• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst göz kapağı estetiği doktor önerisi

Sevim Cakmak hakkinda cok fazla sikayet var bur forumda. Sikayetleri okuyun lutfen ayrica doktorunuzu uyarin deri fazlaligini alirken ayni zamanda goz kapagindaki yagi da almasin keza ameliyat sonrasi goz kapaklarinizda cukurlasma olur, bunu gorustugum doktor aciklamisti. :KK200:
Size bu değerli bilgiyi hangi doktor verdi?Keşke keşke bu bilgiyi ameliyat olmadan önce bilseydim.Tam tersi benim yoluma çoktan kasap dedi ki,eğer yağları almazsak tekrar eder,bazıları almıyor diye diğer doktorları resmen kötüledi.Ancak esas onun tekniği çok yanlışmış.Çok açtı bir tecrübe ile öğrendim bunu.Herkes uzak dursun.Ben çok pişmanım.L v nt ak çy bu konuda çok başarısız.Bizden servet aldı ve bizi sakat bıraktı.

Bana alıntı yapmışsınız. Bahsettiğiniz drla nahoş bir diyalog yaşamıştım bu bir. Doktorum değildi ama görüş almıştım ve fiziksel bir acı çekerken oldukça sinirlendirmişti beni. Ikinci olarak onu baz alarak tüm oculoplastic cerrahları kötülemeyin. Kendisi sabit fikirli ve gelişime kapalı bir doktor. Oysa ki çok başarılı oculoplastic cerrahlar var.
Ne yazık ki o kasap egoiste güvenmekle çok büyük hata yapmışım.Kendisi hem sabit fikirli hem de bu işte çok başarısızmış.Ne yazık ki bunu geç anladım.

Back