
Merhabalar,geç gördüm kusura bakmayın size de bol kazançlar iyi satışlar dilerim :)
Kozmetik ve takılar :)
**Sephora setin içindeki fondöten satılmıştır
Buraya da yazayım. Kazağım elime ulaştı bayılarak giyiyorum. çok teşekkür ederim çok güzel bir alışverişti:)
Twist marka XL beden-42 beden elbise hiç kullanılmamıştır 35 TL
Maybelline Up in Smoke Makyaj Paleti etikette görüldüğü üzere Boyner'den 40 TL'ye almıştım ilk çıktığı zamanlarda,pudrasını bir defa kullandım pufundan da görüldüğü üzere,diğer her şeyi sıfırdır. 15 TL