- 29 Eylül 2013
- 482
- 37
- 34
Set olarak alan için daha avantajlı oluyor,normalde sadece fondöten fiyatı 10 TL :)
diğerlerine ihtiyacım yok maalesef ya. neyse daha ekleyecekleriniz var sanırım ben biraz beklemede kalayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Set olarak alan için daha avantajlı oluyor,normalde sadece fondöten fiyatı 10 TL :)
maalesef kapıda ödemeli gönderemiyorum çünkü ptt kargo artık fatura istiyor sahtekarlıklar arttığı için şubatta bu kuralı getirmişler,şubattan önce kapıda ödemeli gönderiler devam edebiliyorlar ama maalesef yeniler iğçin artık fatura engeli var
diğerlerine ihtiyacım yok maalesef ya. neyse daha ekleyecekleriniz var sanırım ben biraz beklemede kalayım
tabi tabi ekleyeceğim,her zaman beklerim :)
özelden yazdım sana canım az önce
cevapladım canım :)
canım işlem tamam,ama bun da da 3.75 tl kesmiş dediğim gibi umarım kırılmadan gelirler,ptt özensiz çünkü malesef. iyi akşamlar
Ay bu bankalar beni öldürecek teşekkür ederim canım merak etme ben baya sarıp sarmalarım :) hayırlı olsun güle güle kullan hepsini :) elbiseni giyince foto da isterim :)
S beden ince Mango gömlek 15 TL
Kahverengi tunik S/M bedene uyumlu 25 TL
M beden Mango kahverengi oduncu gömlek 20 TL
Pull&Bear krem rengi S beden bluz 15 TL
Accessorize sıfır küpeler çifti 5 TL tamamı 30 TL
Mango gomlek esnek mi 42 bedene olur mu arkadasm israrla soruyor
Canm gomlek olmadi
canım benim kargoyu verebildin mi ?
Yok canım kargo günüm cumartesileri :)
Stradivarius M beden örgü kazak 20 TL
Portföy Çanta uzun askısı da mevcut 15 TL
Bunlar satıldı mı? Satılmadıysa kazağın omuz dikişinden boyu nedir. ? Çantanın rengi resimdeki gibi midir.?
Merhaba,ikisi de satılmadı,çantanın rengi aynıdır evet,şu anda şehir dışındayım kazağı ölçme şansım yok cuma akşamı dönüyorum o zaman ölçüp bilgi veririm sizin için sakıncası yoksa