++ Üst grup ve Elbiseler 5 lira kalanlar 63. sayfada ++/satılmıştır.

önü fermuarlı pudra pembesi ve sarı bluz satıştan kaldırıldııı kuzenime hediye gitcek

elimde kalanlar bunlarrr diğer 2 konumada bakabilirsiniiiz

Son düzenleme:

veeeeeeeeeeeeeee bunlarrr

dolabımı bi gözden geçirdim giymicegime karar verdiğim şeyleri ekledim

1- siteden almıştım bi türlü kombinliyemiyorum blazer ceket batik 36-38 beden ne kadara aldığımı hatırlamıyorum 10 tl diyorum fiyatına

2- tiffanyden almıştım keten slim kesim. 2 defa giydim artık kullanmıyorum fırsat kalmıyor buna 36-38 beden 15 tl

3- 36-38 beden ince ceket kemeri mevcuttu ama bulamıyorum bulursam onu da eklerim 7 tl

4- siteden almıştım bayıla bayıla 1 defa giyebildim elbise yasagı gelince giyemiyorum artık keten mango kapri kol apoletli 36-38 beden 25 tl

5- daha geçen hafta aldım 1 defa giydim üstüne başka begendiğim bi model gördüm onu da aldım bunu artık kullanmıcam. fashion friends 27 beden. 26-27 olur 28ede olur diye düşünüyorum balık model 25tl

6- siteden aldım sanırım hatırlamıyorum artık kahverengi tonlarını kullanmıcam beni çok boğdugunu söylüyolar :26: standart beden yarasa kol salaş model çok güzel duruyor üstte 7 tl

7- siteden aldım bu da kahverengi tonu oldugu için satışta kesimi çok güzel 36-38 beden 40ada olur sanırım 7 tl

8- siteden çok begenerek aldım ikisini birden. bot dolgu topuk oldugu için kullanamıyorum 2 defa giydim zar zor bot defocto 38 numara çantada bi hayli büyük bi çanta ikiside süet sorunsuz. bot 25tl çanta 10 tl

Son düzenleme:
yeni eklenenlere ve kalanlara buyrun fiyatta her türlü kolaylık sağlanırrr

yarın kargo günüüü varmı bişi isteyeen kalanlardaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…