++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

canım çiçekli olan olur ama mor olanın gögüs kısmı sıkıntı olabilir. yarın üstümdeki halleri ve ölçüleriyle brlikte yazarım sana başka kot gömlek yok maalsef gelmez artık

canım etiketinde 40 beden yazıyor olur diye düşünüyorum günlük giymek için uygun kumaşı çok güzel üstümdeki hali 36-38 bedendi. 40 beden bana bol oluyor. yarın ölçüsüyle birlikte fiyat konusunu konuşuruz canım özelden engelim vardı o yüzden yazamadım bu arada

Son düzenleme:
Kizlar mrb benim 2 el den ucuz tablet yada laptop a ihtiyacm var maddi durumdan dolayi 2 el eskitipte olabilir satici olarak yardimci olursaniz sevinirim ilk olacakta

Kizlar mrb benim 2 el den ucuz tablet yada laptop a ihtiyacm var maddi durumdan dolayi 2 el eskitipte olabilir satici olarak yardimci olursaniz sevinirim ilk olacakta

canım özelden yazdım sana benim elimde var tablet sorunsuz 100tl düşünüyorum fiyatına

Pzellikler cok guzel cnm bn calismiorum esimle konusayim bir tamam tsk ederim

Canım bu pembe satıldı mı benım takasa eklesek mı bunu ya da satın alabılırım duruyor mu

Tamam canım yarın ölçersin olursa onuda ekleriz yarın ödemeyide yapabilirim sende müsayit olursan diğer gün kargolarsın

canım çiçekli olanın kolatı ölçüsü 50cm
mor olanın 40 cm
dediğim gibi çiçekli kesin olur ama mor olmaz diye düşünüyorum çünkü ben 75 beden takıyorum gögüs kısmı anca bana oluyor

üzerimdeki halleri;

kot gömlek olarakta sadece elimde bi tane kaldı o da bu ; 36-38 beden 10 tl

esrakremtcglu canıım posta kutun dolu cevap yazamadım boşaltırmısın

esrakremtcglu canıım posta kutun dolu cevap yazamadım boşaltırmısın

Bide lila pant. Etek canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398869417706.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $1398869616574.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $1398869705207.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 51
  • $1398869755900.jpg
    127,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $1398869814832.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…