Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık ve net bu siteden aldığım en iyi üründü :) Çok memnun kaldım çok güzel ve rahatlar![]()
satılmıştır.
Canım memnun olmana çok sevindim, güzel yorumun için teşekkürler. güle güle, güzel günlerde giy.Açık ve net bu siteden aldığım en iyi üründü :) Çok memnun kaldım çok güzel ve rahatlar
Sayfama bir bak o zaman canım :)Herkese iyi geceler..
Normalde takas düşünmüyordum ancak ihtiyacım olan bazı şeyleri bu yolla giderebilirim düşüncesiyle;
elinde deri ceket, spor mont, gömlek, bluz, mini etek, dar paça pantolon/kot, çanta ve kozmetik ürünleri bulunan arkadaşları takas yoluna davet ediyorum:) üst beden olarak s/m alt beden olarak da 36/38 giyiyorum. Buna uygun olarak sayfamdan beğendiğiniz bir şeyler varsa, özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz:)
tamam canim:)Sayfama bir bak o zaman canım :)
Fiyatlar düştü, önceki sayfalarda olan fiyatlar geçerli değil artık. ◕‿◕
toplu alımlarda ayrıca indirim yapılır.
Kalanlar ~
![]()
deri yelek, sıfır gibi 20 tl.
![]()
![]()
2 ve 7. numaralar adl, 3 numara mango, 8 numara y-london, 12 beymen, 11 movell. 4 hariç hiçbiri kullanılmamıştır. ilgilenenler özel mesajdan ulaşabilir:) kargo size ait ptt dahil istediğiniz yerden gönderebilirim.
2,6,7,8 10 tl geri kalanlar 7 tl.
![]()
hiç giyilmemiş m beden kaban 35 tl.
![]()
şişme yelek sıfır gibi 20 tl.
![]()
ilk ayakkabı 25, ikincisi 20 tl. yeni gibiler.
![]()
etiketi üzerinde abiye elbise 20 tl.
![]()
ceketler 10, geri kalanlar 7 tl.
![]()
ltb yelek 15 tl.
![]()
sarar pardesü/kap 40 tl.
cnm fırsat 4 gömlek ve pantolon kaç beden birde pantolon boyu kac cm bilgi verebilirmisin
gomlek m/l beden pantolon 38 beden canim. uyduysa ona gore olciyim:)cnm fırsat 4 gömlek ve pantolon kaç beden birde pantolon boyu kac cm bilgi verebilirmisin
Aa olmaz cnm saol buyuk gelir..gomlek m/l beden pantolon 38 beden canim. uyduysa ona gore olciyim:)
kısmet:)Aa olmaz cnm saol buyuk gelir..
m-l beden trençkot 15 tl
![]()
elbise hiç giyilmedi 10 tl.
![]()
leke marka, sıfır gibi 10 tl.
![]()
leke marka giyilmemiş kot 10 tl
![]()
colins marka kot 10 tl.
![]()
gina laura marka kot 10 tl.
![]()
![]()
ilk ayakkabı 20, ikincisi 15 tl.
yazlık tunik 5 tl.
![]()
kullanılmamış kazak m beden 7 tl.
![]()
lcw kot 8 tl.
![]()
lcw kot 8 tl.
![]()
8 tl.
![]()
kullanılmamış çanta 7 tl.
![]()
kullanılmamış çanta 10 tl.
![]()
yazlık tunik elbise 5 tl.
![]()
hiç giyilmemiş hırka 8 tl.
![]()
pantolon bol kesim. bir kere giyildi, 8 tl.
![]()