++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

Hehe heeeeÜye adını değiştirmişsin ya bende bakıyorum konu başlıklarına biri hedorun satışlarınamı göz dikti konu başlıklarını çalmışlar diyorum

İçeri girdimki senin konularınmış zaten

aynen canım bu sürede biraz sıkıntı yaşıcam gibi tanımıcak çoğu kişi ama idare edicez napalım

elimde olanlar bunlar yarın kargo günüüüü

yarın uzun yazlık elbiseler ekliyebilirim veya başka şeyler takip kalııın

bunların hepsi duruyor canım ama siyah kabanı özelden gönderdiğimi seçmiştin ondan vazmıgeçtin tekrar bu mu olsun ? bunu kapşonu yok demiştim yalnız

evet ya aslında onu da beğendim bilemedim ki şimdi, bunun düğmeleri falan daha hoşuma gitti ama öbürünü üzerinde cekip tekrar gonderme şansın var mı ya :/ bir de tüylenme falan var mıdır çok acaba bunun üstünde resmi var ya öbürünü de ekleyebilirsen cok sevinirim :))

yarın eklerim diğerinin üstümdeki halini tüylenme falan yok.
ikisini birden gönderim benim takası anca kurtarır

yarın eklerim diğerinin üstümdeki halini tüylenme falan yok.
ikisini birden gönderim benim takası anca kurtarır

ahahah olabilir aslında ya bir hesap yapalım da ona gore az bır mıktar olursa ustune de ekleyebılırım belkı fınansal durumuma goree..

Kapşonsuzda karar kıldım ya bunun düğmeleri falan hoşuma gitti bir de o gomlekler falan olur işte.. :)

bana kalırsa özelden attıgımın kumaşı taş gibi daha sağlam onu söyliyim ve hiç giyilmedi o yani ama diğeri yumuşak ve onu kullandım bi kaç kez
benim begendiklerimi biliyosun zaten şuan o çiçekli pantolon dışında conakers düştü içime
balm shelter bide tabi

O zaman ikisinide mi alsam ne yapsam ayy kararsız kaldım
conakers da kuzenimin bu arada yaa yazdım ozelden ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…