++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

yarın kargo günü varmı bişiler isteeeeyen kalanlar için 17. sayfaya bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Canım mesaj attım cevap yazmadın kargoladınmı bekliyorum:*

canım şimdi girebildim siteye özelden dakika engelim vardı yazamadım
pttye gittim bugün sistem yok dediler tıpış tıpış geri döndüm yarın tekrar gidicem olmadı başka pttye de ugrar gönderrim mutlaka

Tamam canım ben haberini bekliyorumm.. Ona göre bende yollarım? Krem olan boru paça mı dar paça mı gidiyo peki mango pantolon?

yeniler geldi hoşgeldii uzun bi süre bişi ekliyemicem son partı ekliyoruum ölçü verebilirim bazılar geniş bazıları dar kalı üzerimdeki hallerini ekleyebilirim

1- 38-40 beden elbise içi astarlı hiç kullanmadım bana bol oluyor 15 tl

2- 36-38 beden 10 tl

3- etiketinde l yazıyor 38-40 uyumlu 36yada oluyor

4- 36-38 uyumlu kullanmadım 20 tl

5- 36-38 uyumlu 7 tl

6- 36-38 uyumlu 10 tl

7- 36-38-40 uyumlu çok şık duruyor fermuar detayı üzerimdeki halini atabilirim 15 tl

8- tam yaz rengi 36-38-40 uyumlu 10 tl

9- bu da yaz renklerinden biri 36-38-40 uyumlu 10 tl

10- 36-38 beden 10 tl

içlerinde satılan ayrılan var yenilere kalanlara buyruun

kalanlar ve yeni eklenenler için bi önceki sayfaya bakabilirsiiniiiiiz

kot gömlek ve beyaz yakası dantelli gömlek ayrıldı kalanlara buyruuun

Canım elbiseyi ve toz pembe bluzu üzerinde ekleme fırsatın olunca eklermisin ona göre karar vericemde

canım fotoları net çekemiyorum oynuyor sürekli ama çekebildiğim kadar çektim
pudra pembenin etiketinde xl yazıyor bana baya baya bol oldu tabi

elbisenin kemeri de mevcut ama benim belime çok bol duruyor o yüzden onu da takamadım eger elbiseyi begenirsen dün gece konuştugumuz kot gömleğin yerine onu koycam aklında olsun begenmezsen başka türlü hallederiz

Canımmmm çok incesinnnn teşekkür ederim elbiseye bayıldımmm ama ölçü lazım sanırım bana dar olurmuki?

Canımmmm çok incesinnnn teşekkür ederim elbiseye bayıldımmm ama ölçü lazım sanırım bana dar olurmuki?

canım bana gögüs kısmı falan bol oldu o yüzden güzel durmadı sende çok daha güzel durur ve olur sana diye düşünüyorum ama akşam yinede ölçüleri atarım

canım bana gögüs kısmı falan bol oldu o yüzden güzel durmadı sende çok daha güzel durur ve olur sana diye düşünüyorum ama akşam yinede ölçüleri atarım

Canım çok teşekkür ederim ama elbisenin üst düğmeleri bende aralık kalır gibime geliyor hem düşündümde kızım çok küçük bu boyda bir elbiseyi kullanamayabilirim.
2 gün içinde ödeme alıcam senin ödemenide yaparım kargomu gönderirsin

Canım bunu çok beğendim bir konuda 40 beden yazdığını gördüm bundan iki tanemi var?
Bu üzerindeki hangi beden olanı 40 olan bu ise bana olmazda kesin
AMa bundan bir beden büyüğü varsa onada talibim
Canım benimkiler son haliyle böyle olsun mümkünse

birde ölçüleri uyarsa bunuda ekleyelim bunu konuşuruz sen gelince

sen bana bunlara ödemem gereken kargo dahil fiyatı ve banka bilgilerini özelden yazarsın yarın gün içinde havale yaparım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…