- 26 Aralık 2015
- 7
- 23
- 38
-
- Konu Sahibi Karamel1986
Bende ayni konuyla ilgileniyorum.. 3 sene önce istanbulda iyi bir dr gitmistim sadece kapak icin iyi gecti izde kalmadi ama sanirim biraz cektirmemde gerekiyordu simdi o yüzden yeniden arastirma yapicam sanirim ayni dr gidicem ama fiyatlar heryerde cok ucuk.. her dr güvenilmiyor göz olunca konu..Herkese merhaba,
Göz kapağı operasyonu olmak istiyorum. Doktor arayışındayım. Tavsiye üzerine Bağdat Caddesi Dr. Sedat Baş ile ilgileniyorum. Profesyonel bir duruşu var ve yorumları da güzel. Kendisiyle işlem yapmış olan var mı acaba?
Bir de bu ameliyatı devlet hastanesinde olanların tecrübelerini duymak isterim. Mali nedenlerden dolayı devlet hastanesinde de olurum ama söz konusu göz olunca biraz çekiniyorum açıkçası.
Daha önce üst göz kapağı ile ilgili açılmış başlıkları hatim ettim.
Güncel tecrübelerinizi ve doktor tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
İyi forumlar
Doktorunuz kimdi acaba önceki. Dediğiniz gibi hem fiyatlar uçuk hem de mevzu göz olunca karar vermek zor oluyorBende ayni konuyla ilgileniyorum.. 3 sene önce istanbulda iyi bir dr gitmistim sadece kapak icin iyi gecti izde kalmadi ama sanirim biraz cektirmemde gerekiyordu simdi o yüzden yeniden arastirma yapicam sanirim ayni dr gidicem ama fiyatlar heryerde cok ucuk.. her dr güvenilmiyor göz olunca konu...
Özelden yazsam daha iyi dr önerilerinde sanirim hassas olmak gerekiyor bana iyi olan baskasina uymayabilir diye kimseye bir öneri de bulunmam fakat arastirma icin iyi olabilirDoktorunuz kimdi acaba önceki. Dediğiniz gibi hem fiyatlar uçuk hem de mevzu göz olunca karar vermek zor oluyor
Çok haklısın, teşekkür ederimÖzelden yazsam daha iyi dr önerilerinde sanirim hassas olmak gerekiyor bana iyi olan baskasina uymayabilir diye kimseye bir öneri de bulunmam fakat arastirma icin iyi olabilir
lütfen bana da özelden doktorunuzu söyleyebilirmisiniz?Özelden yazsam daha iyi dr önerilerinde sanirim hassas olmak gerekiyor bana iyi olan baskasina uymayabilir diye kimseye bir öneri de bulunmam fakat arastirma icin iyi olabilir
Dünya gözde göz doktoruna yaptırdım.Sırf göz çevresini iyi tanır diye risk almayayım dedim.Çok pişmanım.Servet ödedim ama inanın sonuç hüsran.Sayısız sorun yaşıyorum.Üstelik tek mağdur ben değilim,bizi instagramdan bile engellemiş.Oysaki eski ve yeni halimi paylaşmasını çok isterdim.Mahvetti göz kapaklarımı.Enfeksiyon,asimetri,yorgun bakışlar.Hiç ihtiyacım yokmuş yolum bir kasap ile çakışmış.Lütfen dikkatli olun.Çok pişmanım.Eski halim çok çok çok güzelmiş.Herkese merhaba,
Göz kapağı operasyonu olmak istiyorum. Doktor arayışındayım. Tavsiye üzerine Bağdat Caddesi Dr. Sedat Baş ile ilgileniyorum. Profesyonel bir duruşu var ve yorumları da güzel. Kendisiyle işlem yapmış olan var mı acaba?
Bir de bu ameliyatı devlet hastanesinde olanların tecrübelerini duymak isterim. Mali nedenlerden dolayı devlet hastanesinde de olurum ama söz konusu göz olunca biraz çekiniyorum açıkçası.
Daha önce üst göz kapağı ile ilgili açılmış başlıkları hatim ettim.
Güncel tecrübelerinizi ve doktor tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
İyi forumlar
Merhaba Sedat Baş'a mı ameliyat oldunuzBende ayni konuyla ilgileniyorum.. 3 sene önce istanbulda iyi bir dr gitmistim sadece kapak icin iyi gecti izde kalmadi ama sanirim biraz cektirmemde gerekiyordu simdi o yüzden yeniden arastirma yapicam sanirim ayni dr gidicem ama fiyatlar heryerde cok ucuk.. her dr güvenilmiyor göz olunca konu..