Üst gruplarda 10 TL fırsatı ve 14.sayfadan itibaren güncel fiyatlar

Asla bu hiç aklıma gelmedi işin aslı , onayladığı fiyatı düşük bulup pişman olduğu için satmaktan vazgeçen satıcı daha uygun ifade eder aklımdakini. Ödeme geçmiş hesabıma .

Asla böyle bir mantıkla satış yapmıyorum şu anda,neyse sizi tanıdığıma memnun oldum,keşke daha olumlu bir sohbette bulunabilseydik.

İyi akşamlar dilerim.

Forever New 42 beden su yeşili çok şık tunik 20 TL

Hawana'nın Dükkanı'na mutlaka uğrayın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kahverengi deri çanta 25 TL-Accessorize'den almıştım ama nedense içinde etiketi yok :)

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394996590.408339.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 57
Small ve Medium bedenli taytların tanesi 10 TL

**Konu başlığını dikkate almayın lütfen kampanya dündü,yöneticimize başlığımı değiştirmesi için mesaj attım :)

Eklentiler

• $photo1.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 76
Tabuu 38 beden tunik 25 TL
Koton-Ole 36 beden yelek 15 TL
Batik 40 beden etek-yanda minik bir cebi var 20 TL

Eklentiler

• $photo3.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 74
  • $photo2.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 68
  • $photo1.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 68
Kargo günüm cumartesidir unutmayalım :) 75 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir bunu hiç unutmayalım

Yeni kampanya geldi :) Sadece bugüne özel 10 tl üzerindeki tüm ürünlerde 5 tl indirim var
İndirim fırsatını kaçırmayın :)

Son düzenleme:

Dün bakım nedeniyle foruma giriş yapamayışımızdan dolayı kampanyayı bugüne aldım :)

Bugüne özel (20.03.2014) 10 TL üzerindeki tüm ürünlerde 5 TL indirim yapıyorum :)

Tesekkur ederim cok begendim tek sikintim dogumdan kalan gobegim var dar olur mu yoksa hazir indirimdeyken almak isterim

Yani çok bol değil alt tarafı lastikli bilemedim açıkçası ben de şimdi :/

Hawana'nın Dükkanı'na mutlaka uğrayın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…