Botoks sonrası düzelmeyen göz kapağı düşüklüğü

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum . Botoks sonrası ilk işlemimdi 1 ay oldu 2.dozdan snra oldu ne olduysa yeterli bulmadı doktor. İlkinde sorun olmamıstı şimdi tek gözümde büyüme olustu diğeri normal asimetri bozuldu sizdede böyle mi oldu ? Hala iyileşme olmadımı
Siz böyle yazdıkça ne yapacağımızı düşünüyorum yani bu botoksu altı ayda bir ya da yılda bir yenileyin diyorlar. Böyle sorunlar yaşanacaksa nasıl güvenip de tekrar tekrar yaptıracağız ki... Bazıları yıllarca yapıyor hiçbir problem olmuyor ama sizin gibi sorun yaşayanlar da az kişi değil.

Siz böyle yazdıkça ne yapacağımızı düşünüyorum yani bu botoksu altı ayda bir ya da yılda bir yenileyin diyorlar. Böyle sorunlar yaşanacaksa nasıl güvenip de tekrar tekrar yaptıracağız ki... Bazıları yıllarca yapıyor hiçbir problem olmuyor ama sizin gibi sorun yaşayanlar da az kişi değil.
Hiç sorun yaşamayanlarla dolu çevrem ama bu ara kendi yaşadığım sorunuda duymaya çok başladım . Öyle kötü bir görünüm ki güldükçe daha çok belli oluyor biri büyük biri küçük 😞😞

Hiç sorun yaşamayanlarla dolu çevrem ama bu ara kendi yaşadığım sorunuda duymaya çok başladım . Öyle kötü bir görünüm ki güldükçe daha çok belli oluyor biri büyük biri küçük 😞😞
Benim bir göz kapağım diğerinden düşük doku fazlalığı da var. O gözümde bu sorun yaşanırsa oluşacak görüntüyü düşünemiyorum endişelendim baya. Ama botoks yaptırmadan da kırışıklık tedavisi zor yani sıkıntılı bir durumdayız

Çok geçmiş olsun. Benımde 3 yıl önce gözüm morardı şişti botoks sonrası. 2 ay ıcınde geçti tamamen ama botoks bırdaha tutmadı. O seferden sonra. O seferde tutmamıştı yanı. Inşallah bı an önce geçer başka doktorlara gidin bence 🌺🥺
Çok fazla doktora göründüm ama dediğim gibi 6 aydan sonra (botoks etkisini kalmayınca) düzelmeyen vakaları düzeltecek bir çözüm yok ne yazık ki. Ameliyat sadece. Ameliyat isteyecek kadar rahatsız etmedi henüz onuda düşünmedim

Benim bir göz kapağım diğerinden düşük doku fazlalığı da var. O gözümde bu sorun yaşanırsa oluşacak görüntüyü düşünemiyorum endişelendim baya. Ama botoks yaptırmadan da kırışıklık tedavisi zor yani sıkıntılı bir durumdayız
Kesinlikle. Botoks işlemini çok sevmiştim bu arada. Kaşlarımdaki eşitsizliği falan düzeltmişti. Kendimi beğenmiştim. Göz kapağı düşüklüğü vakaları da %99 2 ay içinde geçiyor o sebeple onuda dert edinmemiştim. Fakat kalıcı bir hasar olunca birdaha asla cesaret edemem🥴

X