• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

elimde kalanları bi önceki sayfada güncelledim bakabilirsiiiiniiiiz :46::46:

elimde kalanları bi önceki sayfada güncelledim bakabilirsiiiiniiiiz :46::46:

Canım siyah elbisenin kumaşı esnekmi?
Ben senden bir siyah beyaz çizgili elbise almıştım hatırlarsan onun içine çok zor girdim :1:Ama başardım içine girmeyi çokta seviyorum onu:16:
Bu elbise ondan ne kadar dar yada onunla kıyaslarsak nasıl bedeni

Son düzenleme:
Canım siyah elbisenin kumaşı esnekmi?
Ben senden bir siyah beyaz çizgili elbise almıştım hatırlarsan onun içine çok zor girdim :1:Ama başardım içine girmeyi çokta seviyorum onu:16:
Bu elbise ondan ne kadar dar yada onunla kıyaslarsak nasıl bedeni

evet canım tamamen likralı esmek kumaşı ve parlak tarzda kaygan bi kumaşı var fotoda pek belli olmamış
üstte daha şık duruyor
siyah beyaz elbiseyi hatılayamadım :26:
gögüs kısmı olur kollarda olur esnek nasılsa içine gireresin bi şekilde aslında :34:

evet canım tamamen likralı esmek kumaşı ve parlak tarzda kaygan bi kumaşı var fotoda pek belli olmamış
üstte daha şık duruyor
siyah beyaz elbiseyi hatılayamadım :26:
gögüs kısmı olur kollarda olur esnek nasılsa içine gireresin bi şekilde aslında :34:

Eki Görüntüle 1088297
Lacivertmiydi yoksa renk körümüyüm ne:27:
Buna zorda olsa giriyorum likralıysa onada girerim
Bu elbise karışıklık olmasın
Eki Görüntüle 1088298

bunu sana ne zaman gönderdim canım ya hiç hatırlamıyorum inan :9:
bundan çok daha esnek kumaşı siyah kolları yırtık olanın daha rahat girersin içine diye düşünüyorum :34:

Bunuda ben almıştım ilk parti aldığım ürünlerdende iki kez ayrı ayrı kargom gelmişti ya bunu ilkinde almıştım bu defakide üçüncü parti olucak hayırlısıyla :D

Off ama benim kollarım kalın etli bu bana kötü olur :Pne karasızım

Son düzenleme:
Bunuda ben almıştım ilk parti aldığım ürünlerdende iki kez ayrı ayrı kargom gelmişti ya bunu ilkinde almıştım bu defakide üçüncü parti olucak hayırlısıyla :D

Off ama benim kollarım kalın etli bu bana kötü olur :Pne karasızım

:9::9:
sen bilirsin tabi canım sana en çok yakışcak şeyi :23:

Benim bu benim kimseye verme :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım defolu olan yer :34:

$IMG_0384.jpg $IMG_0383.jpg

elimde kalanları güncelliyorum hanımlar çoğu gitti azı kaldıı tükeniyor hızlaaa :23: üzerlerinde fiyat ve beden yazıyor
ayrıntılı foto ve açıklama için önceki sayfalara bakabilirsiniiiz :32:

$ytutu.jpg $gfdgdgd.jpg $cats.jpg $7899789.jpg

$6578575.jpg $rtgetet.jpg $t4e65.jpg $thrfyrty.jpg $e6t54654.jpg $gfdgdfgdf.jpg $tryrytrtr.jpg

$tyryrr.jpg $tyryrtrtyry.jpg $tyyrr.jpg $ututyu.jpg $tryrtrt.jpg $rtete.jpg $r4e6546.jpg $jhgjgj.jpg $rtyrtyt.jpg $fsersr.jpg $adda.jpg $34543453.jpg

bu konudaki ve diğer konumdaki bazı ürünlerin üzerimdeki halleriii :32: flastan dolayı lekeli görüntü var maalesef :2:

pantolonlar 36-38 beden 10ar tl
elbiseler 36-38 beden 40 bedene de olabilecek salaş modeller var içlerinde ölçü verebilirim 10ar tl
şişme yelek 36-38 beden 25 tl collezione

$IMG_0389.jpg $IMG_0388.jpg $IMG_0390.jpg $IMG_0397.jpg $IMG_0402.jpg $IMG_0399.jpg $IMG_0403.jpg $IMG_0406.jpg $IMG_0407.jpg

Canm slm bol satışlar siyah elbise makisumum kaç kiloya kadr olur? Tahminin varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım :16: kaç kiloya kadar olur inan tahmin edemem ama tam likralı baya esnek kumaşı içine bi şekilde girilirde göbek çok varsa eger onu saklarmı bilemiyorum göbek çok yoksa her türlü olur yani :34:

sağol canım :16: kaç kiloya kadar olur inan tahmin edemem ama tam likralı baya esnek kumaşı içine bi şekilde girilirde göbek çok varsa eger onu saklarmı bilemiyorum göbek çok yoksa her türlü olur yani :34:

Tatlm ya ben doğmdan sonra kilo veremedim şuan 77 kiloyum kızkardeşim kınasında giymekniçin düşündüm haliyle göbeğim var😢😢😢aglayamak istiyormm oyüzden sordm aslnda 42 giyorum ama bilemedimki

Tatlm ya ben doğmdan sonra kilo veremedim şuan 77 kiloyum kızkardeşim kınasında giymekniçin düşündüm haliyle göbeğim var😢😢😢aglayamak istiyormm oyüzden sordm aslnda 42 giyorum ama bilemedimki

yok canım maalesef 42 bedene olmaz yani içine girsen göbegi saklasan bie omuz kısmı sıkıntı olur :31:

Back