• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

Hehe heeee:1:Üye adını değiştirmişsin ya bende bakıyorum konu başlıklarına biri hedorun satışlarınamı göz dikti konu başlıklarını çalmışlar diyorum :60:

İçeri girdimki senin konularınmış zaten

Hehe heeee:1:Üye adını değiştirmişsin ya bende bakıyorum konu başlıklarına biri hedorun satışlarınamı göz dikti konu başlıklarını çalmışlar diyorum :60:

İçeri girdimki senin konularınmış zaten

:60: :60:
aynen canım bu sürede biraz sıkıntı yaşıcam gibi tanımıcak çoğu kişi ama idare edicez napalım :9:

bu konudaki ve diğer konumdaki bazı ürünlerin üzerimdeki halleriii :32: flastan dolayı lekeli görüntü var maalesef :2:

pantolonlar 36-38 beden 10ar tl
elbiseler 36-38 beden 40 bedene de olabilecek salaş modeller var içlerinde ölçü verebilirim 10ar tl
şişme yelek 36-38 beden 25 tl collezione

Eki Görüntüle 1088687 Eki Görüntüle 1088688 Eki Görüntüle 1088690 Eki Görüntüle 1088693 Eki Görüntüle 1088692 Eki Görüntüle 1088694 Eki Görüntüle 1088695 Eki Görüntüle 1088696

elimde rowell tablet var. laptop almadan önce kullanıyodum her işimi görüyodu laptop alınca boşa düştü düşünen olursa 100 tlye satıcam. 250ye almıştım.

Eki Görüntüle 1088931 Eki Görüntüle 1088932
ANDROID TABLET PC Teknik Özellikleri
GENEL
İşletim sistemi
Android 4.0.3 ICS
İşlemci çatısı
Via WM8850 ARM Cortex-A9
İşlemci hızı
1.2 Ghz (Max. 1.6 Ghz)
EkranEkran Kartı
Mali 400MP 2D/3D ~ 350 Mhz
WiFi
802.11 b/g/n
HD destek
1080p FULL HD - HDMI
Ram
1 GB DDRIII
Kamera
Çift kamera: Ön 0.3 MP, Arka 2 MP
Bellek
4GB (2GB Erişilebilir) (MicroSD ile 32GB’ye kadar arttırılabilir)
Ekran
Boyut
7inch
Rasyo
16:09
Teknoloji
TFT-LCD
Çözünürlük
800*480
Dokunmatik
CAPACITIVE
Çoklu dokunmatik
VAR 5 nokta
BELLEK
Dahili bellek
4GB
Harici bellek
Micro SD kart (32GB’a kadar destekler)
Bağlantı Yuvaları
USB
Tam boy USB 2,0 bilgisayar,
USB flash bellek harici bellek ve diğer aksesuarlar bu yuvadan bağlanır.
USB OTG girişi.(MicroUSB)
Kart yuvası
Micro SD 32GB’a kadar destek
Kulaklık girişi
3,5mm
Mikrofon ve Hoparlör
Entegre Mikrofon, 1W stereo hoparlör
PİL
Pil tipi
3000 maH
DİĞER
Menü kullanım dili
Türkçe, İngilizce ve birçok dil
3G usb modem
Kullanma kılavuzundaki modellerle desteklenmektedir.
Yerçekimi sensörü
4 yönlü (3D oyunlar için hassas G-sensor)
WiFi
802.11 b/g/n
Multimedia
Video
1080 Full HD encoder,2160 HD video Decoder 3D,
MKV(H.264 HP), AVI, RM/RMVB, FLV, MPEG-1, MPEG-2,
YOUTUBE
Resim
800*480 JPEG/BMP/GIF/PNG/TIFF
Müzik
MP3/WMA/APE/FLAC/AAC/AC3/WAV

G-sensor
Evet
Okuma
Kitap

elimde olanlar bunlar yarın kargo günüüüü :46::46::46::46:

yarın uzun yazlık elbiseler ekliyebilirim veya başka şeyler takip kalııın :23:

:60: :60:
aynen canım bu sürede biraz sıkıntı yaşıcam gibi tanımıcak çoğu kişi ama idare edicez napalım :9:

$12345 (1).jpg $12345 (2).jpg $12345 (3).jpg Eki Görüntüle 1090377 $12345 (5).jpg

Bunlar :D

bunların hepsi duruyor canım ama siyah kabanı özelden gönderdiğimi seçmiştin ondan vazmıgeçtin tekrar bu mu olsun ? bunu kapşonu yok demiştim yalnız :34:

evet ya aslında onu da beğendim :D bilemedim ki şimdi, bunun düğmeleri falan daha hoşuma gitti ama öbürünü üzerinde cekip tekrar gonderme şansın var mı ya :/ bir de tüylenme falan var mıdır çok acaba bunun üstünde resmi var ya öbürünü de ekleyebilirsen cok sevinirim :))

evet ya aslında onu da beğendim :D bilemedim ki şimdi, bunun düğmeleri falan daha hoşuma gitti ama öbürünü üzerinde cekip tekrar gonderme şansın var mı ya :/ bir de tüylenme falan var mıdır çok acaba bunun üstünde resmi var ya öbürünü de ekleyebilirsen cok sevinirim :))

yarın eklerim diğerinin üstümdeki halini tüylenme falan yok. :34:
ikisini birden gönderim benim takası anca kurtarır :60: :60:

yarın eklerim diğerinin üstümdeki halini tüylenme falan yok. :34:
ikisini birden gönderim benim takası anca kurtarır :60: :60:

ahahah :D olabilir aslında ya bir hesap yapalım da ona gore az bır mıktar olursa ustune de ekleyebılırım belkı fınansal durumuma goree.. :D

Kapşonsuzda karar kıldım ya bunun düğmeleri falan hoşuma gitti :D bir de o gomlekler falan olur işte.. :)

bana kalırsa özelden attıgımın kumaşı taş gibi daha sağlam onu söyliyim ve hiç giyilmedi o yani ama diğeri yumuşak ve onu kullandım bi kaç kez
benim begendiklerimi biliyosun zaten şuan o çiçekli pantolon dışında conakers düştü içime :60:
balm shelter bide tabi :52:

bana kalırsa özelden attıgımın kumaşı taş gibi daha sağlam onu söyliyim ve hiç giyilmedi o yani ama diğeri yumuşak ve onu kullandım bi kaç kez
benim begendiklerimi biliyosun zaten şuan o çiçekli pantolon dışında conakers düştü içime :60:
balm shelter bide tabi :52:

O zaman ikisinide mi alsam ne yapsam :D ayy kararsız kaldım
conakers da kuzenimin bu arada yaa yazdım ozelden ama.. :D

Back