Set olarak alan için daha avantajlı oluyor,normalde sadece fondöten fiyatı 10 TL :)
diğerlerine ihtiyacım yok maalesef ya. neyse daha ekleyecekleriniz var sanırım ben biraz beklemede kalayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Set olarak alan için daha avantajlı oluyor,normalde sadece fondöten fiyatı 10 TL :)
maalesef kapıda ödemeli gönderemiyorum çünkü ptt kargo artık fatura istiyorsahtekarlıklar arttığı için şubatta bu kuralı getirmişler,şubattan önce kapıda ödemeli gönderiler devam edebiliyorlar ama maalesef yeniler iğçin artık fatura engeli var
![]()
diğerlerine ihtiyacım yok maalesef ya. neyse daha ekleyecekleriniz var sanırım ben biraz beklemede kalayım
tabi tabi ekleyeceğim,her zaman beklerim :)
cevapladım canım :)
canım işlem tamam,ama bun da da 3.75 tl kesmişdediğim gibi umarım kırılmadan gelirler,ptt özensiz çünkü malesef. iyi akşamlar
![]()
Ay bu bankalar beni öldürecekteşekkür ederim canım merak etme ben baya sarıp sarmalarım :) hayırlı olsun güle güle kullan hepsini :) elbiseni giyince foto da isterim :)
![]()
S beden ince Mango gömlek 15 TL
Kahverengi tunik S/M bedene uyumlu 25 TL
M beden Mango kahverengi oduncu gömlek 20 TL
Pull&Bear krem rengi S beden bluz 15 TL
Accessorize sıfır küpeler çifti 5 TL tamamı 30 TL
Mango gomlek esnek mi 42 bedene olur mu arkadasm israrla soruyor
Canm gomlek olmadi
Stradivarius M beden örgü kazak 20 TL
Portföy Çanta uzun askısı da mevcut 15 TL
Bunlar satıldı mı? Satılmadıysa kazağın omuz dikişinden boyu nedir. ? Çantanın rengi resimdeki gibi midir.?
Merhaba,ikisi de satılmadı,çantanın rengi aynıdır evet,şu anda şehir dışındayım kazağı ölçme şansım yok cuma akşamı dönüyorum o zaman ölçüp bilgi veririm sizin için sakıncası yoksa